plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Effcia28 wrote:Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
nie róbcie mi tego i nie odchodzcie nigdzie bo mi do cholerki jesteście tutaj potrzebne!
Zosia ja sobie nie wyobrażam forum bez Ciebie-już teraz mi było jakoś smutno ,że nic nie piszesz,ale oczywiście szanuję Twoja decyzję
Muzarcia wiem co masz na myśli pisząc ,że jest "spalone"tez sobie ostatnio tak myślałam:)
a wogólę to Witam Was wszystkie bo wcześniej musiałam napisać co wyżej:)
Ja tez tak sobie myślałam - w piątek miałam apogeum wszelkich irytacji- ale już ochłonęłam i czuję że jest dla Ovuforum nadzieja, tylko trzeba ustawić przy wejściu ostre selekcjonerki
"spalone" bo ja doszłam:) hehehehe
(żarcik;)mauysia lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
nie róbcie mi tego i nie odchodzcie nigdzie bo mi do cholerki jesteście tutaj potrzebne!
Zosia ja sobie nie wyobrażam forum bez Ciebie-już teraz mi było jakoś smutno ,że nic nie piszesz,ale oczywiście szanuję Twoja decyzję
Muzarcia wiem co masz na myśli pisząc ,że jest "spalone"tez sobie ostatnio tak myślałam:)
Ja tez tak sobie myślałam - w piątek miałam apogeum wszelkich irytacji- ale już ochłonęłam i czuję że jest dla Ovuforum nadzieja, tylko trzeba ustawić przy wejściu ostre selekcjonerki
(żarcik;)
Libro czy ja mam Cię kopnąć w cztery litery???? -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
(żarcik;)
Libro czy ja mam Cię kopnąć w cztery litery????
oj, Effcia:) to był żaarcik dla rozładowania emocji... -
nick nieaktualny
-
Mayusia powiem ci, że cieszę się w sumie że zaczne teraz od tego piątku staz.
Troche z tym stażem też było zachodu, bo trzeba było chodzić prosic i błagać. Ciesze się że w koncu się udało, bo może w końcu przestane tyle myśleć o potencjalnej ciąży i dziecku. Mam staż do połowy sierpnia i licze na to że do tego czasu jednak uda mi się zaciążyć. Potem bo stażu zostałyby już tylko przygotowania do porodu
czasami dopadają mnie jakieś takie lęki i strach, że nigdy w tą ciąże nie zajdę.
Wiem że to głupie ale nic na to nie poradzęFedra, Libra lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Effcia28 wrote:Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
ooo widze ze nadeszla miesiaczka
tak nadeszła czekam za testami i termometrem i zacznę mierzyć temperaturę,jutro wybieram się do laboratorium zbadać podstawowe hormony i zobaczymy co za wyniki wyjdą -
mauysia wrote:Effcia28 wrote:Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
ja się chyba na selekcjonerkę nie nadaję bo za ostra jestem
już wystarczy ze zostałam starostą na moim roku tylko dlatego ze mam ostry i cięty język i nie boję się dyskusji z wykładowcami i dziekanatem i co o mnie bardzo zdziwiło sama Pani Dyrektor Dziekanatu stwierdziła ze nadaję się jak niktchyba nie wie co jej grozi
Effcia28, Rucia, mauysia, Libra, Beata, Shagga_80, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:Effcia28 wrote:Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
tak nadeszła czekam za testami i termometrem i zacznę mierzyć temperaturę,jutro wybieram się do laboratorium zbadać podstawowe hormony i zobaczymy co za wyniki wyjdą
Effcia28 powodzenia na badaniach. ja będe oczekiwac teraz na dniach ale na ziółka.
testy i termometr zamawiałaś na allegro? -
Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:Effcia28 wrote:Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
tak nadeszła czekam za testami i termometrem i zacznę mierzyć temperaturę,jutro wybieram się do laboratorium zbadać podstawowe hormony i zobaczymy co za wyniki wyjdą
to normalne ze się boisz jak to mówią przechodzisz do następnej fazy starań teraz szybko żeby przyszło zobojętnienie na cały temat i wtedy się na pewno uda
zresztą jak zajmiesz się pracą to na pewno tyle myśleć nie będziesz i wszystko zaskoczy gdzie trzebagrunt to pozytywne myślenie
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mindusia wrote:Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:Effcia28 wrote:Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
Effcia28 powodzenia na badaniach. ja będe oczekiwac teraz na dniach ale na ziółka.
testy i termometr zamawiałaś na allegro?
tak:) -
mindusia wrote:Mayusia powiem ci, że cieszę się w sumie że zaczne teraz od tego piątku staz.
Troche z tym stażem też było zachodu, bo trzeba było chodzić prosic i błagać. Ciesze się że w koncu się udało, bo może w końcu przestane tyle myśleć o potencjalnej ciąży i dziecku. Mam staż do połowy sierpnia i licze na to że do tego czasu jednak uda mi się zaciążyć. Potem bo stażu zostałyby już tylko przygotowania do porodu
czasami dopadają mnie jakieś takie lęki i strach, że nigdy w tą ciąże nie zajdę.
Wiem że to głupie ale nic na to nie poradzę
Rozumiem, większość z nas ma takie obawy... To silniejsze od nas, i żadne porady z zewnątrz - choć dawane w jak najlepszej wierze - żeby wyluzować itp... nie pomogą. Po prostu w którymś momencie to przychodzi samo - a jak nie przychodzi, to znak że trzeba się zapisać na jakąś jogę, medytację, albo - wychodzi taniej - modlitwę
U mnie po prostu coś w końcu przeskoczyło i przestałam się nadmiernie emocjonować każdym spadkiem i wzrostem temperatury. Ale przepisu nie umiem podaćCHyba to mój mąż nauczył mnie takiego dystansu i wyluzowanego podejścia.
Fedra, mindusia, Libra, Beata, Shagga_80, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
wpadam się zameldować na forum i nadrobić dzisiejsze wpisy. Co do ostatnich "zgrzytów" na forum raczej się nie odniosę - macie rację temat zamknięty, po prostu uważam tylko że każda z nas na tym forum to odrębna historia i nikt nikogo nie powinien oceniać z poziomu forum. Każda z nas jest inna, każda ma swój bagaż więszych-mniejszych, lepszych-gorszych życiowych doświadczeń i tym się tutaj dzielmy, wspierajmy, pomagajmy. Ja osobiście naprawdę mam za co dziękować dziewczynom z tego forum. Dziewczyny dziękuję! W pewnym stopniu to dzięki WASZYM radom i WASZEMU wsparciu jestem w obecnym wyczekiwanym stanie i jesli tylko będę mogła i potrafiła chociazby w najmniejszym stopniu przyczynić się do sukcesu choć jednej (a najlepiej wszystkich) z Was to będzie warto aby tu nadal do Was zaglądać i w razie potrzeby się odezwać
Nie odczytujcie tego jako próbę "podlizania się" bo nie o to mi chodzi i nie mam najmniejszych powodów tego robić. Poprostu dobrzejest mieć fajną atmosferę na forum, a ja miałam potrzebę podziękowania Wam pomimo tego że narazie nie planuję stąd uciekać. (sorki że wywołam może drażliwy temat ale ten temat mnie skłonił do refleksji.)
mauysia, Fedra, Blondi22, Libra, Beata, Mała, Shagga_80, Amicizia, gocha04, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
ja już miałam sobie dawno odpuścić mierzenie tempki żeby sie nie potrzebnie nie stresować i potem nie dołowac w razie ewntualnego spadku. Mój mąż był nawet osatnio na mnie zły o to ,że znowu mierzyłam temperaturę i mówił do mnie miałas sobie dac na luz, czego tego nie zrobiłas, teraz się zadręczasz. No i jak zwykle mój mąż miał rację.
Na tym weekendzie wyjeżdzamy gdzieś odpocząć na 2 dni, pewnie nie podzuałamy za wiele, bo wtedy mam niepłodne dni, ale zawsze to odpoczynek od codziennościmauysia, Beata lubią tę wiadomość