plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella dokładnie :)a wiesz kiedys na kafe jak jeszcze byłam jedna ze straczek napisała ze prawdziwe zamartwianie to sie dopiero zaczyna po ujrzeniu II kreseczek..zeby wszystko było dobrze dzidzia zdrowa...lekki poród..i tak do konca zycia juz..bo wiadomo że kazdy chce dla swojego dziecka jak najlepiej
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandraa patrzyłam.. cóż nie podoba mi sie temp z 19 dnia cyklu, była aż tak niska? bo gdyby była wyższa to owu mogłaby być powiedzmy 13 dnia.. no chyba że masz późną owulację, to dopiero 19/20 dzień bym obstawiała. nie wiem jak długie masz cykle..
no bardziej 19/20 dzień, bo tam za niskie te tempki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2012, 08:15
mauysia lubi tę wiadomość
-
Wiesz Monia... ja w tej ciąży będę się na bank martwić o zdrowie dziecka przez moją tarczycę, ale uważam, ze zdrowa kobieta nie powinna sobie głowy zawracać zmartwieniami w ciązy- naprawdę! Prawdą jest: małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot... święta prawda!!! więc lepiej sobie nerwy zostawić na wiek nastoletni dziecka i na jego dorosłe życie ;P A w ciąży cieszyć się ciążą!!! Zdania nie zmienie! I co innego dbać o siebie w ciązy, słuchać zaleceń lekarza (bo absolutnie tego nie neguję- wręcz przeciwnie!!!) a co innego drżeć o poronienie przez całe 9 m-cy. Same wiecie dobrze dziewczyny, że stres więcej szkód może narobić dziecku niż palenie papierosów w ciąży (żeby nie było nie jestem za paleniem w ciąży- sama rzucam! ale to porównanie... daje do myślenia.)
-
nick nieaktualny