plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:AGA 30 wrote:No i się zaczyna na nowo!!!
Ja wysiadam normalnie!!!
Mam problem z akwarium he he!! woda śmierdzieli a niecałe 3 tygodnie ma!!
O to wody nie zmienia się co tydzień? Kurcze ja myślałam,że to tak często trzeba
No tak ale niby po założeniu akwarium trzeba troche odczekać a potem można wymieniać wodę!!
Ale już naszykowałam niech odstoi i jutro wymiana!!!
A miało być awarium mojego M a sama wszystko muszę robić!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Fedra wrote:Dziewczyny od rana nic nie jadłam bo mi sie niecche co zrobić żeby mi się zachciało i żeby mnie nie odrzucało od jedzenia ???
zatkać nos i zjeść, przeżuć.. nie będziesz czuć smaku
Zosieńko Zosiuniu Zośka Ktośia witaj!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Sandraa wrote:Hej. Widzę, ze mnie też nie ma w tej tabelce... Nie mam pojęcia z jakiego powodu zostałam z niej usunięta... Ale spoko.
Skoro tak postanowilyscie to ok.
Paaaaa.
Kolejna obrażona? Sandraa, chyba niestety jesteś kolejną nieczytającą co piszemy! Trzeba było zrobić porządek z tabelką...
I jeszcze wyciąg z regulaminu ():
"wpisuje do niej dziewczyny które:
1. zgłoszą taką chęć
2. udzielają się na forum a co za tym idzie czytają Nasze posty
3. w tabelce są fasolki i starajace "
Ja się nie obrażam Shagga... Nie jestem w przedszkolu.
chcialam jedynie powiedzieć a raczej napisać ze staram się udzielać na forum wtedy kiedy tylko mogę ( z racji mojej pracy) A tabelkę uaktualnilam zaraz po dostaniu @. Wiec nie kumam.
Ale ok nie będę się kłócić, roztrząsać tego.
Pa pa milego dnia dla wszystkich. -
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:Fedra wrote:Dziewczyny od rana nic nie jadłam bo mi sie niecche co zrobić żeby mi się zachciało i żeby mnie nie odrzucało od jedzenia ???
zatkać nos i zjeść, przeżuć.. nie będziesz czuć smaku
no żeby to Zosiu takie proste było ale przez gardło nie chce przejść...
chyba sobie będe musiała rosołu do picia zrobić chociaż i na to ochoty nie mam blee
Cześć Zosiu miło Cię widziećzosia-ktosia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sandraa wrote:Shagga_80 wrote:Sandraa wrote:Hej. Widzę, ze mnie też nie ma w tej tabelce... Nie mam pojęcia z jakiego powodu zostałam z niej usunięta... Ale spoko.
Skoro tak postanowilyscie to ok.
Paaaaa.
Kolejna obrażona? Sandraa, chyba niestety jesteś kolejną nieczytającą co piszemy! Trzeba było zrobić porządek z tabelką...
I jeszcze wyciąg z regulaminu ():
"wpisuje do niej dziewczyny które:
1. zgłoszą taką chęć
2. udzielają się na forum a co za tym idzie czytają Nasze posty
3. w tabelce są fasolki i starajace "
Ja się nie obrażam Shagga... Nie jestem w przedszkolu.
chcialam jedynie powiedzieć a raczej napisać ze staram się udzielać na forum wtedy kiedy tylko mogę ( z racji mojej pracy) A tabelkę uaktualnilam zaraz po dostaniu @. Wiec nie kumam.
Ale ok nie będę się kłócić, roztrząsać tego.
Pa pa milego dnia dla wszystkich.
Sandruś a możesz po prostu podać dane do tabelki ???
Ciocia Fredzia ładnie prosi17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Jak ma być sprawiedliwie to bym zostawiła te faktycznie aktualnie walczące o dzidziusia i te zafasolkowane...jak wznowimy starania to wrócimy do łask...Fedra co myślisz adminie...
Lusia czy Ty czytałaś co pisałyśmy podczas Twojej nieobecności?
no właśnie nie czytałam bo nie miałam czasu teraz się dowiedziałam może cie raz napisać a nie robicie wielki szum!!!Bo nie byłam jedyna osoba która pisała o zawieszeniach!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LuSiA:) wrote:muzarcia wrote:Jak ma być sprawiedliwie to bym zostawiła te faktycznie aktualnie walczące o dzidziusia i te zafasolkowane...jak wznowimy starania to wrócimy do łask...Fedra co myślisz adminie...
Lusia czy Ty czytałaś co pisałyśmy podczas Twojej nieobecności?
no właśnie nie czytałam bo nie miałam czasu teraz się dowiedziałam może cie raz napisać a nie robicie wielki szum!!!Bo nie byłam jedyna osoba która pisała o zawieszeniach!!!!
tylko ze to się dzisiaj wszystko wyjaśniło że w tabelce są osoby zafasolkowane i starające sie...
musiał być wprowadzony pożądek bo było zamieszanie a było to pisane jakieś 3 strony temu...
więc jest napisane raz i nie ma szumu...Shagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi