plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
LuSiA:) wrote:Dajcie sobie spokój jak na razie z tą tabelką jak jedna osoba sie nia zajmuje.A nie kłócić sie o takiego cos!
Nie wiem o co Ci chodzi bo ja się nią zajmuje więc????natusia, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLusia - co do tabelki, w ostatnim czasie zadeklarowało się na niej wiele dziewczyn, które odwiedziły forum może raz, nie uzupełniały jej, zrobił się w niej bałagan, więc jak na razie zostawiłyśmy te dziewczyny, które są tu na stałe, reszta która też deklaruje cheć bycia w tabelce niech powie to Fedrze, tylko nie chcemy żeby znowu narobił się bałagan, chaos, chcemy to kontrolować i tyle.
Fedra, Dora, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Lusia - co do tabelki, w ostatnim czasie zadeklarowało się na niej wiele dziewczyn, które odwiedziły forum może raz, nie uzupełniały jej, zrobił się w niej bałagan, więc jak na razie zostawiłyśmy te dziewczyny, które są tu na stałe, reszta która też deklaruje cheć bycia w tabelce niech powie to Fedrze, tylko nie chcemy żeby znowu narobił się bałagan, chaos, chcemy to kontrolować i tyle.
no tam masz racje i o tym pisze! I żeby nie robić szumu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 13:16
-
Rucia wrote:LuSiA:) wrote:Chodzi mi o to żeby raz napisane ze ty się nia zajmujesz a nie robić zamieszanie!
Ale kilka stron temu była wzmianka, że tabelką zarządza Fedra.
Dzieki Rucia bo przez chwile miałam wrazenie że wysławiam się jakoś nie wyraźnie czy coś
a cop do wódki to ja osobiście nie piję jej od dawna ale z Tobą napiję się chętnie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:muzarcia wrote:Jak ma być sprawiedliwie to bym zostawiła te faktycznie aktualnie walczące o dzidziusia i te zafasolkowane...jak wznowimy starania to wrócimy do łask...Fedra co myślisz adminie...
Lusia czy Ty czytałaś co pisałyśmy podczas Twojej nieobecności?
no właśnie nie czytałam bo nie miałam czasu teraz się dowiedziałam może cie raz napisać a nie robicie wielki szum!!!Bo nie byłam jedyna osoba która pisała o zawieszeniach!!!!
Cytując twoją wypowiedź pokazuję Ci, że ty robisz szum. My tylko rzuciłyśmy informację. Krzyczysz w dodatku.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:muzarcia wrote:Blondi masz coś przeciwko temu by się na ten moment niestarania wykasować?
nie ma problemu
Czy nie mozna być takim bezproblemowym jak Blondi? Jeżeli Blondi wróci do starań, to da znać Fedrze, która wpisze Ją w odpowiednie miejsceBędzie ład i porządek.
Fedra, natusia, Blondi22, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
BellaRosa........1.......24lata.........FASOLINKA...........lubelskie (2.07.2013) she.................6.......35lat...........FASOLINKA..........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..........13.....32lata..........FASOLINKA..........kuj-pom (29.07.2013)
Dora...............2.......30lat...........FASOLINKA..........pomorskie
anna_w..........10.....31lat...........FASOLINKA...........lubelskie (27.09.2013)
mauysia..........5.......31lat...........FASOLINKA..........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80......3......32lata..........FASOLINKA..........łódzkie
Beata..............7......29lat............12.02..................mazowieckie
gocha04..........3......27lat............13.02..................mazowieckie
Malvinka..........4......25lat............16.02..................dolnośląskie
Mała29..........90......29lat............17.02..................Wielka Brytania
natusia...........4.......27lat............22.02..................kuj-pom
Libra..............5.......30lat............26.02..................łódzkie
Rucia.............16......26lat............01.03..................mazowieckie
kopciuszek126......15.....29lat............01.03..................łódzkie
Amicizia .........2.......26lat..........01.03.................małopolskie
AGA30...........26......30lat............06.03..................opolskie
Effcia.............1.......29lat.............10.03.................wielkopolskie
kiti.................5.......25lat............12.03..................małopolskie
a-koczek…. 7 .…. 32lata…….. 12.03…………….. war-maz
klamka...........4.......35lat............00.00..................mazowieckie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986..............26lat............. ???..................wielkopolskie
AGA 30 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:LuSiA:) wrote:muzarcia wrote:Jak ma być sprawiedliwie to bym zostawiła te faktycznie aktualnie walczące o dzidziusia i te zafasolkowane...jak wznowimy starania to wrócimy do łask...Fedra co myślisz adminie...
no właśnie nie czytałam bo nie miałam czasu teraz się dowiedziałam może cie raz napisać a nie robicie wielki szum!!!Bo nie byłam jedyna osoba która pisała o zawieszeniach!!!!
Cytując twoją wypowiedź pokazuję Ci, że ty robisz szum. My tylko rzuciłyśmy informację. Krzyczysz w dodatku.
kilka razy było o mnie pisane dlatego się zdenerwowałam!
Dobra uciekam i jestem tu ostatni raz jak może przestancie pisać coś w moim temacie pa!! -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Blondi22 wrote:muzarcia wrote:Blondi masz coś przeciwko temu by się na ten moment niestarania wykasować?
nie ma problemu
ale ja Cię napisała że się starasz więc się starsz czy nie ?
narazie nie z powodu problemów finansowych ale jak zaczne znowu to dam znać
ale pisac na forum mogeShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Blondi22 wrote:muzarcia wrote:Blondi masz coś przeciwko temu by się na ten moment niestarania wykasować?
nie ma problemu
Czy nie mozna być takim bezproblemowym jak Blondi? Jeżeli Blondi wróci do starań, to da znać Fedrze, która wpisze Ją w odpowiednie miejsceBędzie ład i porządek.
milo miRucia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:Rucia wrote:LuSiA:) wrote:muzarcia wrote:Jak ma być sprawiedliwie to bym zostawiła te faktycznie aktualnie walczące o dzidziusia i te zafasolkowane...jak wznowimy starania to wrócimy do łask...Fedra co myślisz adminie...
Cytując twoją wypowiedź pokazuję Ci, że ty robisz szum. My tylko rzuciłyśmy informację. Krzyczysz w dodatku.
kilka razy było o mnie pisane dlatego się zdenerwowałam!
Dobra uciekam i jestem tu ostatni raz jak może przestancie pisać coś w moim temacie pa!!
Lusia matko kochana nie wystarczy grzecznie zapytać się czemu nie ma cię w tabelce, a nie krzyczysz bez powodu, fochasz się? Faktycznie nie byłaś jednyną osobą która pisała o zawieszonych staraniach, i jak widzisz tych osob w tabeli nie ma i jakoś nie drą się z tego powodu. Jeżeli wrócisz do starań zostaniesz dopisana do tej cholernej tabeli i będzie sprawa załatwiona, a tymczasem z tego co wiemy, odłożyłaś starania, więc w czym problem?Fedra, natusia, Dora, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Fedra wrote:Blondi22 wrote:muzarcia wrote:Blondi masz coś przeciwko temu by się na ten moment niestarania wykasować?
nie ma problemu
ale ja Cię napisała że się starasz więc się starsz czy nie ?
narazie nie z powodu problemów finansowych ale jak zaczne znowu to dam znać
ale pisac na forum moge
no pewnie że możesz nawet wskazane
to jeśli tylko zmienisz zdanie to daj znać umieszczę Cię w tabelce gdzie trzebaBlondi22 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi