X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam nadzieje, że będzie dobrze ;) dziadek pewnie jest pod dobrą opieką i wcale bym się nie zdziwiła jakby to serce jeszcze trochę mu posłużyło... martw się- naturalne, ale... staraj się nie rozpaczac, bo an to jeszcze przyjdzie czas. Wyściskałabym Cię... bo słowami nie umiem pocieszać raczej- taka moja uroda...

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz bella, wzruszajace jest to co napisalas. Naprawde. Tez tak na to patrze. I latwiej mi z tym zyy. Pieekne.

BellaRosa lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu kto ?

• rudzielec Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2012, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacie Plemniczko jestem z Tobą.... Tak bardzo się cieszyłam. Nie martw się uda się i wszystkie będziemy mieć upragnione dzidzie :)

f2w3yx8d7nu3m0ih.png
  • rudzielec Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2012, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja błam dzisiaj u endokrynokoga. Pomimo odstawienia luteiny dalej nie mam @ po analizie mojego wykresu pani doktor stwierdziła, że może jednak jestem w ciąży, bo nawet temperatura skoczyła kazał poczekać i zrobić betę za kilka dni. Ale ja się nie nastawiam po po ostatniej negatywnej becie cały wieczór byłam załamana. Jak nie dostanę @ do poniedziałku to idę zrobić betę.

f2w3yx8d7nu3m0ih.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudzielec trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszla a byly dwie kreseczki :-)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu mam pecha ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny....nie zapomniałam o Was...plemniczkę tulę do serducha i jest mi smutno...miałam ciężkie dni ale nie aż tak...myślę o Was często....wczoraj coś z ovu się działo i nie mogłam wejść, dopiero później na moment i znów nic...teraz weszłam z komputera syna na chwilę....nie przeczytam nawet odpowiedzi po tym poście dlatego ślę całusy na dobranoc i gdy już się wbiję od siebie na ovu to więcej popiszę;-) pa pa pa

• she Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja juz w pracy. Jutro rano testuje :) oby sie udalo
    Zastanawiam sie nad tym jak fajnie powiedziec mojemu m jezeli beda 2 kreseczki. Macie jakies pomysly?
    I milego dnia babeczki :) JEST PIATEK!!!!!!! :D

Woseba, mauysia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej She :)no to kochana ja trzymam kciuki za piękne II kreseczki :)a twoj wykres po prostu bomba :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny... ja byłam na tyle głupia, ze wczoraj test zrobiłam :/ no oczywiście 1 krecha jak byk. ehhh
    I... dziewczyny czy któraś się orientuje jaka jest różnica między termometrem rtęciowym a alkoholowym (czy jakoś tak ;P)? Wczoraj mąż w aptece kupił mi alkoholowy, mierzyłam w ustach i nie powiem... wynik mnie nawet podniósł na duchu :D Zaznaczyłam olanie tej temp, ale czy dla siebie samej mogę ją brać w jakikolwiek sposób pod uwagę?

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Hej, ja juz w pracy. Jutro rano testuje :) oby sie udalo
    Zastanawiam sie nad tym jak fajnie powiedziec mojemu m jezeli beda 2 kreseczki. Macie jakies pomysly?
    I milego dnia babeczki :) JEST PIATEK!!!!!!! :D

Hmmm... Ja bym powiedziała... "DWIE KRESECZKI!!!!!" ;D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Bella :)ja kiedyś w aptece pytałam o niego i szczerze to mi farmaceuta powiedział ze to najgorszy termometr jaki moze być....że nim trzeba bardzo długo mierzyc..nawet i 15 minut..bo bardzo wolno nabija..no i ogólnie ze jego zdaniem jest nieudany..i dlatego ja kupiłam ten elektroniczny :)którego używam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2012, 06:11

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szlag by to... właśnie na tej wsi zabitej dechami takich mamy farmaceutów: Baba mówiła, że łona nie wie, łona myśli, że łon taki sam jak i te reteńciowe ło.
    Baba nawet nie wiedziała co to są testy z czułością 10 :/ nie wspominając o testach owulacyjnych o których też nie słyszała :D paranoja...
    Ja ta temp mierzyłam 10 minut.... zaraz co nieco poczytam o tych termometrach aczkolwiek od początką skali zdawało mi się że nabił do 36 w tempie rteciowego jak wczoraj patrzyłam :/

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    no szlag by to... właśnie na tej wsi zabitej dechami takich mamy farmaceutów: Baba mówiła, że łona nie wie, łona myśli, że łon taki sam jak i te reteńciowe ło.
    Baba nawet nie wiedziała co to są testy z czułością 10 :/ nie wspominając o testach owulacyjnych o których też nie słyszała :D paranoja...
    Ja ta temp mierzyłam 10 minut.... zaraz co nieco poczytam o tych termometrach aczkolwiek od początką skali zdawało mi się że nabił do 36 w tempie rteciowego jak wczoraj patrzyłam :/

no to moze i dobrze zmierzył jak 10 minut:)no niewiem..każdy ma inne zdanie na ten temat..ale Ci powiem ze ja u nas w miescie ostatnio byłam po testy to babka tez nie wiedziała co to znaczy ze test ma czułość 10...czego oni ich ucza na tych studiach...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czego ich tam ucza ale ile razu do apteki nie pójdę to pani robi wielkie oczy jak o coś prosze... Powinnam tu chyba własną aptekę otworzyć... bez wykształcenia farmaceutycznego mam większą wiedzę od tych bab... Grrrrrrrrrrrrrr!

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i teraz nie wiem czy mierzyć tym termometrem czy kupowac na allegro nowe -.- no jak nie urok to ból głowy.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella moze mierz do konca cyklu tym a na nowy kup inny:)no chyba że uuz Ci nie bedzie trzeba..;)a to Ty koniecznie chcesz rteciowy ?

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No koniecznie rtęciowy! Elektronicznych miałam z 5... wg tego co pokazywała cała moja rodzina powinna nie żyć :/

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na allegro chyba dzisiaj zamówię ze 2 rtęciowe... myślałam, ze ten alkoholowy będzie dobry :(

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ