X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    Effcia28 wrote:
    Ola ja nikogo nie bronie a już tym bardziej się nikomu tutaj nie podlizuje!!! Fedra tylko Cie poprosiła grzecznie żebyś się tak nie wyrażała i to wszystko.Ja osobiście kliknęłam na "lubię to"ponieważ tak chciałam i tyle.Inna zwróciła uwagę na przekleństwa które nie kiedy można (ostatnio dość często)tutaj zauważyć.Nie było to kierowane tylko do Ciebie!
    Rucia stwierdziła tylko fakt,że po samym opisie "czuję się jak na owulację"ciężko stwierdzić czy ktoś ma akurat owulację i poprosiła Cię o jakieś konkretne dane (informacje) na jakiej podstawie tak twierdzisz bo po wykresie ciężko stwierdzić-piszę z pamięci więc nie wiem czy dobrze wszystko zapamiętałam i czy dobrze się wyraziłam.
    Rozumiem,że możesz być podenerwowana ale nie obrażaj się bo nikt się do Ciebie chamsko nie odnosił i nie miał zamiaru Cie urazić:)po prostu zwrócił grzecznie uwagę i wyraził to co akurat w danym momencie czuł!

to ja teraz tez wyraziłam to co czuje w danym momencie i przedtem wiec wy sie tez nie urazajcie proste. dobra konce bo nigdy nie skoncze Dobranoc

miałam za cytować a polubiłam.

No i super każdy powiedział swoje zdanie a forum jutro i tak pójdzie swoim torem>więc koniec tematu!!!!

muzarcia, mauysia, Beata lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    czy możliwe zeby duphaston sztucznie podtrzymywał temperaturę?

Beatko mi nie podtrzymywal nigdy temperatury, mysle wiec ze nie:)

muzarcia, Beata lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Sandruś kurcze szkoda ze @ sie rozkreca.. bardzo wierzylam ze to ten twoj cykl.. Tez mysle ze jak zaczniesz brac leki na obnizenie TSH to szybko zafasolkujesz. Myslalam ze juz chociaz umowilas sie do endo... kochana zrób to! tylko na dobre Ci wyjdzie.

Uciekam spac. Do jutra:)

muzarcia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc laseczki pa:-*

muzarcia, Blondi22 lubią tę wiadomość

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od dzisiaj ten obrazek będzie moim znakiem rozpoznawczym:)
    Proszę się przyzwyczaić Dobranoc dziewczynki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 22:06

Amicizia, muzarcia, Beata, Blondi22, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    aha i jeszcze jedno wy tu sie urazcie słowem cipulinki które tylko miało was rozsmieszyc nic złego nie miałam na mysli.
    a któras tu wspomniała ze takie słowa to se moge włóżku z męzem gadac jak lubie i że to nie przyzwoite pisać bo forum publiczne to dla mnie jest to smieszne bo ktos tu pisał o ekscesach z męzem gdzie popadnie itd i to ma byc niby pozadne? i nie urazajace?czasem trudno zrozumiec o co wam tak naprawde chodzzi i mysle że to jest tak jedna wypowie sie co jej nie pasi to druga chocby sie znia nie zgadzala to i tak ją poprze żeby się podlizac. jak tu wczesniej było tez pisane to kazdy wyrazać tutaj moze co mysli i czuje to ja to zrobiłam owocnych staranek i szczerych!!!:) a nie jak nie które pisza a mysle co innego i ze złoscia zazdroszcza tak naprawde i potem sie wyżywaja na forum na innych bo niby zły dzień .to prosze wyrazilam tak szczerze i naprade mysle POwodzenia !!! :) (jestem szczera i mówie to co mysle zawsze i nie kłamie prosto w oczy )POWODZENIA TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!! :)

DZIEWCZYNKO UBIERZ SIĘ ŁADNIE I PÓJDZIEMY DO LEKARZA...

Gdzie ta Twoja szczerość...nie podlizywałaś się czasami przed chwilę gdy pytałyśmy czy jesteś na nas zła? Ani na mnie ani na Beatkę niby nie byłaś zła, tylko kazałaś nam się domyślać o kim myślisz, że się czepia, bo ma zły dzień?

Ja pisałam, że każda z nas może używać takich zwrotów w łóżku z m.-już więc szczerości z Twojej strony brak...podlizywałaś mi się, bo niby nie byłaś zła.
    Ja opisywałam śmieszne sytuacje z m. i komiczne wydarzenia związane z sercowaniem...- znów brak szczerości z Twojej strony, podlizywałaś się, bo nic mi o tym wcześniej nie pisałaś...
    Żadna się tu nie podlizuje drugiej...staramy się być delikatne i mieć wyczucie...jak coś nie gra to wyjaśniamy i przepraszamy się w razie czego.

Fedra ( żebyś się stąd małpiszonie nie ruszyła, bo pożałujesz) nie jest nigdy złośliwa i zazdrosna, nie ma powodu...grzecznie poprosiła Cię o zrozumienie i zmianę stylu pisania...no cóż...jak inaczej miała to zrobić?

Dla mnie takowy zwrot jest nie do przyjęcia nawet w przypadku chęci rozśmieszenia, bo nie wyobrażam sobie go używać chcąc rozśmieszyć szefową w biurze czy też jakieś inne znajome w szerszym gronie...czy Ty po prostu nie mogłaś tego przyjąć do wiadomości?

My zrozumiałyśmy, że chciałaś nas rozśmieszyć i tyle, sprawa by się zakończyła...

Ja Ci napiszę "Ty głupia cipo", że nie rozumiesz chyba po polsku...coraz więcej wpisów czytasz, że dla dziewczyn Twój styl pisania jest po prostu niesmaczny... mowa o wulgaryzmach i innych takich " cipulinkach"

Powiem, że ja mam dość, moja cierpliwość się już wyczerpała...chciałam być miła ale nie wyszło, tylko sama oluś zabiegałaś o szczerość.

Jak coś dziewczyny chcecie mi powiedzieć, jeśli coś się Wam nie podoba, to po prostu napiszcie mi dziewczyny, bo wolałabym nie dowiadywać się o tym po miesiącu albo po dwóch...

A co do złośliwości, to nie mam zamiaru żadnej zazdrościć, nie mam zamiaru być złośliwa tylko dlatego, że straciłam dopiero co swoją kruszynkę, i tylko dlatego, że muszę się leczyć i nie gwarantuje to powodzenia w zajściu w ciążę a tym samym ponownego macierzyństwa...

Chcę być jak Fedra, podnieść głowę wysoko i z cytryn jakie daruje mi los zrobić zasmaczystą lemoniadę...

To była odrobina szczerości...

...znam tysiące ciekawszych słów niż "Chóy"...polecam słownik języka polskiego...do celów pisania na tym forum...bo niektórym z nas zdarzają się takie "kwiatki" ;-)

A teraz możecie mnie zlinczować...buziam...papapa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 22:47

she, Rucia, Libra, Beata, Blondi22, Fedra, gocha04, Shagga_80, plemniczka, gadgeta, natusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    od dzisiaj ten obrazek będzie moim znakiem rozpoznawczym:)
    Proszę się przyzwyczaić Dobranoc dziewczynki:)

Będzie ciężko, bo mi się ten szampański avatarek podobał;-)Ale jak mus to mus...koduję i będę kojarzyć delfinka z Tobą;-) Dobrej nocki Effcia28

• Dodi Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :) pewnie znów juz pusto... Chciałam tylko zacytować mój poprawiony wpis z wczoraj i obiecać poprawę he he

Olus ale się uśmiałam z Twojego wpisu, widać ze coś jest na rzeczy he he
    staraczki z nas straszne... ja teraz na szybko drinka pije

Muzarciu kochana ale ulalas zolci... Czasem się to przydaje :-)

Ruciu obys dala rade tej gorączce

Dora wspolczuje samopoczucia ale nie wiem co lepsze czuć się dobrze bez brzuszka czy gorzej z...

Amuciziu świetnie ze juz Ci lepiej troszkę choć chyba dzień był fatalny bo ja do południa myślałam ze łeb w imadło wsadze

Stosunkowo udanej nocy Wam życzę i chyba się juz powoli kładę bo rano znów do roboty buziole

Z małymi zmianami bo jutro w końcu wolne Julii. Spijcie slodko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 23:56

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    pa Ruciu! szalonej to u mnie nie będzie heeh mąz na noc do pracy no i brzuch dziwnie boli.... heh to chyba po tym fitnesie kochana co poleciłaś :P

Kupiłaś jednak? :D Ja też się wzięłam za ten fitness, bo przez tą zimę mam strasznie mało ruchu, a teraz cierpię przez zakwasy. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 05:41

muzarcia, Libra, Beata lubią tę wiadomość

• LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:P
    Ja tylko wpadłam się przywitać i uciekam bo do szkoły:)
    3673558e031c7c3b94266f3ecaf13ed9.png
    Temperaturka ładnie poszła w górę:)
    Czekamy jeszcze 6 dni:) i termin na @..
    Pfu Pfu obyś nie przyszła heh:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka79 wrote:
    Effcia28 wrote:
    Jakby któraś z Was mogła zmienić u mnie datę kolejnej @ na 10.03 to byłabym bardzo wdzięczna,bo nie wiem gdzie jest aktualna tabelka bo po:

1.nie mogę znależć sposobem muzarci(jest ale nie aktualna)

2.nie chciałabym tam zmieniać po swojemu gdyż wstyd się przyznać ale nie umiem tego i coś bym tam pewnie aby nie potrzebnie namieszała:(

3.mam propozycję aby tabelkę uaktualniała jedna osoba wtedy nie byłoby takiego zamieszania(ale to tylko takie moje przemyślenia nic więcej:)

4.Dobranoc wszystkim:)

Hej, podpowiem wam co można zrobić z tą tabelką, ale nie wiem czy to przejdzie. Udzielam się na innym forum i tam, jak chcę wiedzieć co u kogo aktualnie się dzieje (coś w stylu tabelki jak ta tutaj) to wchodzę na pierwszą stronę. Tam pierwszy post ma osoba,która dokonuje zmian i do niej trzeba słać wiadomości prywatne co zmienić (jest ochotniczką). Tutaj na coś takiego jest za późno, chyba, że ktoś z pierwszej strony się zgodzi na zamieszczenie tabelki i pilnowanie jej. Tutaj widzę, że na pierwszej stronie posty zamieściła Zosia-ktosia i Woseba. PrzykładowovZosia-ktosia mogłaby umieścić w swoim poście tabelkę i ją zmieniać poprzez edycję, ale nie jestem pewna czy wyrazi na to zgodę i czy ma na to wogóle czas i ochotę. Taka opcja jest najwygodniejsza dla wszystkich, bo pierwszą stronę zawsze łatwo znaleźć, ale to oczywiste, że Zosi to może nie pasować. Jeśli np. znajdzie się inna ochotniczka, która zamieściła posty na którejś z pierwszych stron to niech skopiuje tabelkę i napisze na której stronie jest i tym sposobem każdy będzie pamiętał gdzie szukać. Jeśli to będzie na początku, to szybko można znależć taką stronkę np. 2,3,4,5 itp. Drugą opcją jest założenie nowego tematu (o ile można tak zrobić) i tam jedna osoba mogłaby aktualizować wszystko i łatwo byłoby tę tabelkę znaleźć. Tak tylko podpowiadam, ale do niczego nikogo nie zmuszam :) Nie włączę się w żadną inną dyskusję, bo niestety doczytałam na razie tylko ostatnią stronę. Ostatnio nie mam kiedy przysiąść i poczytać was, bo moja córeczka ząbkuje i nie mam czasu na komputer. Noce mam zarwane,oczy na zapałkach :( Pozdrawiam was wszystkie.

Najprostszym sposobem na znalezienie tabelki ( jak zwykle niezawodna Muzarcia ) jest wpisanie po lewej stronie w okienku słowo/wyrażenie np. " opolskie ", wtedy wyskakują Ci posty ze wszystkimi tabelkami, przechodzisz na ostatnią stronę gdzie znajduje się aktualna. :)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się witam dziewczynki :) Miłego poniedziałku :)

Libra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :) postanowiłam się przywitać w poniedziałkowy dzionek :)i życzę wam miłego dzionka.

Libra, plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:
    pa Ruciu! szalonej to u mnie nie będzie heeh mąz na noc do pracy no i brzuch dziwnie boli.... heh to chyba po tym fitnesie kochana co poleciłaś :P

Kupiłaś jednak? :D Ja też się wzięłam za ten fitness, bo przez tą zimę mam strasznie mało ruchu, a teraz cierpię przez zakwasy. ;)

ale łopata i przerzucanie śniegu baaardzo się liczy kochana...

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...miłego dnia i już mnie tu nie ma, piszcie swobodnie...bye

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Rucia wrote:
    Beata wrote:

ale łopata i przerzucanie śniegu baaardzo się liczy kochana...

A to swoją drogą :) Tylko po łopacie strasznie mnie plecy bolą :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Hej...miłego dnia i już mnie tu nie ma, piszcie swobodnie...bye

Piszemy swobodnie :) A ty kochana nie masz zamiaru dziś się udzielać?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wam współczuje dziewczęta że musicie tymi łopatami działać, ja na szczęście nie :) ale za to ciągle muszę z parasolem chodzić hi hi hi :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już sama nie wiem Rucieńko;-) Póki co cieszę się pierwszym porankiem bez zawrotów głowy, podwójnego widzenia i bez senności, która mnie ogarniała wcześniej, to chyba bromergon ale się okażę...Jak po nocy u Kinguni?

Przypomniało mi się...Kaju duphaston, to nie odpowiednik bromergonu a luteiny (ona jest raczej niedroga a ile kosztuje duphaston, to nie wiem- pewnie droższy i dlatego tak Ci się skojarzyło)Jak się czujesz?

Lusia ściskam kciuki!

Mala Tobie również przemiłego dnia...

Dodi nie tak do końca, bo mam odrobinę zahamowań...pozdrawiam...nie wszyscy muszę mnie lubić- proste...nauczę się z tym jakoś żyć

Rucia, Dodi, Mała, Libra, Beata, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, Ja sobie też współczuję :(

plemniczka lubi tę wiadomość

‹‹ 1482 1483 1484 1485 1486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ