plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny jestem na chwile:)
Byłam dzisiaj u ginekologa:)
Powiedział,że jajeczkowanie było to ja o tym dobrze wiem:)
I,że wszystko jest na dobrej drodze:)
Miałam robią betę i wyniki mają być w następnym tygodniu:)
Będę może wieczorkiem bo mam b.dużo zadane i egzamin w poniedziałek z 4 działów a to jest trochę
Miłego dnia życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 13:00
Libra, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Dora wrote:Beata wrote:Doruś bardzo Ci dziękuję za ulotke rozczytałam dokładnie, szczerze do głowy mi nie przysżło żeby szukac jej w necie
Beatko nie ma sprawy, dzisiaj w necie można znaleść WSZYSTKO i dowiedzieć się znacznie więcej niż od nie jednego lekarza, podczas wizyty.
tak Doruś masz rację, ale wiesz tez ile razy sie nakreciłyśmy niepotrzebnie przez neta... ehh ile razy ja wyczytalam sobie niemalże śmiertelne nieuleczlne choroby , a lekarze mówia jest ok... heheh
no chyba że sie mylą.... tfu tfuuu
Wiadomo,ze trzeba zachować zdrowy rozsądek i nie można u siebie wyszukiwać wszystkich chorób świata;) lepiej też, nie zdobywać wiedzy na "kafe"
Gdybym nie szukała informacji o dawkach leku na tarczycęw ciązy, to aż wole nie mysleć, co by się mogło stać przez jednego konowała...ale znacie tą historię,więc nie będę powtarzać.Beata, Libra, anna_w lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
LuSiA:) wrote:Hej dziewczyny jestem na chwile:)
Będę może wieczorkiem bo mam b.dużo zadane i egzamin w poniedziałek z 4 działów a to jest trochę
Miłego dnia życzę
Cześć Lusiu,
Ale długo musisz czekać na tę betę -
mauysia wrote:LuSiA:) wrote:Hej dziewczyny jestem na chwile:)
Miłego dnia życzę
Cześć Lusiu,
Ale długo musisz czekać na tę betę
Tak wiem,bo oni gdzieś ją wysyłają bo nie robią badań na miejscu..
Mam nadzieję,że będzie tak jak powiedział ,że wszystko jest na dobrej drodze..
mauysia lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Shagga_80 wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:Jak tam Fedra samopoczucie?
a zazyłam sobie ibuprowa i tak ogólnie to mi bardzo wesoło
jak sobie pomyślę o egzaminach sobotnich to już mi tak wesoło nie jest ale dam radę
A ja powinnam się szykować o lekarza...i co? I siedzę z Wami..Stary już też wrócił z pracy , teraz nawet zabrał się do zmywania...a ja obijam się
Mauysia na którą do lekarza idziesz? I z góry przepraszam,bo pewnie już pisałaś o tym...a ja nie pamiętam (albo nie doczytałam)
A tak w ogóle miałam do Ciebie Fedra napisać, a pominęłam najważniejszeA uczyłaś się do tych egzaminów? Czy wolisz opierdzielać się na forum, hehehe ?
ja robie kilka rzeczy na raz ucze się do egzaminów, siedze na forum, ogarniam chate i pracuje
w tym momencie rozliczam sprawy dotyczące ferii w szkole; uczę się o metodach kalkulacji kosztu jednostkowego (Libra w końcu doszłam do tego o co chodzi) a pranie robi sie samoBeata, Libra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:No nic zmykam...bo już szykujemy się do wyjazdu. Dziś mamy wizyty z Kubą...ja do gina idę dopiero za tydzień 20stego
Miłego dnia, papapapa
NO TAK FAKTYCZNIE ZAPOMNIAŁAM, MYSLAŁAM ŻE I TY ehh myslałam ze juz sie cos wyjaśniShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Miłego dnia życzę
jakto??? czy ja czegoś nie łapię? przcież zawsze byłam pewna że lakarz nie jest w stanie stwierdzić tyle po fakcie ze do jajeczkowania doszło,Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Beata wrote:Szagus a ty na k™órą? Mayusia coś mi się kojarzy że 18.45 jesli sie mylę to przepraszam
Zgadza się Beciu18:45.
uff ciesze sie ze jednak z moją pamięcią nie jest tak źle, napisałam szybko a potem się bałam czy przypadkiem gafy nie strzeliłamShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Miłego dnia życzę
eeee ja mam jedno pytanie jak to wyniki z bety w przyszłym tygodniu?
to gdzie oni te wyniki robią??
no to ucz się dziewczyno ucz ja też ryje do egzaminów i jakby mnie jeszcze teraz mdłości męczyły czy coś w tym stylu to bym chyba wysiadła17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Shagga_80 wrote:No nic zmykam...bo już szykujemy się do wyjazdu. Dziś mamy wizyty z Kubą...ja do gina idę dopiero za tydzień 20stego
Miłego dnia, papapapa
NO TAK FAKTYCZNIE ZAPOMNIAŁAM, MYSLAŁAM ŻE I TY ehh myslałam ze juz sie cos wyjaśni
Nie, to tylko ja tak wcześnie tam lezę
A w ogóle to średnio się dziś czujęNie chodzi o przeziębienie... Może jakieś małe mdłostki się zaczynają..? A tu jeszcze 1,5h w pracy, bleee...
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Beciu widze ze zaskakuja Nas z goła odmienne sprawy
Mauysia nie wiem czy Ci współczuć czy nie tych mdłości ale jakby to zekła moja przyjaciółka "masz co chciałaś"
o cholera chyba mi się pralka właśnie zdup....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ufff nie to tylko drzwiczki się domknęły przy wirowaniu a już o mało miałam zawał...
a tak w ogóle Mauysia to ja Ci zazdroszczę i chętnie przeżyłabym te mdłości za Ciebie i za Dorkę tezWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 13:13
Beata, Dora, Rucia, Libra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Beciu widze ze zaskakuja Nas z goła odmienne sprawy
Mauysia nie wiem czy Ci współczuć czy nie tych mdłości ale jakby to zekła moja przyjaciółka "masz co chciałaś"
ufff nie to tylko drzwiczki się domknęły przy wirowaniu a już o mało miałam zawał...
a tak w ogóle Mauysia to ja Ci zazdroszczę i chętnie przeżyłabym te mdłości za Ciebie i za Dorkę tez
Fedruś nie skumałam
wyjasnij prosze..... chyba ze to coś oczywistego to zeby nie robic mi wstydu że taka nie kumata to prosże na privOliwka 2006
-
Fedra wrote:LuSiA:) wrote:Hej dziewczyny jestem na chwile:)
Miłego dnia życzę
eeee ja mam jedno pytanie jak to wyniki z bety w przyszłym tygodniu?
to gdzie oni te wyniki robią??
no to ucz się dziewczyno ucz ja też ryje do egzaminów i jakby mnie jeszcze teraz mdłości męczyły czy coś w tym stylu to bym chyba wysiadła
Oni je wysyłają gdzieś 100km dalej dla tego tak długo..
Beata tak powiedział ,że jajeczkowanie już było i wszystko idzie w dobrą stronę...
-
Beata wrote:Fedra wrote:Beciu widze ze zaskakuja Nas z goła odmienne sprawy
a tak w ogóle Mauysia to ja Ci zazdroszczę i chętnie przeżyłabym te mdłości za Ciebie i za Dorkę tez
Fedruś nie skumałam
wyjasnij prosze..... chyba ze to coś oczywistego to zeby nie robic mi wstydu że taka nie kumata to prosże na priv
nie Kochana mnie zdziwiło ze tak długo na bete dziewczyna czeka a Ciebie ze jej lekarz stwierdził że już po jajeczkowaniu
mnie trzeba dzisiaj brać przez pół bo przez @ i dawkę max ibupromu i dotego dużą dawkę rachunkowości w głowie mi się przestawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 13:16
Beata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Beciu widze ze zaskakuja Nas z goła odmienne sprawy
A na pracę też nie będę narzekać, bo już za parę miechów zrobię sobie od niej roczną przerwę. Więc już nie marudzęFedra, Beata, Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość