plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzarcia wrote:Mona wrote:Muzarcia kłamiesz że aż miło no ale widocznie ty już tak masz.
Ze niby które to te 3 dziewczyny odeszły przeze mnie?Sandra tylko strzelila focha bo jej zwróciłam uwage, że nabija sobie posty pisząc po jednym zdaniu post pod postem. Widze jednak że to o wiele bardziej zabolalo ciebie niż Sandre bo wyolbrzymiłaś sytuację aż do jakiś 3 dziewczyn. Podaj mi ich nicki.
...dziewczyny wiedzą kto i potwierdzą...dwa w ostatnim czasie...szczęście to ochrona danych i priv...jak czytasz uważnie to powinnaś wyłapać a jak jeszcze raz klikniesz o mnie, żem kłamczucha to nie będę zważać na Twój stan...wprowadzałaś ferment i jak się dziewczyny zgodzą to Ci nicki podam chętnie przy okazji...
Fedra jak myślisz zgodzą się te dwie pozostałe? Dla dobra sprawy zapytam...z/w
Poza tym z szacunku do mnie użyłaś specjalnie małej litery?
ja może się nie wypowiem w tym temacie bo musiałabym sobie co nieco fakty odtworzyć bo z moją pamięcią ostatnio nie najlepiej17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Mona wrote:PS. jak chcesz mieć Mazurciu zamkniętą grupe to może załóż swoje własne zamknięte forum. Wtedy będziesz tylko ty, twoje ego i może jeszcze pare dziewczyn:)
ja mam jedno pytanie po co tu przyszłaś zamęt siać czy co? bo w ogóle Cię kobieto nie rozumiem...
i jeśli to możliwe to może nie wprowadzaj się w zbędny stan ekscytacji bo chyba Kobiecie w ciąży tak bardzo podniecać się nie wolno...
życzę mniej jadu i szczęśliwego rozwiązania...
A ja tobie żebyś wkońcu zaszla, może wówczas przestaniesz mieć pretensje do innych o wszystko a zajmiesz sie sobą.
Muzar:) co?Czyżbyś nie potrafiła podać nicków tych 3 osób które przeze mnie odeszły? Oj nie ładnie tak kłamać i jeszcze sie powoływać na ochrone danych:) śmieszna jesteś bardzo.olus22 lubi tę wiadomość
-
Fedra mowi się ze, że kobiecie w ciaży się nie odmawia bo myszy naśle;-)
u mnie z pamięcią tak samo, nie pamietam nawet tej osoby ani jej udzialu na forum...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 17:00
Fedra lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
Mona wrote:Fedra wrote:Mona wrote:PS. jak chcesz mieć Mazurciu zamkniętą grupe to może załóż swoje własne zamknięte forum. Wtedy będziesz tylko ty, twoje ego i może jeszcze pare dziewczyn:)
ja mam jedno pytanie po co tu przyszłaś zamęt siać czy co? bo w ogóle Cię kobieto nie rozumiem...
i jeśli to możliwe to może nie wprowadzaj się w zbędny stan ekscytacji bo chyba Kobiecie w ciąży tak bardzo podniecać się nie wolno...
A ja tobie żebyś wkońcu zaszla, może wówczas przestaniesz mieć pretensje do innych o wszystko a zajmiesz sie sobą.
Muzar:) co?Czyżbyś nie potrafiła podać nicków tych 3 osób które przeze mnie odeszły? Oj nie ładnie tak kłamać i jeszcze sie powoływać na ochrone danych:) śmieszna jesteś bardzo.
widzisz i jakbyś czytała wątki to byś wiedziała że w ciąży nigdy nie będę... - i to się nazywa jad... ale cóż jak ktoś jest ignorantem to tak jest...
i po takim tekście to nawet mi Ciebie ani żal ani nic...
ja mam pretensje do innych buhhhhaaaahhhhaaa...
powiem tak odwal się ode mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 17:00
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Muzarciu czyli nie potrafisz podać 3 nicków bo ich poprostu nie ma. W przypływie złości napisałaś tak(no bo tak poważnie to brzmi i stawia mnie w niekorzystnym świetle-3 osoby przeze mnie odeszly) liczac że nie zwróce na to uwagi i przejdzie.
jesteś zwykłą kłamczuchą! Myślałam że jesteś poważniejszą osobą a nie bawisz się w jakies dziecinne podchody. -
Dora wrote:Fedra mowi ze, że kobiecie w ciaży się nie odmawia bo myszy naśle;-)
u mnie z pamięcią tak samo, nie pamietam nawet tej osoby ani jej udzialu na forum...
hmmm a odmówiłam coś cieżarnej o matko zaczynam się bać....mala29_, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Mona wrote:Fedra wrote:Mona wrote:PS. jak chcesz mieć Mazurciu zamkniętą grupe to może załóż swoje własne zamknięte forum. Wtedy będziesz tylko ty, twoje ego i może jeszcze pare dziewczyn:)
Muzar:) co?Czyżbyś nie potrafiła podać nicków tych 3 osób które przeze mnie odeszły? Oj nie ładnie tak kłamać i jeszcze sie powoływać na ochrone danych:) śmieszna jesteś bardzo.
widzisz i jakbyś czytała wątki to byś wiedziała że w ciąży nigdy nie będę...
powiem tak odwal się ode mnie...
Pierwsza sie do mnie dowaliłaś, wiec zacznij od siebie. -
nick nieaktualnyMona wrote:Fedra wrote:Mona wrote:PS. jak chcesz mieć Mazurciu zamkniętą grupe to może załóż swoje własne zamknięte forum. Wtedy będziesz tylko ty, twoje ego i może jeszcze pare dziewczyn:)
Po wszystkich Twoich wypowiedziach tylko utwierdziłam się w przekonaniu,że nie warto komentować tego co piszesz....żal mi Ciebie.mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Mona wrote:Fedra wrote:Mona wrote:Fedra wrote:Mona wrote:PS. jak chcesz mieć Mazurciu zamkniętą grupe to może załóż swoje własne zamknięte forum. Wtedy będziesz tylko ty, twoje ego i może jeszcze pare dziewczyn:)
widzisz i jakbyś czytała wątki to byś wiedziała że w ciąży nigdy nie będę...
powiem tak odwal się ode mnie...
Pierwsza sie do mnie dowaliłaś, wiec zacznij od siebie.
jakbyś umiała czytać ze zrozumieniem to zadałam Ci pytanie i to nie jedno ale widzę że chodzi Ci tylko o pozostawienie po sobie fetoru no cóż każdy ma styl bycia jaki ma Ty masz taki a nie inny co mnie dziwi bo jako przyszła mataka powinnaś mieć w sobie więcej powściagliwości i taktu...
i idąć za przykładem też zaczynam ignorować bo brak mi słów na Twoje bezmyślne komentarze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 17:04
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Effcia28 wrote:czym się różni nowa tabelka od tej co ja fedra wkleiła?bo ja chyba nie w temacie jestem
Zrobiłyśmy porządki z dziewczynami które nie uzupełniają tabelki, i któe wpisały się po to żeby po prostu na niej być.
Ja się czuje oburzona faktem wykreślenia mnie z tabelki i wnoszę o moje przywrócenie(20.02). Zapisałam się, żeby w niej być i wspólnie z Wami czekać na dzień, w którym w końcu pojawię się tam jako zafalkowana
Jak już pisałam, rzadko się odzywam (głównie ze względu na to, że w czasie największej aktywności forum, nie jestem przy komputerze) jednak regularnie Was podczytuje
gocha04, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nina82 wrote:Rucia wrote:Effcia28 wrote:czym się różni nowa tabelka od tej co ja fedra wkleiła?bo ja chyba nie w temacie jestem
Zrobiłyśmy porządki z dziewczynami które nie uzupełniają tabelki, i któe wpisały się po to żeby po prostu na niej być.
Ja się czuje oburzona faktem wykreślenia mnie z tabelki i wnoszę o moje przywrócenie(20.02). Zapisałam się, żeby w niej być i wspólnie z Wami czekać na dzień, w którym w końcu pojawię się tam jako zafalkowana
Jak już pisałam, rzadko się odzywam (głównie ze względu na to, że w czasie największej aktywności forum, nie jestem przy komputerze) jednak regularnie Was podczytuje
Nina dobrze ze piszesz mogłabyć przypomnieć jakie dane były podane to znaczy ilość kiedy @ i jakie województwo
zaraz ją uzupełnie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Mona wrote:Fedra formułuj swoje pytania w jezyku polskim to może ci odpowiem, albo i nie odpowiem. Skoro je pominełam to chyba nie bylo warto na nie odpowiadać.
ignorantka i tyle co do Twojej osoby17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam nie komentować przez szacunek do Ciebie Mona! Zniżanie się do poziomu rozmowy jaki prowadzisz też mi nie leży...ale jedno aż ciśnie mi się na usta, po cholerę wchodzisz na forum? Poświęciłam chwilę i przefiltrowałam trochę wiadomości i wynalazło mi co najmniej kilka Twoich wypowiedzi na przełomie miesięcy i stwierdzam, że Ty to chyba masz radochę w dokuczaniu, obrażaniu innych...tak mi Ciebie żal...kobieta ciężarna powinna być szczęśliwa a nie plująca jadem dookoła.
Fedra, LuSiA:), gocha04, Rucia, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość