X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc Plemniczku :)
    Effcia została to takie małe nieporozumienie co do Sandry no cóż mam nadzieję ze to też chwilowe nie porozumienie :)

podziwiam Dziewczyny które zgłosiły się do jako dawcy :) mi chyba brakuje odwagi a może to przez to ze często choruje sama nie wiem...

plemniczka lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra to Ty bądź tym dobrym gliną a ja będę tym złym, co?
    :-P

Zwyczajnie mi brak cierpliwości!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 16:33

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    To infantylne....jeszcze tu tego komentarza brakowało...a miało być tak pięknie...wieczorem...

Dziewczyno od kiedy pamiętam to wchodziłaś tu zawsze w pozycji roszczeniowej...także Twoje uwagi są zbędne...kiedyś próbowałam Cię olewać ale dziś to już epogeum...najeżdżałaś na niewinne dziewczyny, dzięki Tobie co najmniej trzy odeszły a kilka nosiło się z takim zamiarem....załóż własny topik i daj spokój z umoralnianiem nas, bo bywasz tu tak rzadko, że aż miło....

Uświadomiłam sobie jedno, że dzięki temu, że mamy zamkniętą grupę takie osoby jak Ty, przemądrzałe i zadufane w sobie nie mają do niej wstępu ;-)Żaden żal, że tu się temat sypnie...dla mnie możesz nawet zostać tu sama...uuuu...ale dulszczyzną zaleciało....uuuuu a fe!

jezu Muzarciu a już myślałąm ze to do mnie piszesz o mało na zawał nie zeszłam...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natusia, Fedra tez witam:)

Fedra, natusia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domku i zaraz po zupce (i pierwszej dawce Centrum Materny) zaglądam do Was :)

Aguś, ja też jakiś czas temu chciałam zgłosić się do tego DKMSu,ale wyczytałam,że nie można ważyć mniej niż 55 kg :( A to wykluczało mnie :(

Mona,kochana jesteś w ciąży i tylko z powodu mojego wielkiego szacunku do kobiet ciężarnych nie skomentuję tego co napisałaś... Poza tym, że powiem mylisz się i to baaaaaaaaaaaaaardzo! A nasze "porządki" nie sądzę by miały doprowadzić,że forum się rozpadnie...owszem pewnie odpadną Babeczki,którym nasze reguły nie odpowiadają...ale cóż, wszystkim dogodzić nie można.I oczywiście tylko moje zdanie wypowiadam.

Fedra, plemniczka, Blondi22, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się tu sypnie przez to i owo to wiecie ;-) je je je

Shagga Ty znów wyciągasz esencję!!!! Dzięki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 16:36

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Fedra- uzbrojona w nowe pokłady cierpliwości?:-)

Dorka jak widzisz musze mieć cierpliwość bo Muzarcia ja traci :P

dzisiaj to chyba mamy jakiś dzień szczerości czy coś, to chyba przez te ostatki :)

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej mnie rozwala jak kos ma 3 wpisy na krzyz i wiele do powiedzenia....
    Kolzanka postanowila sobie o nas przypomniec...

Shagga_80, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Najbardziej mnie rozwala jak kos ma 3 wpisy na krzyz i wiele do powiedzenia....
    Kolzanka postanowila sobie o nas przypomniec...

ale jeśli mam być szczera to rozwalił mnie ten wpis :)
    no przez chwilę to nawet pomyślałam ze jak tylko się pojawię to się zaczyna dziać o matko ale przyciagam fluidy :P

Nina82, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    A jak się tu sypnie przez to i owo to wiecie ;-) je je je

Shagga Ty znów wyciągasz esencję!!!! Dzięki!!!

Huuuuuuuuuuuuuuuura, znaczy,że poprzednio też dobrze zrozumiałam, hehehe :)

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Laseczki jak będzie coś pilnego do mnie to na priv poproszę (głównie tyczy się spraw tabelkowych) znikam stąd bo znowu huragan jakiś przyplątał się za mną :)

a Kobietą w ciaży trzeba wybaczyć czasem nie panują nad swoimi emocjami :)

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dobra Laseczki jak będzie coś pilnego do mnie to na priv poproszę (głównie tyczy się spraw tabelkowych) znikam stąd bo znowu huragan jakiś przyplątał się za mną :)

Coś Ty, gdzie będziesz uciekała :)
    Ja chwilowo korzystam,że mogę posiedzieć przy kompie, znaczy, że Młody pozwala :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia kłamiesz że aż miło no ale widocznie ty już tak masz.
    Ze niby które to te 3 dziewczyny odeszły przeze mnie?:D Sandra tylko strzelila focha bo jej zwróciłam uwage, że nabija sobie posty pisząc po jednym zdaniu post pod postem. Widze jednak że to o wiele bardziej zabolalo ciebie niż Sandre bo wyolbrzymiłaś sytuację aż do jakiś 3 dziewczyn. Podaj mi ich nicki.

olus22 lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Rozumiem, że teraz moge nasyłać myszy.....:-P;-):-)

Libra, Amicizia lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:

Coś Ty, gdzie będziesz uciekała :)
    Ja chwilowo korzystam,że mogę posiedzieć przy kompie, znaczy, że Młody pozwala :)

Do łożka Kochana uciekam do łożka moja macica mi właśnie powiedziała ze już dłuzej nie usiedzi przy kompie :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Fedra wrote:

Rozumiem, że teraz moge nasyłać myszy.....:-P;-):-)

z tymi myszami to nie załapałam :/

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. jak chcesz mieć Mazurciu zamkniętą grupe to może załóż swoje własne zamknięte forum. Wtedy będziesz tylko ty, twoje ego i może jeszcze pare dziewczyn:)

olus22 lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona wrote:
    PS. jak chcesz mieć Mazurciu zamkniętą grupe to może załóż swoje własne zamknięte forum. Wtedy będziesz tylko ty, twoje ego i może jeszcze pare dziewczyn:)

ja mam jedno pytanie po co tu przyszłaś zamęt siać czy co? bo w ogóle Cię kobieto nie rozumiem...
    i jeśli to możliwe to może nie wprowadzaj się w zbędny stan ekscytacji bo chyba Kobiecie w ciąży tak bardzo podniecać się nie wolno...
    życzę mniej jadu i szczęśliwego rozwiązania...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 16:48

Dora, Shagga_80, LuSiA:), mala29_, gocha04, muzarcia, Blondi22, Rucia, Libra, Dodi, Anka79, Amicizia, gadgeta, BellaRosa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Wróciłam do domku i zaraz po zupce (i pierwszej dawce Centrum Materny) zaglądam do Was :)

Aguś, ja też jakiś czas temu chciałam zgłosić się do tego DKMSu,ale wyczytałam,że nie można ważyć mniej niż 55 kg :( A to wykluczało mnie :(

Mona,kochana jesteś w ciąży i tylko z powodu mojego wielkiego szacunku do kobiet ciężarnych nie skomentuję tego co napisałaś... Poza tym, że powiem mylisz się i to baaaaaaaaaaaaaardzo! A nasze "porządki" nie sądzę by miały doprowadzić,że forum się rozpadnie...owszem pewnie odpadną Babeczki,którym nasze reguły nie odpowiadają...ale cóż, wszystkim dogodzić nie można.I oczywiście tylko moje zdanie wypowiadam.

A dlaczego nie chcesz komentować? Przecież jeżeli ktoś wyraża swoje myśli publicznie to chyba liczy sie z tym że zostana one skomentowane.

I prosze nie odbierać nikomu prawa do swobodnego wyrażania myśli, wkońcu to jest forum publiczne.

olus22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona wrote:
    Muzarcia kłamiesz że aż miło no ale widocznie ty już tak masz.
    Ze niby które to te 3 dziewczyny odeszły przeze mnie?:D Sandra tylko strzelila focha bo jej zwróciłam uwage, że nabija sobie posty pisząc po jednym zdaniu post pod postem. Widze jednak że to o wiele bardziej zabolalo ciebie niż Sandre bo wyolbrzymiłaś sytuację aż do jakiś 3 dziewczyn. Podaj mi ich nicki.

...dziewczyny wiedzą kto i potwierdzą...dwa w ostatnim czasie...szczęście to ochrona danych i priv...jak czytasz uważnie to powinnaś wyłapać a jak jeszcze raz klikniesz o mnie, żem kłamczucha to nie będę zważać na Twój stan...wprowadzałaś ferment i jak się dziewczyny zgodzą to Ci nicki podam chętnie przy okazji...

Fedra jak myślisz zgodzą się te dwie pozostałe? Dla dobra sprawy zapytam...z/w

Poza tym z szacunku do mnie użyłaś specjalnie małej litery?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 16:50

mala29_, Libra, BellaRosa lubią tę wiadomość

‹‹ 1525 1526 1527 1528 1529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ