plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
nadrobiłam
MAYUŚ CIESZE sie bardzo zdobrych wieści zaraz lecę obejrzeć Twoją fasolkę
Ann dziewczyny mają racje wykres prawie pewny
Gosiu Twój też śliczny także czekam na rozwój wydarzeńmauysia, ann2224, gocha04 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
LuSiA:) wrote:
No to powodzenia w tych wszystkich przedsięwzięciach. Ale daj nam znać jak tam betaShagga_80 lubi tę wiadomość
-
witam:-)
Mayus a zalecil Ci lekarz witaminy czy sam kwas foliowy?
Mi lek.kazala odstawic wit. do 10 tyg, kt. jutro zaczynam, kazala mi brac kwas foliowy 2 tab.( 0,8 mg) . Widze, ze w witaminach jest mniejsza dawka kwasu foliowegi(0,6).Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:witam:-)
Mi lek.kazala odstawic wit. do 10 tyg, kt. jutro zaczynam, kazala mi brac kwas foliowy 2 tab.( 0,8 mg) . Widze, ze w witaminach jest mniejsza dawka kwasu foliowegi(0,6).
Ja nie jestem w ciąży i też kazał mi brać dwa razy kwas foliowy... -
LuSiA:) wrote:Dora wrote:witam:-)
Mi lek.kazala odstawic wit. do 10 tyg, kt. jutro zaczynam, kazala mi brac kwas foliowy 2 tab.( 0,8 mg) . Widze, ze w witaminach jest mniejsza dawka kwasu foliowegi(0,6).
Ja nie jestem w ciąży i też kazał mi brać dwa razy kwas foliowy...
starajace sie kobiety o dziecko powinny kilka miesiecy przed zajsciem brać już kwas foliowy tak słyszłałam -
kochane ja na chwilencję...
witam wszystkie.
pytam te kobitki które maja dziecko albo maja stycznośc z maluchami: czy dzieci może bolec brzuch z nerwów? że czyms się tak bardzo przejmuja że aż wymiotują? zauważyłam że jak jest apel w przedszkolu albo jakas zabawa to Ala bardzo przezywa.. wczoraj aż nie poszła do przedszkola bo myslałam że zachorowała.. brzuch ja boli, płacze a potem do kibla i wymiotowała - nieraz tak z nia mam..
a dzieci moga mieć jakies wrzody na żołądku>? -
lUSIA miała drugi skok 7dpo i temp. trzyma sie wysoko ja myslę o tym wykresie zdecydowanie pozytywnie
p.s. a jak długie masz zwykle fl?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie