X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj molestowalam swojego hihihihi no miejmy nadzieje ze na owulacje.Testy juz przyszly teraz tylko sie zastanawiam kiedy zaczac je robic

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • she Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej - a ja dopiero do pracy jade, nie moglam sie cos zebrac z rana ;)
    W GdAnsku sniegu niewiele na szczescie :)
    Snilysxie mi aie dzisiaj :) a pozniej jakis facet mnie okradl i tak go zjechalyscie ze sie poplakal :D
    Milego dnia Wam zycze :)

Rucia, mauysia, Shagga_80, Effcia28, Dodi, gocha04, Fedra, Beata, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja wczoraj molestowalam swojego hihihihi no miejmy nadzieje ze na owulacje.Testy juz przyszly teraz tylko sie zastanawiam kiedy zaczac je robic

Sylwia najlepiej już od dzisiaj :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he he ale masz sny :-) mi sie wczoraj snila znajoma i byla w ciazy a tak w realu to ona ma juz dwujke dzieci :-) sprawdzalam co to znaczy w senniku ale naszczescie nic zlego.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    sylwia1985 wrote:

tylko ja jeszcze nie mam mokrego ani ciagnacego sluzu wiec moze jeszcze zaczekac 2 dni

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Rucia wrote:
    sylwia1985 wrote:

tylko ja jeszcze nie mam mokrego ani ciagnacego sluzu wiec moze jeszcze zaczekac 2 dni

A jakie masz długie cykle?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym bynajmiej kontrolny zrobila tak dla sprawdzenia zeby wiedziec na czym stoje

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Rucia wrote:
    sylwia1985 wrote:

A jakie masz długie cykle?

w tym miesiacu 30 dni ale roznie to bywa ale waha sie zawsze 30-38

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja też dzisiaj miałam porąbane sny... czytają tylko osoby o mocnych nerwach...

śniło mi się, że jestem w ciąży i miałam mega ogromny brzuch!!! tak wielki, że chodzenie sprawiało mi problem, bo brzuch obijał mi się o kolana... próbowałam dojść na przystnek, tak mnie zaczął brzuch boleć, pękła mi skóra i wszystkie płody wyleciały mi na chodnik... było ich mnóstwo, dosłownie splot pępowin... ukucnęłam i zaczęłam płakać... i nikt nie podszedł mi pomóc:(

mauysia, gocha04, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    ja bym bynajmiej kontrolny zrobila tak dla sprawdzenia zeby wiedziec na czym stoje

malutka, już pytałam z 18 razy, ale chyba nigdy nie widziałaś mojego pytania ;)
    Kiedy masz to HSG?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a ja też dzisiaj miałam porąbane sny... czytają tylko osoby o mocnych nerwach...

śniło mi się, że jestem w ciąży i miałam mega ogromny brzuch!!! tak wielki, że chodzenie sprawiało mi problem, bo brzuch obijał mi się o kolana... próbowałam dojść na przystnek, tak mnie zaczął brzuch boleć, pękła mi skóra i wszystkie płody wyleciały mi na chodnik... było ich mnóstwo, dosłownie splot pępowin... ukucnęłam i zaczęłam płakać... i nikt nie podszedł mi pomóc:(

Ja nie mogę, co za koszmar!

Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia -- no to dziś lub jutro mogłabyś już zacząć.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Masakryczny sen o.O

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on to naprawde nie fajny moze to na szczescie ja kilka tygodni temu sprawdzalam co oznacza jak widzi sie siebie w ciazy i napisane bylo bodajmniej mila niespoczianka albo spelnienie najsjrytrzych marzen cos w tym stylu. :-) Moze to dobry znak Librus i oby tak bylo ze ten cykl bedzie tym szczesliwym :-)

Libra, Effcia28, Amicizia, Nina82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się zastanawiam dziewczyny, czy nie przetestować jeszcze jednej Pani ginekolog? I pójdę za tydzień w końcu przebadam progesteron.

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi testy z allegro nie wychodzą:( w przyszłym cyklu kupię te sprawdzone z apteki i będę robić podwójnie... zobaczę co z tego wyjdzie...

co do snu... obudziłam się spłakana, usmarkana... chyba nieźle wyłam przez sen, bo jaśka miałam mokrego... także łepetynak mi dzisiaj pęka:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 07:15

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    mala29_ wrote:

malutka, już pytałam z 18 razy, ale chyba nigdy nie widziałaś mojego pytania ;)
    Kiedy masz to HSG?

no mozliwe ze nie zauwarzylam wiec z gory przepraszam a termin mam hmmm jak ten cykl sie skonczy rg szybko musze zadzwonic do kliniki i oni wyznacza mi termin dokladny. Tak wiec czejam az @ przylezie a potem szybo za telefon.

Libra, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się chyba nigdy nie dowiem kiedy Mała ma to HSG :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Tak się zastanawiam dziewczyny, czy nie przetestować jeszcze jednej Pani ginekolog? I pójdę za tydzień w końcu przebadam progesteron.

idź... ja już przetestowałam wszystkich polecanych ginekologów w mojej okolicy...:) i na razie jestem zadowolona z mojego:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysua napiaslam ci na stronie 1541 kiedy mam

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 1533 1534 1535 1536 1537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ