plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a niech mówią ;P w nosie je mam poza tym to jest 1 osoba pod kilkoma pomarańczowymi nikami ;P więc 1 debil jakoś mnie nie doprowadza do rozpaczy ;P z resztą ja znacznie więcej piszę tu niż tam Na kafe normalnie pisac się nie da- to wie każdy ;P
-
no ja tam udzielałam sie tylko w temacie plemniczki ale nie tym z firanką.. czasem cos komus moim zdaniem doradziłam ale nie wchodziłam na zasadzie ze codzień.. więc może ja nie odczułam tego syfu..
wiesz.. głupich nie sieją rodzą się sami.. -
piszemy bo piszemy nie żebyśmy się tym przejmowały. chcę żeby przeczytała to jutro MONIKA - że nie ma się czym absolutnie przejmować. wszędzie będa debile, tego sie nie zmieni.. a ona nie powinna sie niczym przejmowac tylko tym bardziej smiać się z nimi, tak że maja rację tak że sa najmądrzejsi - i gwarantuję że ucichną..
ale rzeczywiście szkoda stron na kafe..
ja powoli kończe pracke na dziś.. mam zawroty głowy nie wiem od czego cholerka, mierzyłam ciśnienie i wzorowe 120/80.. może mało dotleniona jestem czy co? w pokoju jak siedzimy to okno otwieramy tylko na chwilę bo na zewnątrz zimno..BellaRosa lubi tę wiadomość