plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ej Monia nie rób scen! Nigdzie nie idziesz a monik jest tyle, ze za psami można rzucać Pewnie nie chodziło nawet o Ciebie ^^ a anwet jeśli to co? Przejmujesz się Wg kafe mnie już mąż lał i inne takie i co? mam zniknąć? Popełnić samobójstwo bo jakieś gimgówno się nudzi???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Firanka Ty też nie słuchaj tamtych idiotek Masz się nie starać wiesz dlaczego? BO ONE SIĘ DŁUGO STARAJĄ... są już zgorzkniałe To co pisałam Małej, że podziwiam ją, ze jeszcze nie jest zgorzkniała a nasze problemy nie są dla niej infantylne
TSH nie musisz badać na czczo tak jak Ci tam piszą. W ogóle tak naprawdę bardzo mało badań trzeba robić na czczo
No i idź do lekarza niech Ci powie co robić z tym progesteronem. Co do hormonów, też Ci któras idiotka napisała żeby od razu robić FT3 i FT4 te się robi jak TSH wyjdzie złe dopiero Mówię Ci! Skonsultuj to z lekarzem a na kafe nie pytaj, bo tam i tak w większości tumany siedzą, bo ONE TAK MIAŁY i straszą. Lekarz prawdę Ci powieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2012, 11:10
-
plemniczko po co wchodzisz na to gówno jakim jest kafeteria?
miałysmy już nieraz nauczkę. tam nie ma NORMALNYCH ludzi.
w poniedziałek jak pójdziesz do gina to on ci wszystko powie co i jak bo się ZNA a nie tak jak na kafe..
to moja dobra rada. 2 dni cię nie zbawią więc poczekaj. i tak sie wszystkiego dowiesz. -
nick nieaktualny
-
tak, glownie siedzą tam wredne i chamskie baby, jak tak mozna!
ja chcialam tylko sie poradzic... bo z pewnoscią ktos tak mial jak ja... progesteron to czesty powod poronien... ale sie zalamalam tym co piszą i to raczej prawda bo te osoby chcialy pomóc:( -
No właśnie! Naczytacie się wszystkiego co złe a potem się denerwujecie! Właśnie o to mi dokładnie chodziło jak opiurgałam Anette za straszenie! BO ONE TAK MIAŁY! Szlag mnie na to trafia! Do lekarza pójdziesz to Ci wszystko powie... a progesteron to taka pierdoła, że wystarczy tabletki trochę pobrać i już Nawet leczeniem hormonalnym tego nazwać nie można Gorzej jakbyś miała niedrożność jajowodów czy jeszcze inne shizy!
A Ty Monia jak się nie uspokoisz z tą głupią kafe to zobaczysz dopiero potwora... jak się wpienię! Olać te wywłoki i tyle! Czasem to ja już sama nie wiem czy was przytulać czy lać i patrzeć czy jeszcze żyjecie ;P -
nick nieaktualny
-
jak będziesz u lekarza to on ci powie co trzeba robić. A co do zgorzknienia mojego to ja nigdy bym nie zgorzkniała choćby nie wiem jak długo się miała jeszcze starać. Za każdym razem ciesze się że którejś się uda zaciążyć bo to mi daje otuchy do dalszej walki. Mam nadziej że już niedługo każda z was będzie się cieszyła 2 kreseczkami.
Woseba, BellaRosa, she lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke