plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej - a ja dopiero do pracy jade, nie moglam sie cos zebrac z rana
W GdAnsku sniegu niewiele na szczescie
Snilysxie mi aie dzisiaja pozniej jakis facet mnie okradl i tak go zjechalyscie ze sie poplakal
Milego dnia Wam zyczeRucia, mauysia, Shagga_80, Effcia28, Dodi, gocha04, Fedra, Beata, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:sylwia1985 wrote:ja wczoraj molestowalam swojego hihihihi no miejmy nadzieje ze na owulacje.Testy juz przyszly teraz tylko sie zastanawiam kiedy zaczac je robic
Sylwia najlepiej już od dzisiaj
tylko ja jeszcze nie mam mokrego ani ciagnacego sluzu wiec moze jeszcze zaczekac 2 dni -
sylwia1985 wrote:Rucia wrote:sylwia1985 wrote:ja wczoraj molestowalam swojego hihihihi no miejmy nadzieje ze na owulacje.Testy juz przyszly teraz tylko sie zastanawiam kiedy zaczac je robic
tylko ja jeszcze nie mam mokrego ani ciagnacego sluzu wiec moze jeszcze zaczekac 2 dni
A jakie masz długie cykle? -
mauysia wrote:sylwia1985 wrote:Rucia wrote:sylwia1985 wrote:ja wczoraj molestowalam swojego hihihihi no miejmy nadzieje ze na owulacje.Testy juz przyszly teraz tylko sie zastanawiam kiedy zaczac je robic
tylko ja jeszcze nie mam mokrego ani ciagnacego sluzu wiec moze jeszcze zaczekac 2 dni
A jakie masz długie cykle?
w tym miesiacu 30 dni ale roznie to bywa ale waha sie zawsze 30-38 -
nick nieaktualnya ja też dzisiaj miałam porąbane sny... czytają tylko osoby o mocnych nerwach...
śniło mi się, że jestem w ciąży i miałam mega ogromny brzuch!!! tak wielki, że chodzenie sprawiało mi problem, bo brzuch obijał mi się o kolana... próbowałam dojść na przystnek, tak mnie zaczął brzuch boleć, pękła mi skóra i wszystkie płody wyleciały mi na chodnik... było ich mnóstwo, dosłownie splot pępowin... ukucnęłam i zaczęłam płakać... i nikt nie podszedł mi pomóc:(mauysia, gocha04, Beata lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:a ja też dzisiaj miałam porąbane sny... czytają tylko osoby o mocnych nerwach...
śniło mi się, że jestem w ciąży i miałam mega ogromny brzuch!!! tak wielki, że chodzenie sprawiało mi problem, bo brzuch obijał mi się o kolana... próbowałam dojść na przystnek, tak mnie zaczął brzuch boleć, pękła mi skóra i wszystkie płody wyleciały mi na chodnik... było ich mnóstwo, dosłownie splot pępowin... ukucnęłam i zaczęłam płakać... i nikt nie podszedł mi pomóc:(
Ja nie mogę, co za koszmar!Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:a ja też dzisiaj miałam porąbane sny... czytają tylko osoby o mocnych nerwach...
śniło mi się, że jestem w ciąży i miałam mega ogromny brzuch!!! tak wielki, że chodzenie sprawiało mi problem, bo brzuch obijał mi się o kolana... próbowałam dojść na przystnek, tak mnie zaczął brzuch boleć, pękła mi skóra i wszystkie płody wyleciały mi na chodnik... było ich mnóstwo, dosłownie splot pępowin... ukucnęłam i zaczęłam płakać... i nikt nie podszedł mi pomóc:(
Masakryczny senShagga_80 lubi tę wiadomość
-
on to naprawde nie fajny moze to na szczescie ja kilka tygodni temu sprawdzalam co oznacza jak widzi sie siebie w ciazy i napisane bylo bodajmniej mila niespoczianka albo spelnienie najsjrytrzych marzen cos w tym stylu.
Moze to dobry znak Librus i oby tak bylo ze ten cykl bedzie tym szczesliwym
Libra, Effcia28, Amicizia, Nina82 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mi testy z allegro nie wychodzą
w przyszłym cyklu kupię te sprawdzone z apteki i będę robić podwójnie... zobaczę co z tego wyjdzie...
co do snu... obudziłam się spłakana, usmarkana... chyba nieźle wyłam przez sen, bo jaśka miałam mokrego... także łepetynak mi dzisiaj pęka:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 07:15
-
mauysia wrote:mala29_ wrote:ja bym bynajmiej kontrolny zrobila tak dla sprawdzenia zeby wiedziec na czym stoje
malutka, już pytałam z 18 razy, ale chyba nigdy nie widziałaś mojego pytania
Kiedy masz to HSG?
no mozliwe ze nie zauwarzylam wiec z gory przepraszam a termin mam hmmm jak ten cykl sie skonczy rg szybko musze zadzwonic do kliniki i oni wyznacza mi termin dokladny. Tak wiec czejam az @ przylezie a potem szybo za telefon.Libra, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyRucia wrote:Tak się zastanawiam dziewczyny, czy nie przetestować jeszcze jednej Pani ginekolog? I pójdę za tydzień w końcu przebadam progesteron.
idź... ja już przetestowałam wszystkich polecanych ginekologów w mojej okolicy...i na razie jestem zadowolona z mojego:)