plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:sylwia1985 wrote:Rucia wrote:Sylwia testy owu robi się kilka dni z rzędu. Jeżeli masz 30 dniowe cykle, to na twoim miejscu radziłabym zaczać robić je juz teraz.
no z tymi cyklami roznie bywa w tym miesiacu jest 30 dniowy a tak to waha sie miezdzy 30-38 przewaznie choc miewalam tez ponad 40
Jeżeli masz tak nieregularne cykle, to będziesz musiała niestety zaopatrzyć sie w duża ilość testów.
Co do Twojego kolejnego pytania, to owulacja następuje zazwyczaj po 24-36h od piku LH- to masz to wszystko napisane w ULOTCE!!!
Doruś ja kupiłam te testy co mi polecałaś i nie dostałam żednej ulotki, ani nawet tabelki nie mam na opakowaniu ...
to moż emoje jakieś trefne?
p.s. powiem Wam szczerze że chyba nigdy nie wytrzymałam 2 godz bez jedzenia i picia i może dlatego mi nie wychodziły?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Dora wrote:sylwia1985 wrote:Rucia wrote:Sylwia testy owu robi się kilka dni z rzędu. Jeżeli masz 30 dniowe cykle, to na twoim miejscu radziłabym zaczać robić je juz teraz.
no z tymi cyklami roznie bywa w tym miesiacu jest 30 dniowy a tak to waha sie miezdzy 30-38 przewaznie choc miewalam tez ponad 40
Jeżeli masz tak nieregularne cykle, to będziesz musiała niestety zaopatrzyć sie w duża ilość testów.
Co do Twojego kolejnego pytania, to owulacja następuje zazwyczaj po 24-36h od piku LH- to masz to wszystko napisane w ULOTCE!!!
Doruś ja kupiłam te testy co mi polecałaś i nie dostałam żednej ulotki, ani nawet tabelki nie mam na opakowaniu ...
to moż emoje jakieś trefne?
p.s. powiem Wam szczerze że chyba nigdy nie wytrzymałam 2 godz bez jedzenia i picia i może dlatego mi nie wychodziły?
Beatko na mojej ulotce pisało tylko o piciu...ale ja obstawiałam,że jak w tym czasie zjem np zupę to tak samo jakbym piłaI dlatego w pracy od 15 do 16 nie jadłam a w domu miałam tylko "przemęczyć się" godzinę bez jedzenia i picia
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:wlasnie jestem w trakcie robienia a ze pilam i jadlam o 11 to dobrze sie sklada
Aż poszłam po swoją ulotkę (pozostało mi kilka testów) i tam niby pisze,że tylko z porannego moczu nie powinno się robić a tak to każda pora jest dobra przy czym trzeba pamiętać, by w kolejnych dniach test robić o tej samej porze! Ale z kolei gdzieś (chyba na necie) wyczytałam że lepiej po południu testować. Ale moja ulotka tego nie potwierdza
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:no i jedna krecha.Ciekawe czy wtedy gdy moj organizm da znac czy wyjdzi mi pozytyw
No i właśnie dlatego dobrze zacząć wcześniej teraz możesz być pewna,że piku LH (nagłego wzrostu hormonu luteinizującego LH) narazie nie ma się co spodziewać..jakbyś poczekała parę dni to nie możnaby było wykluczyć,że już jest po!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 12:47
-
Shagga_80 wrote:Jak tam Fedra samopoczucie?
a zażyłam sobie ibuproma i tak ogólnie to mi bardzo wesoło
jak sobie pomyślę o egzaminach sobotnich to już mi tak wesoło nie jest ale dam radęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 12:50
Shagga_80, Libra, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga_80 wrote:Jak tam Fedra samopoczucie?
a zazyłam sobie ibuprowa i tak ogólnie to mi bardzo wesoło
jak sobie pomyślę o egzaminach sobotnich to już mi tak wesoło nie jest ale dam radę
A ja powinnam się szykować o lekarza...i co? I siedzę z Wami..Stary już też wrócił z pracy , teraz nawet zabrał się do zmywania...a ja obijam się
Mauysia na którą do lekarza idziesz? I z góry przepraszam,bo pewnie już pisałaś o tym...a ja nie pamiętam (albo nie doczytałam)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:Jak tam Fedra samopoczucie?
a zazyłam sobie ibuprowa i tak ogólnie to mi bardzo wesoło
jak sobie pomyślę o egzaminach sobotnich to już mi tak wesoło nie jest ale dam radę
A ja powinnam się szykować o lekarza...i co? I siedzę z Wami..Stary już też wrócił z pracy , teraz nawet zabrał się do zmywania...a ja obijam się
Mauysia na którą do lekarza idziesz? I z góry przepraszam,bo pewnie już pisałaś o tym...a ja nie pamiętam (albo nie doczytałam)
A tak w ogóle miałam do Ciebie Fedra napisać, a pominęłam najważniejszeA uczyłaś się do tych egzaminów? Czy wolisz opierdzielać się na forum, hehehe ?
Beata lubi tę wiadomość
-
Szagus a ty na k™órą? Mayusia coś mi się kojarzy że 18.45 jesli sie mylę to przepraszam
Shagga_80, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Doruś bardzo Ci dziękuję za ulotke rozczytałam dokładnie, szczerze do głowy mi nie przysżło żeby szukac jej w necie
Beatko nie ma sprawy, dzisiaj w necie można znaleść WSZYSTKO i dowiedzieć się znacznie więcej niż od niejednego lekarza, podczas wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 12:54
Fedra lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:Beata wrote:Doruś bardzo Ci dziękuję za ulotke rozczytałam dokładnie, szczerze do głowy mi nie przysżło żeby szukac jej w necie
Beatko nie ma sprawy, dzisiaj w necie można znaleść WSZYSTKO i dowiedzieć się znacznie więcej niż od nie jednego lekarza, podczas wizyty.
tak Doruś masz rację, ale wiesz tez ile razy sie nakreciłyśmy niepotrzebnie przez neta... ehh ile razy ja wyczytalam sobie niemalże śmiertelne nieuleczlne choroby , a lekarze mówia jest ok... heheh
no chyba że sie mylą.... tfu tfuuuShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
DZIEWCZYNY A mam pytanko czy któras s Was ma czeste bóle tzn powtarzające sie w różnych fazach cyklu w szyjce ?
czy wiecie cos na ten temat?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny