plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Dora wrote:Mayus to jaka masz dawke tego kwasu?
Jak mi przejdzie jadlowstret to pewnie tez wybiore naturalne witaminki.
Biorę 1 tabletkę Foliku dziennie (nie wiem ile ona ma kwasu).
On ma kochana 0,4 mg
Mam opakowanie przed sobąmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna_w wrote:Hej dziewczyny, hej Dora - jak tam, nadal mdłości i brak apetytu doskwiera? u mnie podobnie....
Mauysia - jak Twoje samopoczucie? fasolinka na usg przeurocza
hej Aniu:-)
mnie dalej meczy niestety, chcialabym zaczac w koncu nirmalnie jesc- jak przed ciaza....anna_w, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Witam Was wszystkie:)
Gocha dopiero weszłam nie dawno musiałam nadrobić
Oto moje wyniki
TSH 2,79
prolaktyna 33,5
FSH 7,7
LH 4,2
estradiol 48
testosteron 50,24
te wyniki robiłam 3 dc i co o nich myślicie
Effcia TSH chyba masz za wysokie. Dla kobiet starających się powinno być do 2. Dobrze mówię dziewczyny?plemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:kochane ja na chwilencję...
witam wszystkie.
pytam te kobitki które maja dziecko albo maja stycznośc z maluchami: czy dzieci może bolec brzuch z nerwów? że czyms się tak bardzo przejmuja że aż wymiotują? zauważyłam że jak jest apel w przedszkolu albo jakas zabawa to Ala bardzo przezywa.. wczoraj aż nie poszła do przedszkola bo myslałam że zachorowała.. brzuch ja boli, płacze a potem do kibla i wymiotowała - nieraz tak z nia mam..
a dzieci moga mieć jakies wrzody na żołądku>?
Oj Ja jakoś mało jestem, stres, czekanie. Ale już sie otrząsam i powoli nadrabiam.
Mojego brata córka tak ma i to identycznie jak się nie wiem boi czegoś albo denerwuje... -
Hej dziewczyny a ja zrobilam 2 dni temu znowu TSH po miesiącu brania podwyzszonej dawki Euthyroxu N25... teraz bralam co drugi dzien 1,5 tabletki i w trakcie tych kilku tygodni TSH spadlo mi z 1,98 na 0,85!
kurde ale jestem wrazliwa na te hormony.. za moment moge wpasc ze skrajnosci w skrajnosc, czyli w nadczynnosc. W takim razie chyba powinnam powrócic do poprzedniej dawki, codziennie 1 tabletka by juz nie daj Boze nie spadlo wiecej... dziewczyny które sie znają prosze o pomoc.mauysia lubi tę wiadomość