plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia nie przejmuj sie tak bo wpadniesz w paranoję.. kto jak kto ale ty powinnaś wiedzieć na 100000% że tam same ćwoki siedzą i głupoty piszą..
uspokuj się. nikt nie odebrał niczego źle.
my cie bardzo lubimy i wiemy że nikomu byś nie zyczyła źle..
buziaki:***Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki tyśka :)ale chyba troche usune sie w cień...to bardzo boli:(wiem ze kiedyś nie byłam idealna..ale to sie teraz zmieniło..jak widac nie wszyscy w to wierza :(i podejrzewam to dzis pisała jedna z dziewczyn które tu kiedys były...z tamtego mojego byłego forum..niestety sama jestem sobie winna ...taka opinie sobie wyrobiałam..i chyab juz taka zostanie..
-
Plemniczko ja tam nie wiem nie znam się itp.. ale.. progesteron rośnie w 2 fazie cyklu. twój wynik oznaczał że byłas już w 1 fazie w @ więc nie ma mowy o tym żeby progesteron był wtedy wysoki. być może byłaś w ciąży ale mechanicznej? tzn że gdyby nie + wynik to nawet byś się o niej nie dowiedziała..
moim zdaniem z tobą jest wszystko ok. a wynik był dokonany w 1 dc i dlatego taki wyszedł.
ale mogę się mylić. -
Monia na kafe każdy kto dużo pisze ma złą opinię ;P To nie znaczy na boga, ze jest POTWOREM ;P Ja miałam złą opinię, bo łamałam stereotypy... i usunęłam się wtedy w cień, ale wiesz co? To było głupie i dziecinne, bo było tam dużo osób, które były mi życzliwe Ja nie chcę zebyś Ty się usuwała... bo Cię bardzo polubiłam. Zżyłam się z wami wszystkimi!!! I chcę zeby nasze grono się co najwyżej powiększało a nie zmniejszało!
Plemniczka nie masz za co dziękowac... napisałam prawdę! -
mialam ciąze biochemiczną, ale bardzo wczesną... wlasnie kolezanka mi napisala ze moze jednak do poronienia doszlo jeszcze przed badaniem krwi, a nie po i wtedy sie zmniejszyl calkiem ten progesteron...i dlatego tak jest... mam nadzieje ze tak bylo, jesli nie to faktycznie mam strasznie niski...
pewnie bede musiala go zbadac w roznych fazach... -
plemniczka wrote:mialam ciąze biochemiczną, ale bardzo wczesną... wlasnie kolezanka mi napisala ze moze jednak do poronienia doszlo jeszcze przed badaniem krwi, a nie po i wtedy sie zmniejszyl calkiem ten progesteron...i dlatego tak jest... mam nadzieje ze tak bylo, jesli nie to faktycznie mam strasznie niski...
pewnie bede musiala go zbadac w roznych fazach...
Wiesz Plemniczko co ja myślę? o ile dobrze pamiętam to z tego co czytałam Twoja koleżanka ma słuszność, bo jak jest za niski poziom progesteronu to temperatura nie jest wysoka w fl.. a u Ciebie była ładna! Chyba, ze mi się z innym hormonem pomyliło, więc na 100% nie ręczę za tą teorię -
no wlasnie Bella dalas mi mysl, ze jak jest za niski progetseron to chyba temperatura nie powinna byc na moim poziomie... ona spadla dopiero jak juz potwierdzilam ciaze testem.. moze jest za niski ten progesteron w przypadku zaplodnienia...i nie bedzie tak zle... ze leki brane juz po owulacji wystarczą... dziekuje wam za wsparcie!
U mnie zimno bardzo, chociaz na szczescie nie pada deszcz dzisiaj -
plemniczka wrote:no wlasnie Bella dalas mi mysl, ze jak jest za niski progetseron to chyba temperatura nie powinna byc na moim poziomie... ona spadla dopiero jak juz potwierdzilam ciaze testem.. moze jest za niski ten progesteron w przypadku zaplodnienia...i nie bedzie tak zle... ze leki brane juz po owulacji wystarczą... dziekuje wam za wsparcie!
U mnie zimno bardzo, chociaz na szczescie nie pada deszcz dzisiaj
Na pewno nie będzie źle, bo na progesteron wystarczą tabletki i finito jak napisałam wcześniej- panika byłaby wskazana jakbyś miała niedrożne jajowody, jajniki nie takie czy inne rzeczy świadczące o bezpłodności A progesteron to pierdółka, którą szybko naprawisz niegroźnymi tabletkami -
kobitki odświeżmy tabele naszą
plemniczka..........2...........28lat......22.10......śląskie
BellaRosa...........1...........24lata.....22.10......Lubelskie
she.................6...... ....35 lat.....24.10......pomorskie
gadgeta............12...........32lata.....28.10......kujawsko-pomorskie
Mała29.............86...... ....29lat......29.10......UK...P.podkarpacie
Sandraa.............5...... ....22lata.....05.11......wielkopolska
zosia-ktosia........4...........29lat......07.11......łódzkie
monisia24..........11...........24lata.....09.11......podkarpacie
muzarcia............1...........30lat......11.10......opolskie
kiti................3...........24lata.....11.11......małopolskie
mauysia.............7...........30 lat.....13.11......wielkopolskie
aneczkaaa1985.. 28....... ..27 lat.....13.11......warmińsko-mazurskie
klamka..............3...........35lat......18.11......warszawskieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2012, 12:15
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny