plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga ja poczytuję
U nas ma dziś porządnie sypać w nocy, słyszałaś?
W piecu mi wygasło...i ciemnica...musiałam łupać drzewo na kawałki...i mi chyba trochę emocje przeszły przynajmniej na jakiś czas...
U mnie już prawie caly dzień sypie i sypie!!
Jutro pewnie na łopacie polatam!! -
nick nieaktualny
-
hej! dobrze powiedziane - thriller Ci się Mała szykuje jak wszystko przeczytasz. Ja przeszłam właśnie przez tą dzisiejszą burzę na forum.
Leżę prawie, bo tak mnie mięśnie pleców napierniczaja ze nie wiem już jaką pozycję sobie znaleźć
Jak czytałam to Maluszek u mnie szaleć zaczął - chyba się jej/jemu emocje udzieliły hehe Dałam mężowi żeby poczuł ruchy, ale on cały czas twierdzi że to niemożliwe, żeby dziecko się ruszało bo to pewnie jakis nerw mi się na brzuchu uruchomił
u mnie na szczęście niewiele śniegu, mam nadzieję że nic nie dopada bo i tak idę jak jakiś paralityk do pracy uważając na każdym kroku, żeby się nie poślizgnąć i orła nie wywinąćNina82, plemniczka, gocha04, Libra, Effcia28, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona wrote:Czesc.
Ulala za chwile na temacie zostanie raptem 5 dziewczyn udzielajacych sie bo reszta ostro rezygnuje. A może to zamierzone działanie
Szkoda, bo zrobilyście nagle z topiku jedno wielkie pole walki i roszczeń. Nagle po tylu miesiącach wam sie zachciało nagle porządki robić i walczyć z nieopierzonymi nieraz nowicjuszkami. Przykre to.
Ale jak pisalam na początku że tolerowanie takich zachowań właśnie do tego doprowadzi, to strzelałyście fochami i bylam be.No ale to były jeszcze czasy gdzie wszystkie nawzajem sobie słodziłyście do dziobków z tym ze takie działanie jest tylko tymczasowe bo przecież taka sytuacja każdego wcześniej czy poźniej wyprowadzi z równowagi. Dziwne że trwało to tyle czasu i zaskoczenie że Fedra sie za to zabrała.
Ty masz jakiś problem?Fedra lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dziś śledzik a ja ani śledzika ani rybki normalnie nic!! Starzeję się chyba!!
Kurcze - szczerze, totalnie zapomniałam że to koniec karnawału
no nic, zaraz sobie włączę jakiś kanał muzyczny i chociaż nóżką pomacham, bo na wpółleżąco to chyba tyłeczkiem nie pomachamAGA 30, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMona wrote:muzarcia wrote:Fedra rozmawiałam z Tyśką
Pączki robi;-) Psiak ją za nogawkę ciągnie i piszczy,powiedziała, że jak coś to potwierdzi przy okazji...ale co tam zlew i koniec...z głupotą się nie wygra...niestety...
W sumie to nie jestem aż taką ryzykantką by się dziewczynom narażać, bo stale przecież w kontakcie jesteśmy no nie;-) Muszę konto doładować, bo wynulowałam z zośką hehe;-)
szczegolnie z własną nie masz szans Mazurciu.
Może to te leki które bierzesz tak na ciebie wplywają ze łgasz jak najęta? W sumie nie mój problem i nie moja sprawa, ale zdanie na twój temat już mam wyrobione w kazdym razie perfidny kłamczuchu.
Wiesz co ty chyba jesteś strasznie nieszczęsliwaPo cholerę tu włazłaś?
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja szczególnie odliczam do świąt bo w tygodniu przed nimi mam wizytę u gina i chcę już wziąć zwolnienie na dobre
i trochę 'poodpoczywac' tzn. 'odgruzować' pokój, w którym będzie mieszkać Maluszek. Jest tam pełno kartonów, które przyciągnęłam do siebie od rodziców 5 (!!!) lat temu jak zamieszkałam w końcu w swoim mieszkankuAGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mialo być tak pieknie, ale nic ani nikt mi go nie może zepsuć, bo Majuńka ma zielono na wykresie:D jejejeeee!
na spacerku bylam z M i do Biedy zaszlismy po jedzenie i napakowałam sie tak, że jak kotka przyszla mi brzucha ugniatać to mi się podniosło heh a teraz trzeba to spalićAGA 30, mala29_, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧