plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:gocha04 wrote:AGA 30 wrote:A gdzie nasza tabela urodzinowa!!! bo tam może jakieś imprezki nas omijają!!
17 urodziny ma Beata:) ale ja nie będę mogła świętować bo pracuje cały weekend i to bez kompa w dodatku łeeee;(
normalnie nie moge was nadrobić, jeszcze w pracy cały czas mi przeszkadzają klienci;) hehe już naprawde niewiele mi brakuje, żeby pisac na bierząco.
a mi dzisiaj przeszkadzają poprzebierani petenci:) normalnie harmonia gra i tańce... 7 lat tu jestem i jeszcze takiego czegoś nie widziałam
a czemu Libruś co to za świeto? czytałam wszystkie srony i nie widziałam zebyć cos wspomniała?Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
uffffff nadrobiłam było kilkanaście stron niemalże kłótni....
już po wszystkim?
ale powiem Wam że mnie to przybiło, strzelam focha teraz ja! a co!
przykro mi sie zrobiło.... olała mnie jedna koleżanka którą tak cenię...
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:gocha04 wrote:AGA 30 wrote:A gdzie nasza tabela urodzinowa!!! bo tam może jakieś imprezki nas omijają!!
17 urodziny ma Beata:) ale ja nie będę mogła świętować bo pracuje cały weekend i to bez kompa w dodatku łeeee;(
normalnie nie moge was nadrobić, jeszcze w pracy cały czas mi przeszkadzają klienci;) hehe już naprawde niewiele mi brakuje, żeby pisac na bierząco.
a mi dzisiaj przeszkadzają poprzebierani petenci:) normalnie harmonia gra i tańce... 7 lat tu jestem i jeszcze takiego czegoś nie widziałam
a czemu Libruś co to za świeto? czytałam wszystkie srony i nie widziałam zebyć cos wspomniała?
Ostatki, zapusty czy jeszcze jak tam to zwą
Ja znów musiałam wrócić do pracyI może to i lepiej, bo dziś jestem uczulona na fochy!! I to jeszcze z bliżej nieokreślonego powodu!
Ale na szczęście teraz jest spokój...hmm, poszła Fedra,czyżby to dlatego, hehehe
Ps. Taki mały sarkaźmik (,że tak zdrobnię :d ) kochana Fedrusiu dla poprawy (?!) humoruBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:uffffff nadrobiłam było kilkanaście stron niemalże kłótni....
już po wszystkim?
ale powiem Wam że mnie to przybiło, strzelam focha teraz ja! a co!
przykro mi sie zrobiło.... olała mnie jedna koleżanka którą tak cenię...
Co tam Beatko się stało?Beata lubi tę wiadomość
-
aha no tak ale to cała miejscowość się przebiera? wszyscy interesanci?
fajnie.. u mnie nuda i same marudy dziśLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Shagga ale ładnie zwisa ten smoczeczek (zdrabniając jak Mauysi teściówka;))
Shagga_80, mauysia, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:gocha04 wrote:AGA 30 wrote:A gdzie nasza tabela urodzinowa!!! bo tam może jakieś imprezki nas omijają!!
a czemu Libruś co to za świeto? czytałam wszystkie srony i nie widziałam zebyć cos wspomniała?
ostatki;)Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj udzielił mi sie ten klimat ... ale nie wiem ...
jedna z dziewczyn kttóre apropo tu sie udzialały cały czas napisała do mnie wiec jej odpisałam żartem, pewne słowo ale myslałam zupełnie jak ona... napisałam kilka wiadomości i cisza.... nie odpisała nic...
jest mi baaaaaardzo przykro, płakać mi się chce bo nie wiem o co biegaOliwka 2006
-
Ja to wogóle myślałam, że dziś poniedziałek, a to ja od dziś tylko prace zaczęłam:) i nasmarowałam do was, że się witam i jestem na bierząco i, że przesyłam wam promienie słońca (i chciałam obrazek taki fajny wkleić) a tu mnie wzieło i wywaliło...ach... życie.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Shagga_80 wrote:gocha04 wrote:Shagga ale ładnie zwisa ten smoczeczek (zdrabniając jak Mauysi teściówka;))
Ładnie to wygląda Twój wykresiczek :p
fajnie, że się podoba:) ale jak pomyślę o tym, że będę musiała zatestować jak skończe brać Duphka to mi sie nie chce. Aaa no i temin @ na 100% będzie przypadał nie na jutro tylko na 17-18.02.
Zaraz napiszę Fedrze priva.Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyBeata wrote:aha no tak ale to cała miejscowość się przebiera? wszyscy interesanci?
fajnie.. u mnie nuda i same marudy dziś
no bardzo śmiesznie:) ale normalnie tyły mi się w pracy zrobiły....;P
dodam, że nie cała:) ale dzisiaj przebranych osób było ze 30:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 14:11
Beata lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:właśnie maia...zanim zaczynacie pisać wróćcie do poprzednich stron, do miejsca gdzie skończyłyście pisać, bo później nie wiecie co wałkuje się na forum...to powinien być nawyk....od dziś jak będę widziała, że nowa staraczka chce odpowiedzi pytanie w temacie jaki był to napiszę:
***Temat był poruszany na forum wcześniej-poszukaj albo użyj google.***
ja zawsze zaczynam czytać tam gdzie skończyłam ostatnio;)
nieraz kilka godzin mi to zajmuje hihiLibra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam na chwilę dziewczynki podzielić się z wami wiadomościami!!!
dostałam właśnie formularz zgłoszeniowy dla dawców szpiku bo jakiś czas temu się zgłosilam!!!
Formulasz wypełniony pałeczki z dna zaklejone zostaje mi na poczte jechać i wysłać!!!NO i za jakiś czas zostanę oficjalnym dawcą!!!Blondi22, Libra, mauysia, gocha04, Fedra, Nina82, Amicizia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Wróciłam na chwilę dziewczynki podzielić się z wami wiadomościami!!!
dostałam właśnie formularz zgłoszeniowy dla dawców szpiku bo jakiś czas temu się zgłosilam!!!
Formulasz wypełniony pałeczki z dna zaklejone zostaje mi na poczte jechać i wysłać!!!NO i za jakiś czas zostanę oficjalnym dawcą!!!
super;) -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Wróciłam na chwilę dziewczynki podzielić się z wami wiadomościami!!!
Formulasz wypełniony pałeczki z dna zaklejone zostaje mi na poczte jechać i wysłać!!!NO i za jakiś czas zostanę oficjalnym dawcą!!!
ja też wiosną jadę się zgłosića nie pobierają krwi do badań? tylko formularz się wypełnia?
ja już krew honorowo oddaję... chociaż ostatnio, ze względu na staranka, zaprzestałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 14:22
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Wróciłam na chwilę dziewczynki podzielić się z wami wiadomościami!!!
ja też wiosną jadę się zgłosića nie pobierają krwi do badań? tylko formularz się wypełnia?
ja już krew honorowo oddaję... chociaż ostatnio, ze względu na staranka, zaprzestałam...
Ja zgłoszenie przez internet robiłam i teraz mi formularz i pałeczki do pobrania dna z jamy ustnej!!! jutro wyślę i po sprawie!!!
Może komuś pomogę w ten sposób!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Wróciłam na chwilę dziewczynki podzielić się z wami wiadomościami!!!
ja już krew honorowo oddaję... chociaż ostatnio, ze względu na staranka, zaprzestałam...
Ja zgłoszenie przez internet robiłam i teraz mi formularz i pałeczki do pobrania dna z jamy ustnej!!! jutro wyślę i po sprawie!!!
Może komuś pomogę w ten sposób!!
to co mi pitolili, że mam krew na badania oddać... hmmm... widzę, że na nowo muszę się w temacie rozeznać...