plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a no nie zaszkodzi Aguś
ja też o Was pamietam, jak nie bardzo mam kiedy na neta wleźć. A jak do Holandii jechałam A1 i mijałam po drodze znaki na Łódź czy Poznań to od razu kojarzyłam je z poszczególnymi osobami:)
Libra to nocka samotna?
U mnie Sylwia jest na odwrót z libido w połowie cyklu.mauysia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
A ja pomału zwijam się pochlapać wodą, bo M przygotowuje kąpiel...wspólną
z jakimiś płatkami mydlanymi co dostałam je na gwiazdkę hehe
Libra, Amicizia, Rucia, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyja mam największy popęd od pierwszego dnia miesiączki do połowy cyklu... pewnie dlatego,że owulkę mam między 10-13dc
depilator... też muszę odpalić w przyszłym tygodniu;)
niom, dzisiaj nocka samotna:) ale wczoraj tak poszaleliśmy, że wystarczy mi do końca tygodnia;) poza tym m jutro idzie krew oddać, także będzie miał dłuuuugi weekend:)gocha04, Nina82, Rucia, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorekiem,
spotkanie z przyjaciółmi udane i to bardzo zqwsze milo tak do ludzi wyjsc
Mauysia super ze wizyta udana i ze wszystko ok, ide za chiwle zdjecia na FB ogladac
A moje libido jest chyba jednak dosc wysokie bo podaczas @ po @ w polowie cyklu i przed @ chyba ze jestem chora zmeczona i oslabiona a tak to zawsze mam ale w polowie cyklu czyli jak sa dni płodne to zawsze najwieksze i tyz przed @ zwykle rosnie
to zmykam na FB i pakowac, bo jutro jedziemu na weekend do moich a rano chce wczesnie wstac i skoczyc na silownie i basen jeszcze przed wyjazdem
jakbym nie dala rady wejsc to zycze wam juz dzis udanego i owocnego weekendu :* dobrej nockiDodi, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Librunia ... witam wszystkie pozostałe dziewczynki!!! No no moja temperatura jest dziś ... ehm...fajna, może jak przestanę te prochy brać też taka będzie w drugiej połowie? Tak mogło by już być...wczoraj z masażu i innych takich nici, bo tak się źle czułam, że m pytał czy ze mną do lekarza pojechać...trudno...do tego jak na złość tel co chwilę dzwonił...siostra trzy razy i mama, mama zapytała nawet, co tak szybko w łóżku? Walentynki, tak? No i czar prysł i odpuściliśmy...nie mogłam wyłączyć telefonu, bo czekam codziennie na wieści od taty...
Chyba zapamiętam te walentyny najbardziej...ach i siostra stwierdziła, że nie wie czy przyjedzie, bo do 18tej w pracy a i szefowa cos przebąiwała o tym ,że potrzebuje ją w weekend...
Wyprowadziło mnie to z równowagi, bo od miesiąca ...nie .....nawet lepiej....suszą mi głowę o to, że przyjadą i w ogóle a tu taki numer i dowiem się dopiero dziś wieczorem...czy tak czy nie....a w sumie chciałam im od rana pokój szykować, pościele itd.
Co ze mną jest nie tak? No co? Wszystko się komplikuje, nawet w najprostszych sprawach...mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki,witam się z rana...i mam nadzieję,że dziś będę miała czas zajrzeć do was na dłużej...najlepiej na dużo dużej,coby nadrobić czytanie...teraz poszukam jednej najbardziej interesującej mnie w tej chwili informacji (nie będę mówiła o czym myślę, coby nikogo nie urazić,czy coś
).
mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Tak Muzarciu widać bardzo bardzo wyraźnie:)
Ojej 2cm to naprawde calineczka, serduszko też słyszałaś?
Gosiu, nie 2 cm, a 2 mm
Serduszka nie słyszałam, ale widziałam, jak fasola cała pulsowałaShagga_80, gocha04, Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Widzę, że co niektóre z Was dosyć miło spędzały walentynki
My nadrabiamy dzisiaj, sprzedajemy dziecko na weekend, a że wszystkie znaki na niebie mówią, że dziś owulacja, więc będziemy szaleć
Mayuś - piękna fasolinka !!! Ja chyba zasadzę fasolę w doniczce i będę się do niej modliła.
Muzarciu - a co kochana ma być z Tobą nie tak? Rodzina męcząc cię telefonami nie pomyślała, że w walentynki możecie miło spędzać czas, a a siostrę nie bądź złaSiła wyższa ( mowa o szefowej ).
Shagga - a co chcesz szukać? MÓW
Hej Libruś i reszta która przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2013, 07:03
Dodi, mauysia, Beata, Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
witam dziewczyny
Ja tylko na chwilkę bo zaraz do pracy lece
Wczoraj Was nadrobilam ale napisać juz nic nie zdążyłam... Buziaki i miłego dnia życzę
Jak mi się uda to zajrzę pozniejmauysia, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Gocha ale nie zaszkodzi pomodlić się o ciebie !!
ja właśnie spod prysznica wyszłam i teraz najgorsze odpalam depilator!!! oj bedzie boleć!!
Sezon depilatorów widzę
Ja miałam z nim spotkanie przedwczoraj. Ale już nigdy nie zamienię go na zwykłą jednorazową golarkę...
Jakiś czas temu przerzuciłam się na golarki 1-razowe (bo szybciej), potem chciałam wrócić do depilatora i... CZUŁAM JAKBYM SOBIE ZDZIERAŁA ŻYWCEM PŁATY SKÓRY NORMALNIE! Tak bolało wyrywanie tej szczeciny
Dlatego już się nie rozstanę z depilatorem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyrywanie szczeciny....ja też mam nogi jak sarenka ...nie takie znów zgrabne jak owłosione hehe
No tak Rucia tylko wszystko wskazuje na to, że jednak to nieprawda...kręciła, kręciła ech...może jej po prostu głupio było...hej Rucia;-)Biorę się od rana za porządki, bo jak odwlekam, to później nie wychodzi tak jak bym chciała...
LuSiA:), Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny