X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu kochana ;-(

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    o co chodziło to beda wiedziec te panie co powinny a zaczeło sie od humorów jednej która wszystkich po kolei sie czepia i nie wiadomo oco jej chodzi i to dopiero ona ma jakies humory których nikt nie zrozumi oki to juz ostatnie spadam powodzenia :)

jeśli do mnie ta mowa to może to wprost powiesz bo ja nie lubię owijania w bawęłnę????

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za odpowiedzi tez mam nadzieje że to mi szybko przejdzie i że w tym cyklu zobacze wymarzone 2 kreseczki:)

event.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    olus22 wrote:
    o co chodziło to beda wiedziec te panie co powinny a zaczeło sie od humorów jednej która wszystkich po kolei sie czepia i nie wiadomo oco jej chodzi i to dopiero ona ma jakies humory których nikt nie zrozumi oki to juz ostatnie spadam powodzenia :)

jeśli do mnie ta mowa to może to wprost powiesz bo ja nie lubię owijania w bawęłnę????

Fedra, a miał być ignor ;)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I moj komp znowu oszalal zamiast Z to Y i na odwrot poprawnie pisac nie umie wiec bede jechac z bykami he he!!!

• Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :) miłego dnia Wam zycze

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia ja zaraz zrobię jeden wielki ignor i kruca fix założę nowy wątek, jakiś tajny przez poufny tylko dla nas...i śmiem myśleć, że ovu na fb jest spalone, jakieś takie mam przeczucie...

AGA 30, Libra, Dora, Beata, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mauysia ja zaraz zrobię jeden wielki ignor i kruca fix założę nowy wątek, jakiś tajny przez poufny tylko dla nas...i śmiem myśleć, że ovu na fb jest spalone, jakieś takie mam przeczucie...

Czemu tak myślisz że spalone? Jak dla mnie dobrze działa.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wolę się nie bawić w PANA BOGA...buziam i spadam na jakiś czas...a może iść w ślady Zosi...czas się zastanowić...głęboko nad tym zastanowić...

• mindusia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Ja już po sniadanku. Zjadłam poczytam was jeszcze chwilę i pójdę na pocztę i do banku załatwić formalności. Mayusia nie mogę napatrzeć się na ten twój wykresik ciążowy.
    Może w tym cyklu u mnie też się tak w końcu zazieleni :(
    Z każdym miesiącu mam już coraz mniej siły i chęci na kolejne starania.
    Jedyną osobą, która mnie jeszcze jakoś motywuje jest mój mąż.
    Mój wieczny optymista, oby ten jego optymizm chociaż raz się sprawdził

mauysia lubi tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się dziewczynki ogarnać. Czas najwyższy. Do później.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześc dziewczynki.

pisze do Was bo dawno sie nie odzywałam:)

widzę że forum jest pełne życia.. może to i dobrze.
    wyglada że na mnie już czas, żegnam się z Wami, było mi miło te kilka miesięcy klikać:)
    nowe staraczki witam serdecznie i sorki że nie miałyśmy przyjemności dzielić się swoimi rozterkami i szczęściem:)

uważam że plemniczka pociągnie cały topic bez problemu.

buziaczki kochane:*

Ty Kobieto co ma znaczyć Twój post to znaczy ze co że Cię już nie będzie???

już wiem przyjmuję z pokorą twoją decyzję ale pamiętaj że My tu czy tam jesteśmy dla Ciebie i z Tobą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 10:00

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mindusiu,

na pewno się zazieleni. Tylko - to oczywiste, co napiszę, ale jednak napiszę - trzeba mieć świadomość, że nawet zdrowe pary mogą nie zajść w ciążę przez rok, przez dwa (pomijając jeszcze "dłuższe" przypadki)... Po prostu tyle okoliczności musi się zbiec, żeby zajść, że aż łeb boli!

Domyślnie najlepiej założyć sobie że przynajmniej przez pierwsze 6 cykli się nie uda, przez drugie 6 cykli zacząć POWOLI się irytować, a po 12 cyklach zacząć podejrzewać, że coś ewentualnie jest nie halo.

Oczywiście mówię o cyklach z pełną obserwacją - tych "na czuja" w ogóle nie wliczam do statystyk ;)

Wiem, czasem boli nas to że inni mieli tego fuksa, to czemu nie ja - no niestety nie przeskoczymy tego, trzeba się uzbroić w cierpliwość...

sylwia1985, mindusia, Beata, Shagga_80, Amicizia, gocha04, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:
    olus22 wrote:

Fedra, a miał być ignor ;)

a widzisz bo ja nie lubię jak mnie ktoś o coś oskarża tak nie wprost jeśli ktoś coś do mnie ma to zawsze byłam otwarta na argumenty :P

AGA 30 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to Witam się z Wami zakatażona jak fiks :)
    Muzarciu Kochana dziękuje Ci za słowa które wypowiedziałaś bo już myślałam ze jestem bez serca czy jakoś tak :)

Dziewczyny ja nie jestem złośliwa ani tym bardziej nikomu nie zazdroszczę (i te słowa to zabolały mnie nabardziej) i chyba dlatego ze pisze je osobą która o mnie nic nie wie i nie wie co przeszłam no cóż...

ale racja jest temat zamkniety i tak Was wszystkie Kocham :)

mauysia, Rucia, Blondi22, Libra, Beata, Amicizia, gocha04, gadgeta, natusia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    hej dziewczyny mam pytanko do 16 dnia cyklu bolały mnie jajniki a od 17 dnia zaczeło bolac mnie podbrzusze i jest mi cały czas niedobrze czy wy tez tak miewacie?

też tak czasem mam... w moim przypadku myślę, że to stres i chęć posiadania potomstwa tak na mnie działa...
    w Twoim... hmmm może oznaczać wszystko:)

ann2224, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co normalnie ręce mi opadają i płakać się chce!!
    nie róbcie mi tego i nie odchodzcie nigdzie bo mi do cholerki jesteście tutaj potrzebne!

Zosia ja sobie nie wyobrażam forum bez Ciebie-już teraz mi było jakoś smutno ,że nic nie piszesz,ale oczywiście szanuję Twoja decyzję

Muzarcia wiem co masz na myśli pisząc ,że jest "spalone"tez sobie ostatnio tak myślałam:)

a wogólę to Witam Was wszystkie bo wcześniej musiałam napisać co wyżej:)

Libra, Fedra, zosia-ktosia, Beata, Amicizia, plemniczka lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;)

U nas troche sniegu dopadalo znowu;/
    zimno i szaro

Młody juz w przedskzolu koniec feri;)

Ja obiadek mam juz zrbiomy.

Zosia szkoda ze uciekasz ;(

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    nie róbcie mi tego i nie odchodzcie nigdzie bo mi do cholerki jesteście tutaj potrzebne!

Zosia ja sobie nie wyobrażam forum bez Ciebie-już teraz mi było jakoś smutno ,że nic nie piszesz,ale oczywiście szanuję Twoja decyzję

Muzarcia wiem co masz na myśli pisząc ,że jest "spalone"tez sobie ostatnio tak myślałam:)

ooo widze ze nadeszla miesiaczka

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

Ja tez tak sobie myślałam - w piątek miałam apogeum wszelkich irytacji :D - ale już ochłonęłam i czuję że jest dla Ovuforum nadzieja, tylko trzeba ustawić przy wejściu ostre selekcjonerki :D

Effcia28, Fedra, Beata, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1487 1488 1489 1490 1491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ