plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ja dochodzę do wniosku że mam tylko śluz wodnisty, uważany też za płodny.. ale rozciągliwego nie zauważyłam.. może jest tuż przy szyjce, nie wiem...
a ja mam problem z tym rozciagliwym...niby sie rozciaga..ake jest raczej biały..tylko niteczki takie przeźroczyste w nim..to dobry jest czy nie ?...wczoraj tez mi sie wydawało ze taki był..sama niewiem..bo jak sparwdziałam w środu to kremowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2012, 10:08
-
BellaRosa wrote:naturalne, że nachodzi Cię smutek... Kogo by nie nachodził? Mam nadzieję tylko, ze nie masz pretensji, ze Cię pozytywnie nakręcałam...są rzeczy, których nie zmienimy a złe nastawianie od początku nie jest do mnie podobne.
cos ty Bella, oczywiscie ze nie mam pretensji.. powinno sie byc dobrze nastawionym...BellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:co do sliskości to też miałam tam ostatnio zjeżdżalnię na nartach:) a tak na poważnie to dobry ten twój śluz. może ja też mam tylko mniej i mi nie wylatuje
no to mnie troche uspokoiłaś:)dobrze ze mamy takiego eksperta wsród nas :)dzis tez jest biały rozciaga sie troche ale juz bez tych nitek takich..to juz jest kremowy tak?czy lepki? -
plemniczko, ja biorę wiesiołka, dopiero drugi cykl. W zeszłym cyklu miałam szklisty, rozciągliwy śluz przez tydzień (tzw. "białko jaja")! Nie było go super dużo, ale przynajmniej raz dziennie zauważałam go na papierze toaletowym. Z tym że nie wiem, jaki (i czy w ogóle) to miało związek z wiesiołkiem, bo objawy te wystąpiły dosłownie parę dni po tym, jak go zaczęłam zażywać... Więc pewnie to był tylko zbieg okoliczności...
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:lepki to byś miała gdyby na palcu ci sie kleił, najzwyczajniej w swiecie, po kilku sekundach jakbyś złączyła palce to byłby klejący. masz raczej kremowy
dzieki kochana :)tylko widzisz byłam teraz w wc i w srodku jest taki klejacy jak piszesz...to ja juz niewiem..ten śluz to czasami jak czarna magia.. -
nick nieaktualny