plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam nadzieje, że będzie dobrze dziadek pewnie jest pod dobrą opieką i wcale bym się nie zdziwiła jakby to serce jeszcze trochę mu posłużyło... martw się- naturalne, ale... staraj się nie rozpaczac, bo an to jeszcze przyjdzie czas. Wyściskałabym Cię... bo słowami nie umiem pocieszać raczej- taka moja uroda...
-
nick nieaktualny
-
Ja błam dzisiaj u endokrynokoga. Pomimo odstawienia luteiny dalej nie mam @ po analizie mojego wykresu pani doktor stwierdziła, że może jednak jestem w ciąży, bo nawet temperatura skoczyła kazał poczekać i zrobić betę za kilka dni. Ale ja się nie nastawiam po po ostatniej negatywnej becie cały wieczór byłam załamana. Jak nie dostanę @ do poniedziałku to idę zrobić betę.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny....nie zapomniałam o Was...plemniczkę tulę do serducha i jest mi smutno...miałam ciężkie dni ale nie aż tak...myślę o Was często....wczoraj coś z ovu się działo i nie mogłam wejść, dopiero później na moment i znów nic...teraz weszłam z komputera syna na chwilę....nie przeczytam nawet odpowiedzi po tym poście dlatego ślę całusy na dobranoc i gdy już się wbiję od siebie na ovu to więcej popiszę pa pa pa
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny... ja byłam na tyle głupia, ze wczoraj test zrobiłam no oczywiście 1 krecha jak byk. ehhh
I... dziewczyny czy któraś się orientuje jaka jest różnica między termometrem rtęciowym a alkoholowym (czy jakoś tak ;P)? Wczoraj mąż w aptece kupił mi alkoholowy, mierzyłam w ustach i nie powiem... wynik mnie nawet podniósł na duchu Zaznaczyłam olanie tej temp, ale czy dla siebie samej mogę ją brać w jakikolwiek sposób pod uwagę? -
she wrote:Hej, ja juz w pracy. Jutro rano testuje oby sie udalo
Zastanawiam sie nad tym jak fajnie powiedziec mojemu m jezeli beda 2 kreseczki. Macie jakies pomysly?
I milego dnia babeczki JEST PIATEK!!!!!!!
Hmmm... Ja bym powiedziała... "DWIE KRESECZKI!!!!!" -
nick nieaktualnyhej Bella :)ja kiedyś w aptece pytałam o niego i szczerze to mi farmaceuta powiedział ze to najgorszy termometr jaki moze być....że nim trzeba bardzo długo mierzyc..nawet i 15 minut..bo bardzo wolno nabija..no i ogólnie ze jego zdaniem jest nieudany..i dlatego ja kupiłam ten elektroniczny :)którego używam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2012, 06:11
-
no szlag by to... właśnie na tej wsi zabitej dechami takich mamy farmaceutów: Baba mówiła, że łona nie wie, łona myśli, że łon taki sam jak i te reteńciowe ło.
Baba nawet nie wiedziała co to są testy z czułością 10 nie wspominając o testach owulacyjnych o których też nie słyszała paranoja...
Ja ta temp mierzyłam 10 minut.... zaraz co nieco poczytam o tych termometrach aczkolwiek od początką skali zdawało mi się że nabił do 36 w tempie rteciowego jak wczoraj patrzyłam -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:no szlag by to... właśnie na tej wsi zabitej dechami takich mamy farmaceutów: Baba mówiła, że łona nie wie, łona myśli, że łon taki sam jak i te reteńciowe ło.
Baba nawet nie wiedziała co to są testy z czułością 10 nie wspominając o testach owulacyjnych o których też nie słyszała paranoja...
Ja ta temp mierzyłam 10 minut.... zaraz co nieco poczytam o tych termometrach aczkolwiek od początką skali zdawało mi się że nabił do 36 w tempie rteciowego jak wczoraj patrzyłam
no to moze i dobrze zmierzył jak 10 minut:)no niewiem..każdy ma inne zdanie na ten temat..ale Ci powiem ze ja u nas w miescie ostatnio byłam po testy to babka tez nie wiedziała co to znaczy ze test ma czułość 10...czego oni ich ucza na tych studiach... -
Ja nie wiem czego ich tam ucza ale ile razu do apteki nie pójdę to pani robi wielkie oczy jak o coś prosze... Powinnam tu chyba własną aptekę otworzyć... bez wykształcenia farmaceutycznego mam większą wiedzę od tych bab... Grrrrrrrrrrrrrr!
Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny