plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:dobrz dziewczynki, na chwilę obecną się żegnam:) wpadnę późnym wieczorkiem, jak m odprawię do pracy:) papapa
ja też sie zegnam bo tak to sie niczego nie nauczę a jeszcze mam masę innej roboty i telefonferencje i pewnie do tego mój za niedługo wróci
tak więc całuśnego dnia Wam zyczę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
to papa dziewczynki a ja zasiadam do obiadokolacji
-
czesc kochane! witam się i ja - ale już Was chyba nie ma.
Czekam na M, pewnie niedługo wróci z pracy; kolacyjna dogorywa w piecyku, tort nasz ulubiony kupiony (pralinowy od Sowy, który mieliśmy na ślubie), inne słodkości czekają też
Tak mnie dzisiaj zdenerwowali w pracy, że wyszłam pół godziny wcześniej. Dziewczyny mnie tylko uspokajały, że nie powinnam się tak denerwować... więc się spakowałam, wyłączyłam laptopa i adiosi już mi lepiej
Fedra - trzymam kciuki za egzaminy, pamiętam moją rachunkowość zarządczą - z wykładów egzamin mieliśmy taki, że można było dostać punkty ujemnenie pamiętam już co dostałam, ale pewnie co najmniej 3, bo poprawki nie miałam
ale to było dawno!!
miłego wieczoru Wam życzę :*mauysia, Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nina82 wrote:LuSiA on pewnie jeszcze dodatni a nie już dodatni
Choć niektórzy wierzą, że to dobrze zwiastuje...
Wiem właśnie.
Ale dodam ,że co miesiąc robię testy na owulkę przed okresem i jeszcze nigdy mi taki nie wyszedł.
Oj,żeby to był ciążowy:)
Mój tak bardzo czekał dzisiaj ale tego nie da się na zawołanie zrobić...Nina82, Shagga_80, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 nic się nie stało kochana ,ale cóż serduszkowanie będzie póżniej bo jak mnie krew jaśnista zalewa to mąż poszedł do swoich szwagrów na WALENTYNKI i tam oblewają 14 lutego
,a ja winko od Cejrowskiego otworzyłam i szaleje dziś
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA 30 zostało mi też winko tyle tego mamy po ślubie ,że dziś stwierdziłam,że trzeba pić!!!!!
No to kaja krwawe walentynki masz!!! No to zdrówko moja droga!!
ohhh ależ oczywiście KILL BILL jak nicShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 powiem ci oby nie bo po tylu kieliszkach to ja autem wracałam we francjii do domu ,a tutaj w polsce to musiałam ,się odzwyczajić....... tak jezdzić bo tam można po paru kieliszkach prowadzić no ,ale dziś w domu więc ???!!!