plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia ja też ciepełko lubię, ale już przyzwyczaiłam się do spania w niskiej temperaturze. Jak na dworze zrobiło sie cieplej to temp w nocy w sypialni podskoczyła nam do 20-21 to byliśmy spoceni jak szczury rano i nosy pozapychane.
Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Agus, ale mojej tempki 35,72 jeszcze nie przebiłaś, a raz miałam 35,64 takze jeszcze nie jest z tobą tak źle.
u mnie właśnie pranie się robo a potem do koleżanki się zbieram, więc pora troszke ogarnąć mieszkanko przed wyjściem, i nasze Walentynki chyba dzis z przyjaciółmi spędzimy po prostu
-
a dzisiaj mi tempka poszła do góry, nie wime ale chyba jestem juz po owulacji jak myślicie? tak sie właśnie zastanawiam, bo Ovu to nie dowierzam, a ostatnio tak mi sie ładnie pnie do góry, że już sama nie wiem... czsaem jednak onserwacja szyjki i test by sie przydał, ale skzod ami było na testy w tym cyklu bo chorowalam i nie planowalam sie starc, arobic testy zeby obczaic kiedy juz sie bedzie po owulce to tak głupio... a teraz mam zgryza bo pierwszy raz od prawie 3 lat nie umiem sobie wykresu zinterpretowac
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Agus, ale mojej tempki 35,72 jeszcze nie przebiłaś, a raz miałam 35,64 takze jeszcze nie jest z tobą tak źle.
u mnie właśnie pranie się robo a potem do koleżanki się zbieram, więc pora troszke ogarnąć mieszkanko przed wyjściem, i nasze Walentynki chyba dzis z przyjaciółmi spędzimy po prostu
Ami no to jeszcze nie taka zimna baba ze mnie jak z ciebie !!!
A ja szykuje słoiki dla teściowej bo świniobicie będzie miała a potem do koleżanki też chce skoczyć!!! -
nick nieaktualnymauysia wrote:My mamy w domu ciepło - ok. 23 stopni w dzień, bez dodatkowego grzania. A w nocy włączamy kaloryfer tylko u Leosia w pokoju, bo on się zawsze rozkopuje i całą noc śpi bez kołdry
Ja bym tak nie mogła spać!
Mayuś moja Kinga ma 22 stopnie w pokoju i jest to dla niej stanowczo za ciepło, chociaż według mnie nie, ale zawsze krzyczy żebym przypadkiem nie odkręcała grzejnika. Również strasznie się rozkopuje, i wiecznie jest spocona. -
Beata wrote:mauysia wrote:My mamy w domu ciepło - ok. 23 stopni w dzień, bez dodatkowego grzania. A w nocy włączamy kaloryfer tylko u Leosia w pokoju, bo on się zawsze rozkopuje i całą noc śpi bez kołdry
Ja bym tak nie mogła spać!
mAYUŚ a moze rozkupuje sie własnie bo ma za ciepło?
może sprubuj poobserwowac kiedyś przy zakreconym grzejnkiu
moja Oliwka zawsze sie rozkopywała, to była wieczna udręka i dopiero ktos mi taki pomysł podsunął i dopiero jak miała chłodniej przestała sie rozkopywac, teraz jest już na tyle duża ze sama sie w nocy przykrywa nawet na spiocha, ale pamietam ze troche stresa miałam z tego powodu
No właśnie rozkopywał się już jak kaloryfer był wyłączonyI miał katar, więc postanowiliśmy włączać w nocy, przynajmniej do wiosny.
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Rucia ja też ciepełko lubię, ale już przyzwyczaiłam się do spania w niskiej temperaturze. Jak na dworze zrobiło sie cieplej to temp w nocy w sypialni podskoczyła nam do 20-21 to byliśmy spoceni jak szczury rano i nosy pozapychane.
Gocha próbowałam zmobilizować mojego M. do takiej temperatury ... no może max 22, bo wiem, że człowiek wtedy lepiej funkcjonuje, ale gdzie tam. Ciepło ma być i już.
Wczoraj podczas sprzatania potwierałam wszystkie okna na 15 minut żeby porządnie się wywietrzyło, to później stękał że zimno w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 11:44
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mayuś u mnie bez zmian... :-@
Co do rozstępów, to kupiałam sobie specjalny balsam dla cieżarnych Babydrem, skóra po nim zrobiła mi się gladka i miękka. Ważne by przygotować skórę do rozciągania- ujędrniacze zabronione w tym okresie.
Co do zimna, to ja jestem mega zmarżlakiem, ale lubię też świerze powietrze, szczególnie do spania, dlatego śpię przy otwartym oknie i zawijam się w kołdrę jak naleśnik;)
gocha04, anna_w lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:Mayuś u mnie bez zmian... :-@
Co do rozstępów, to kupiałam sobie specjalny balsam dla cieżarnych Babydrem, skóra po nim zrobiła mi się gladka i miękka. Ważne by przygotować skórę do rozciągania- ujędrniacze zabronione w tym okresie.
Co do zimna, to ja jestem mega zmarżlakiem, ale lubię też świerze powietrze, szczególnie do spania, dlatego śpię przy otwartym oknie i zawijam się w kołdrę jak naleśnik;)
to podobnie jak ja:) -
nick nieaktualny
-
Fedra chyba cos jest na rzeczy z tymi balsamami, ja tez zawsze obowiazkowo po kapieli musze sie nasmarowac, w sumie głownie dlatego ze mam uczulenie na nikliel który jest skladnikiem wody i balsamy lagodza objawy i nie dostaje typowej alergii, ale moj M zauwazyl ze ma super skore i ze mus ie podoba, ze taka gladka itd wiec mysle ze warto na kazdym etapie smarowac sie odpowienimi balsamami do sytuacji
na pewno nie zaszkodzi a moze pomoc, poki co na rozstepy nic mi nie potrzeba, ale juz sobie zapmaietuje te marki co podalyscie, bo mam nadzieje ze wkrotce sie przydadza
Fedra, Nina82 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:jak myslicie czy moge juz dzis sprobowac zrobic pierwszy test owulacyjny.Moj cykl w tym miesiacu wyniosl 30 dni
Sylwia a nie masz na swoich testach takiej ładnej tabelki, która pokzauje w który dzień testowac, w zalezności od długości średniej długości cyklu?Shagga_80 lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:sylwia1985 wrote:jak myslicie czy moge juz dzis sprobowac zrobic pierwszy test owulacyjny.Moj cykl w tym miesiacu wyniosl 30 dni
Sylwia a nie masz na swoich testach takiej ładnej tabelki, która pokzauje w który dzień testowac, w zalezności od długości średniej długości cyklu?
mam i tam pisze od 13dc ale ja jeszcze nie wyczuwam nadejscia owulki bo zawsze mnie ciagnie i piersi bola tak 2 dni przed owulka a narazie cisza zreszta rozne mam cykle wiec moze to bedzie ten dluzszy