plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMała ja też mam lęki i biorę czasem leki na to...pewnie jest coś bezpiecznego co można brać w ciąży a jak nie, to radzę długie spacery na świeżym powietrzu, zakaz czytanka czegokolwiek o ciąży i już będzie dużo lepiej...
A powiem Ci, że branie nowych leków o, których się słyszało kilkanaście razy, kilkadziesiąt razy, że powodują zawały, zatory i inne takie powodują też stan taki jak w balansowaniu na linie...
...jestem o mały włos od stwierdzenia, że już mam niedotlenienie z powodu brania tych leków, bo kręci mi się w głowie i o mało co nie mdleję...
...to są początki stanów w zaostrzeniu nerwicy lękowej....nie bój żaby i nie daj się...u mnie póki co jeszcze zdrowy rozsądek zwycięża ale jak długo, to nie wiem...
...psychoterapia koniecznie u Ciebie teraz...ale jedno zawsze powtarzaj...to tylko lęki...to tylko nerwica... -
Rucia wrote:Beata wrote:Witajcie KOchane!
u mnie wraz z dzisiejszą tempką nadzieja prysła, teraz pozostaje czekanie na @ ....wiec w nowym cyklu zmiana lekarza
zaraz Was nadrobię
Oj jeszcze nic nie wiadomoA nwet jeżeli faktycznie ma zawitać @, to trudno się mówi, i działamy dalej.
Beatka na wcześniejszych stronach, któraś chyba pisała Ci, ze powinnać wybrać się do endokrynologa, bo możesz mieć niedoczynność tarczycy.
tak pisła ale że nadczynność... nie wiem ja sie na tym kompletnie nie znam... ale nikt mi nigdy nic nie mówił, a paru lekarzy widziało wynikOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:Muzraciu temperatura u Kini raz rośnie, raz spada, trzyma się w granicach 38 st.
Duphaston jest dosyć drogi, kupowałam opakowanie za ok. 35 zł.
u mnie 28 zł ale aptek mam chyba z 15 w mieście i w każdej inna cena, a wahają sie naprawde kosmicznie, nawt sobie nie wyobraząłam ze tak można...
Mam aptekę pod nosem, tutaj kupowałam, a jest cholernie drogo, stąd może taka cena. Dlatego warto poczytać opinie o aptekach w danym mieście i udać się do tej najlepszej/najtańszej. Na szczęście znalazłam taką niedaleko siebie. Ceny rewelacyjne. -
nick nieaktualnyKOZŁEK I MELISA CHYBA W CIĄŻY DOZWOLONE, NA PEWNO ŚRODKI BEZ DZIURAWCA- BO ON ŹLE WPŁYWA NA POCIECHĘ...i dopytaj o leki, bo Bella dostawała w pierwszym trymestrze hydroxyzynę a ona pomaga, bo używam sporadycznie...
Mauysia witaj...sylwia, Libra, Beatko....cześć Wam;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 08:14
Libra, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:zobaczcie dziewczyny na moja tempke caly czas przez ostatnie dni 36,6 dziwne troche. Na owulke temperatura rosnie czy spada?
No rzeczywiście dziwne... A masz termometr z dwoma miejscami po przecinku, czy z jednym?
Mierzysz temperaturę przed wstaniem z łóżka tuż po otwarciu oczu?
-
mauysia wrote:Beata wrote:Witajcie KOchane!
u mnie wraz z dzisiejszą tempką nadzieja prysła, teraz pozostaje czekanie na @ ....wiec w nowym cyklu zmiana lekarza
zaraz Was nadrobię
Beciu - no szkoda że przyszła @ ale... i tak jest DOBRZE, bo Twój wykres wskazuje na to, że owulacja jednak była, mimo zapadniętego (słowami AGI30 - SFRĄKNIĘTEGO) pęcherzyka.
Witaj mayuś!
nie przyszła do mnie @! jeszcze.....
kochana czyżbys ty ją już wyczuwała?
p.s. Tobie zdrówka życzę podkuruj sie troszke naturalnymi metodamimauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:sylwia1985 wrote:zobaczcie dziewczyny na moja tempke caly czas przez ostatnie dni 36,6 dziwne troche. Na owulke temperatura rosnie czy spada?
No rzeczywiście dziwne... A masz termometr z dwoma miejscami po przecinku, czy z jednym?
Mierzysz temperaturę przed wstaniem z łóżka tuż po otwarciu oczu?
termometr mam taki zwykly rteciowy.Mierze tempke odrazu po otwarciu oczu jak sie obudze.Mam go obok lozka -
Rucia wrote:Beata wrote:Rucia wrote:Beata wrote:pa Ruciu! szalonej to u mnie nie będzie heeh mąz na noc do pracy no i brzuch dziwnie boli.... heh to chyba po tym fitnesie kochana co poleciłaś
Kupiłaś jednak?Ja też się wzięłam za ten fitness, bo przez tą zimę mam strasznie mało ruchu, a teraz cierpię przez zakwasy.
tak kupiłam, choć powiem szczerze zupełnie inaczej sobie to wyobrazałam.., myslałam że to typowy fitness dla kobiet, a tu bardzo różne ćwiczenia, jak dla mnie przy mojej kiepskiej kondycji po jednym 15min treningu jestem mokra
i może od tego mnie wszystko boli, łopatki plecy i bicepsy.... ale cóż jak na dobre przyjdzie @ biorę sie ostro do roboty! wiosna sie zbliża
Ja jestem tą grą zachwyconaRóżne programy ćwiczeń do wyboru, nogi, ręce, sylwetka
Miałam zacząć ćwiczyć od września temtego roku, a dopiero teraz się za nią wzięłam.
ależ Ruciu ja tez jestem zadowolona, choć jeszcze całej nie przetestowałamOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Sylwia warto zaopatrzyć się w termometr z dwoma miejscami po przecinku.
Dla mnie jest o niebo lepszy niż rtęciowy.
http://image.ceneo.pl/data/products/262748/i-microlife-mt-16c2.jpg
zobacze jak dalej bedzie sie przedstawiala moja tempka czy sie zmieni w trakcie cyklu-jesli nie to od nastepnego bede mierzyla innym -
moze wy mi doradzicie jakie jeszcze badania powinnam zrobic? mialam robione FSH,prolaktyne,tarczyce, ogole badania typu cytologia,posiew,usg.Co jeszcze moge zrobic? moze dlatego nie moge zajsc w ciaze ze czegos nie wiem i nie zrobilam jakis badan?
-
BellaRosa.........1......................24lata..........FASOLINKA......lubelskie (2.07.2013)
she...................6......................35lat..........FASOLINKA.....pomorskie (27.06.2013)
gadgeta...........13.....................32lata........FASOLINKA......kuj-pom (29.07.2013)
Mona................5.....................29lat.........FASOLINKA......malopolskie
Mamuśka..........5.....................27lat..........FASOLINKA......podkarpackie (3.08.2013)
agga84a...........1.....................28lat........FASOLINKA......śląskie (08.08.2013)
Kasiulek215.....5.....................25lat.........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora.................2.....................30lat.........FASOLINKA.......pomorskie
anna_w............10...................31lat.........FASOLINKA.......lubelskie (27.09.2013)
Kleopatra.........7....................29lat.........FASOLINKA.........pomorskie (6.10.2013)
mauysia............5...................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80.......3....................32lata......FASOLINKA......łódzkie
anusia84...........8...................29lat................02.02................dolnośląskie ewela84...........7....................28lat................06.02................świętokrzyskie
Fedra.............54..odwołane.....28lat................12.02................małopolskie
Beata..............7......................29lat................12.02.................mazowieckie
gocha04..........3......................27lat................13.02.................mazowieckie
a-koczek.........6......................32lata………....15.02................warmińsko-mazurskie
Mała29..........90.....................29lat..................17.02................Wielka Brytania
Nina82...........10.....................30lat.................20.02.................śląskie
Anka79.............2................33lata.................21.02........lubuskie
natusia...........4.......................27lat................22.02................kuj-pom
Libra...............5.....................30lat..................26.02.................łódzkie
Blondi22........3..ZAWIESZONE...22lata…...27.02...............mazowieckie
Olus22...........2....................22 lata..............01.03...............podkarpackie
Rucia.....ODWOŁANE.........26lat.................01.03................mazowieckie
kopciuszek126...15................29lat................01.03................łódzkie
Amicizia .......2...leczenie.......26lat...............01.03................małopolskie
Dodi................8.....................29lat.................01.03...............śląskie
EmiliaWSK........10.................23lata...............01.03............lubuskie
Muska...........2.......................31lat................2.03.................dolnośląskie
sylwia1985....7......................27lat................06.03………....podkarpackie
agula.........15....................26lat.................6.03............Wielka Brytania
AGA30..........26...................30lat..................6.03...............opolskie
kiti..................5....................25lat.................12.03...........małopolskie
Sandraa............9................22lata.............13.03................wielkopolskie
kaja................5...................32lata.............??.03...............pomorskie
Effcia.............7......................29lat................00.04................wielkopolskie
samira...........17.....................37lat................00.00................śląskie
klamka..........4......................35lat................00.00................mazowieckie
Malvinka......4......................25lat.................00.00...............dolnośląskie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986...........................26lat................ ???..................wielkopolskie
muzarcia..........leczenie........30lat..........pierwszy cykl..........opolskieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 09:11
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień doberek dziewczęta!!!
Jak tam zimowy poniedziałek u was!!! Bo ja spałam i nie spałam w nocy to clo zaczęło dzoałać na bezsenność a wczoraj się jeszcze cieszylam że nie mam skutków ubocznych he he a tu klops!!!
U mnie weekend nawet udany poza jedną kłótnią !!!
Byłam w kinie na filmie NIEMOŻLIWE polecam naprawdę!!!Libra lubi tę wiadomość