plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
LuSiA:) wrote:Shagga_80 wrote:LuSiA:) wrote:Shagga_80 wrote:LuSiA:) wrote:
I tej wersji się trzymaj! Ja w ostatnim (szczęśliwym) cyklu też szykowałam się na kolejny cykl...miło mieć pozytywną niespodziankę..chociaż ja nadal nie ogarniam tych Twoich staranek-nie staranek ...jak dla mnie to Ty nadal starasz się tylko próbujesz się nie nakręcać i to tyle
A co do szkoły, to poradzisz sobie z zajęciami i z drugim maluchem
Dam rade:)
szkołe mam do listopada a mamę mam obok
będzie siedziała z maluchem bo Olunia do przed szkola:)
Noooooooo i to rozumiem!!
oooo i zmiana w stopce
Od razu rozjaśniła się Twoja sytuacja
Heh
Fedra na razie nie wpisuj czekam do niedzieli:)
A uczę się niemieckiego od podstawowego działu do zaawansowanego:)
Nauki jest bardzo dużo czasami 4 godziny dziennie a przy mojej niuni to ciężko znaleść czas:)
hmmm ja się uczę angielskiego i studiuje do tego prowadzę firmę
na pewno dasz sobie radę bo wiesz ciąża trochę trwa
no to czekamy
a ja się żegnam do sklikaniaShagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dobra Laski ja już na tą chwile musze się pożegnać na wszelkie posty dotyczące mojej osoby i nie tylko będę się ustosunkowywać w późniejszym czasie
Trzymajcie się i się nie dajcie...
I już chyba wolę żeby mi się tabelka przyśniła niż co innego
Trzymaj się kochana! SPOKOJNYCH snówFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tada.... jestem:)
cóż.. Mona - Muzarcia nie jest perfidnym kłamczuchem.. bo jednym z powodów dla których zrezygnowałam z forum był zamęt, jaki rozsiewa się gdy tu wchodzisz.. napisałaś raptem kilkadziesiąt postów a rzucasz sę co najmniej jakbyś zakładała ten topik:)
owszem, dobrze jak osoby mają własne zdanie i jest to dobre, niemniej jednak sposób w jaki wyrażasz własne zdanie obraża niektóre dziewczyny które się tu wypowiadają.
przecież można grzeczniej napisać o co chodzi prawda?
ja nie lubię niedomówień zatem weszłam tu po rozmowie telefonicznej z muzarcią- bo ona nie kłamie.
jeśli masz pretensje do kogoś o coś - napisz na priv. topik powstał po to by pomagać staraczkom.. to, że dobrze się tu czują fasolki (nasze stare psiapsiółki) nic nie znaczy. tym lepiej dla starających się - mogą się dowiedzieć wielu rzeczy wprost od dziewczyn które zaciążyły.
jeśli masz zamiar nas obrażać, rób to na privie - albo odejdź stąd. pamiętaj, że NAS jest więcej.muzarcia, Fedra, Shagga_80, natusia, AGA 30, Dora, Blondi22, gocha04, Libra, Dodi, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:tada.... jestem:)
cóż.. Mona - Muzarcia nie jest perfidnym kłamczuchem.. bo jednym z powodów dla których zrezygnowałam z forum był zamęt, jaki rozsiewa się gdy tu wchodzisz.. napisałaś raptem kilkadziesiąt postów a rzucasz sę co najmniej jakbyś zakładała ten topik:)
owszem, dobrze jak osoby mają własne zdanie i jest to dobre, niemniej jednak sposób w jaki wyrażasz własne zdanie obraża niektóre dziewczyny które się tu wypowiadają.
ja nie lubię niedomówień zatem weszłam tu po rozmowie telefonicznej z muzarcią- bo ona nie kłamie.
jeśli masz pretensje do kogoś o coś - napisz na priv. topik powstał po to by pomagać staraczkom.. to, że dobrze się tu czują fasolki (nasze stare psiapsiółki) nic nie znaczy. tym lepiej dla starających się - mogą się dowiedzieć wielu rzeczy wprost od dziewczyn które zaciążyły.
jeśli masz zamiar nas obrażać, rób to na privie - albo odejdź stąd. pamiętaj, że NAS jest więcej.
Zosiu witam się z Tobą i żegnam
jak miło Cię tu widzieć szkoda że w takich okolicznościachzosia-ktosia, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:tada.... jestem:)
jeśli masz zamiar nas obrażać, rób to na privie - albo odejdź stąd. pamiętaj, że NAS jest więcej.
Amen...zosia-ktosia, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga ja poczytuję
U nas ma dziś porządnie sypać w nocy, słyszałaś?
W piecu mi wygasło...i ciemnica...musiałam łupać drzewo na kawałki...i mi chyba trochę emocje przeszły przynajmniej na jakiś czas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 18:39
AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość