plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra rozmawiałam z Tyśką
Pączki robi;-) Psiak ją za nogawkę ciągnie i piszczy,powiedziała, że jak coś to potwierdzi przy okazji...ale co tam zlew i koniec...z głupotą się nie wygra...niestety...
W sumie to nie jestem aż taką ryzykantką by się dziewczynom narażać, bo stale przecież w kontakcie jesteśmy no nie;-) Muszę konto doładować, bo wynulowałam z zośką hehe;-)
Fedra, zosia-ktosia, nick nieaktualny, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
LuSiA:) wrote:
nie ma za co...
a wiara to często jedyne co nam pozostaje no i może jeszcze cierpliwość
natusia, Nina82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
muzarcia wrote:Fedra rozmawiałam z Tyśką
Pączki robi;-) Psiak ją za nogawkę ciągnie i piszczy,powiedziała, że jak coś to potwierdzi przy okazji...ale co tam zlew i koniec...z głupotą się nie wygra...niestety...
W sumie to nie jestem aż taką ryzykantką by się dziewczynom narażać, bo stale przecież w kontakcie jesteśmy no nie;-) Muszę konto doładować, bo wynulowałam z zośką hehe;-)
pewnie Zosia ubaw miała jak jej zreferowałaś co się dzieje
zosia-ktosia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Fedra rozmawiałam z Tyśką
szczegolnie z własną nie masz szans Mazurciu.
Może to te leki które bierzesz tak na ciebie wplywają ze łgasz jak najęta? W sumie nie mój problem i nie moja sprawa, ale zdanie na twój temat już mam wyrobione w kazdym razie perfidny kłamczuchu. -
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:
I tej wersji się trzymaj! Ja w ostatnim (szczęśliwym) cyklu też szykowałam się na kolejny cykl...miło mieć pozytywną niespodziankę..chociaż ja nadal nie ogarniam tych Twoich staranek-nie staranek ...jak dla mnie to Ty nadal starasz się tylko próbujesz się nie nakręcać i to tyle
A co do szkoły, to poradzisz sobie z zajęciami i z drugim maluchem
LuSiA:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mona wrote:muzarcia wrote:Fedra rozmawiałam z Tyśką
szczegolnie z własną nie masz szans Mazurciu.
Może to te leki które bierzesz tak na ciebie wplywają ze łgasz jak najęta? W sumie nie mój problem i nie moja sprawa, ale zdanie na twój temat już mam wyrobione w kazdym razie perfidny kłamczuchu.
powiem tak i to dość delikatnie jak na mnie:
WYNIEŚ SIĘ STĄD W KOŃCU NIKT CIĘ TU NIE CHCE!!!
powoli zaczynam dochodzić do wniosku ze chyba facet Cie dawno nie bzyknął i teraz swoje frustracje wywalasz na forum...
zosia-ktosia, nick nieaktualny, Dora, gocha04, nick nieaktualny, Amicizia, nick nieaktualny, BellaRosa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:
Lusia to jak to z Tobą jest? Przecież się nie starasz, to jak się miało udać? Inaczej niż uprawiając seks nie można się starać, no in vitro, insyminacja ? Chodzi o to, że ja nie za bardzo rozumiem...no wiem, że się nie zabezpieczacie i co ma być to będzie ale w tej sytuacji nie można pisać o udaniu;-) Ale rozumiem, że chodziło Ci o szczęśliwy przypadek, że przy braku wystrzału wewnątrz zbłądzą jakieś plemniki....
Zmieniam twarz na tę miłą...zauważyłyście...jak w dr.Jeckyl i mr.Hyde
-
nick nieaktualny
-
LuSiA:) wrote:
tak to jest z jednej strony człowiek się nie stara ale z drugiej liczy na to że anóż widelec się udało
no to czekamy cierpliwie do niedzieli
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Shagga_80 wrote:Dziewczynki, proszę zignorujcie to co Mona pisze!!! Po co zniżać się do takiego poziomu?!
ojoj za późno poszło ale to był ostatni post ode mnie do niej
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:LuSiA:) wrote:
I tej wersji się trzymaj! Ja w ostatnim (szczęśliwym) cyklu też szykowałam się na kolejny cykl...miło mieć pozytywną niespodziankę..chociaż ja nadal nie ogarniam tych Twoich staranek-nie staranek ...jak dla mnie to Ty nadal starasz się tylko próbujesz się nie nakręcać i to tyle
Dam rade:)
szkołe mam do listopada a mamę mam obok
będzie siedziała z maluchem bo Olunia do przed szkola:) -
LuSiA:) wrote:Shagga_80 wrote:LuSiA:) wrote:
będzie siedziała z maluchem bo Olunia do przed szkola:)
a czego się uczysz że przez szkołe musiałaś zawiesić starania?
to mam wpisac Cie do tabelki czy na razie jeszcze nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 17:53
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:Shagga_80 wrote:LuSiA:) wrote:
Noooooooo i to rozumiem!!
oooo i zmiana w stopce
Od razu rozjaśniła się Twoja sytuacja
LuSiA:) lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:LuSiA:) wrote:Shagga_80 wrote:LuSiA:) wrote:
Noooooooo i to rozumiem!!
oooo i zmiana w stopce
Od razu rozjaśniła się Twoja sytuacja
Heh
Fedra na razie nie wpisuj czekam do niedzieli:)
A uczę się niemieckiego od podstawowego działu do zaawansowanego:)
Nauki jest bardzo dużo czasami 4 godziny dziennie a przy mojej niuni to ciężko znaleść czas:) -
Dobra Laski ja już na tą chwile musze się pożegnać na wszelkie posty dotyczące mojej osoby i nie tylko będę się ustosunkowywać w późniejszym czasie

Trzymajcie się i się nie dajcie...
I już chyba wolę żeby mi się tabelka przyśniła niż co innego
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny