plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Podczytuję was kobitki cały czas
Miałam trochę roboty na komputerze. Posprzątałam w domku. Kolację zrobię jak mój mężuś wróci do domku,bo pewnie długo mu zejdzie... ma dziś daleką trasę. ale będę wiernie czekać
AGA 30, Fedra, Libra, Rucia, anna_w, Amicizia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ładnie chwilę się zawiesiłam na nauce i wszystkie sobie poszły
ja jedno pranie zrobiłam (nie powiesiłam bo nie sprzątnełam suszarki po poprzednim praniu) a już drugie mi sie kręci
ale jak uciekacie to papa i całuśnych Walentynek Wam życzę
Amicizia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cześć kobietki
ja jestem a tu chyba opustoszało forum
Fedra też mam dziś nauke jutro ostatni egzzzz w końcu !
-
nick nieaktualny
-
czesć Kiti
no ja mam w sobotę włąśnie dwa ostatnie najgorsze i już żygam tą nauką i modlę się żebym jakoś dotrwała
a z czego masz egzamin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 14:59
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:czesć Kiti
no ja mam w sobotę włąśnie dwa ostatnie najgorsze i już żygam tą nauką i modlę się żebym jakoś dotrwała
a z czego masz egzamin?
no ja też już mam dość;/ ja mam z gleboznawstwa ...
a tobie co zostało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 15:03
-
heheh niby spoko ale reakcji chemicznych nie lubie ;p ooo rachunkowość to cienko bym przędła ;p
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
no ja własnie nie lubie rachunkowości no ale cóż trzeba to przeżyć bo już straszą że w nowym semestrze będzie matematyka ststystyczna ehhh
nic trzeba chwile przerwy zrobić i wkońcu pranie wywiesić17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:no ja własnie nie lubie rachunkowości no ale cóż trzeba to przeżyć bo już straszą że w nowym semestrze będzie matematyka ststystyczna ehhh
nic trzeba chwile przerwy zrobić i wkońcu pranie wywiesić
o matko matematyka statystyczna... uuuuu.... będzie się działo... to ja już nie wiem, co gorsze... chyba trudniejsza jest matematyka statystyczna
a ekonometrię też będziesz mieć?Nina82 lubi tę wiadomość
-
ja miałam geometrię wykreślną to był też kosmos
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra wrote:no ja własnie nie lubie rachunkowości no ale cóż trzeba to przeżyć bo już straszą że w nowym semestrze będzie matematyka ststystyczna ehhh
nic trzeba chwile przerwy zrobić i wkońcu pranie wywiesić
o matko matematyka statystyczna... uuuuu.... będzie się działo... to ja już nie wiem, co gorsze... chyba trudniejsza jest matematyka statystyczna
a ekonometrię też będziesz mieć?
nie mam takiej informacji ale mam nadzieję że nie zresztą nie studiuję ekonomi i nie jestem na licencjacie więc mam nadzieję ze aż tak się nie wygłupią17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnykiti wrote:ja miałam geometrię wykreślną to był też kosmos
dla mnie największym kosmosem były przestrzenie metryczne... co to - nie pytajcie, bo nie potrafię wytłumaczyć tego w żaden sposób... zadania robiłam na czuja i Bogu dziękowałam, że byłam jedną z nielicznych osób, które to zaliczyły za pierwszym razem:) -
Libra wrote:kiti wrote:ja miałam geometrię wykreślną to był też kosmos
dla mnie największym kosmosem były przestrzenie metryczne... co to - nie pytajcie, bo nie potrafię wytłumaczyć tego w żaden sposób... zadania robiłam na czuja i Bogu dziękowałam, że byłam jedną z nielicznych osób, które to zaliczyły za pierwszym razem:)
-
nick nieaktualny