plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
i to wczoraj testowana sikancem i betą
Mała jaką zupke gotujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 20:14
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Wróciłam do domku i zaraz po zupce (i pierwszej dawce Centrum Materny) zaglądam do Was
Aguś, ja też jakiś czas temu chciałam zgłosić się do tego DKMSu,ale wyczytałam,że nie można ważyć mniej niż 55 kgA to wykluczało mnie
Mona,kochana jesteś w ciąży i tylko z powodu mojego wielkiego szacunku do kobiet ciężarnych nie skomentuję tego co napisałaś... Poza tym, że powiem mylisz się i to baaaaaaaaaaaaaardzo! A nasze "porządki" nie sądzę by miały doprowadzić,że forum się rozpadnie...owszem pewnie odpadną Babeczki,którym nasze reguły nie odpowiadają...ale cóż, wszystkim dogodzić nie można.I oczywiście tylko moje zdanie wypowiadam.
co? trzeba ważyć 55kg? żarty? lekarz mnie mobilizuje do takiej wagi 55kg, przytyłam kilo przez 3 miesiące... jak tu ustukać jeszcze 2kg:(
dobiłaś mnie:( chyba sama pójdę do krwiodawstwa dokładnie się wypytać -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Wróciłam na chwilę dziewczynki podzielić się z wami wiadomościami!!!
dostałam właśnie formularz zgłoszeniowy dla dawców szpiku bo jakiś czas temu się zgłosilam!!!
Formulasz wypełniony pałeczki z dna zaklejone zostaje mi na poczte jechać i wysłać!!!NO i za jakiś czas zostanę oficjalnym dawcą!!!
Agus ja tez chciałam zostać dawcą szpiku ale niestety mój m. się nie zgodziłboi się o mnie. Ale za to uświadomiłam mu że jak sos to po mojej śmierci ma pozwolić na pobranie narządów oprócz oczu do przeszczepu.
gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:Wróciłam na chwilę dziewczynki podzielić się z wami wiadomościami!!!
dostałam właśnie formularz zgłoszeniowy dla dawców szpiku bo jakiś czas temu się zgłosilam!!!
Formulasz wypełniony pałeczki z dna zaklejone zostaje mi na poczte jechać i wysłać!!!NO i za jakiś czas zostanę oficjalnym dawcą!!!
Agus ja tez chciałam zostać dawcą szpiku ale niestety mój m. się nie zgodziłboi się o mnie. Ale za to uświadomiłam mu że jak sos to po mojej śmierci ma pozwolić na pobranie narządów oprócz oczu do przeszczepu.
Mój M nie wie nic jeszcze !!! a w końcu to mój wybór i decyzja !!
A tyle operacji przeżyłam to i takie maleństwo zniosę!!o ile będzie potrzeba!!
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Ręce opadają...
ja bym jeszcze dodała.... na całą tą sytuacje...
gdzie diabeł nie może, tam babę pośle;)
było pięknie, a teraz fetorek... ale poczekajcie dziewczęta, jeszcze chwila moment i dokona się przewietrzenie:)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny