X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayuś a moż eto ze stresu przed wizytą?

Hmm. Wydaje mi się, że się nie stresuję, ale kto tam wie, co siedzi człowiekowi głęboko we łbie :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beciu widze ze zaskakuja Nas z goła odmienne sprawy :P

Mauysia nie wiem czy Ci współczuć czy nie tych mdłości ale jakby to zekła moja przyjaciółka "masz co chciałaś" :P

o cholera chyba mi się pralka właśnie zdup....
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ufff nie to tylko drzwiczki się domknęły przy wirowaniu a już o mało miałam zawał...

a tak w ogóle Mauysia to ja Ci zazdroszczę i chętnie przeżyłabym te mdłości za Ciebie i za Dorkę tez :)

Fedruś nie skumałam
    wyjasnij prosze..... chyba ze to coś oczywistego to zeby nie robic mi wstydu że taka nie kumata to prosże na priv :)

nie Kochana mnie zdziwiło ze tak długo na bete dziewczyna czeka a Ciebie ze jej lekarz stwierdził że już po jajeczkowaniu :P
    mnie trzeba dzisiaj brać przez pół bo przez @ i dawkę max ibupromu i dotego dużą dawkę rachunkowości w głowie mi się przestawia :P

AHA heheh kochana nie zapominaj ze ja jestem na tym samym etapie :) ja dostałam wczoraj późnym wieczorem... i dopiero dziś sie rozkręca, brzuch boli co niemiara no i ta szyjka strasznie....

mnie nie zdziwiło, bo ja bety nigdy nie mam tego samego dnia tak jak Wy a robię w miejscowym labolatorium i raczej nigdzie nie wysyłają, wiec nie dziwi mnie bo jeśli mieszka gdzies w mniejszej miejscowości...

natomiast wałkowaliśmy tu temat o jajeczkowaniu i ja zapamiętałam że stwierdzić można tylko monitoringiem na bieżąco patrząc jak dojrzewają pecherzyki a nie po fakcie....

ale może ja głupia jestem i cos nie zrozumiałam, skoro zadnej z Was sie to nie rzuciło w oczy tylko mi...

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    Mayuś a moż eto ze stresu przed wizytą?

Hmm. Wydaje mi się, że się nie stresuję, ale kto tam wie, co siedzi człowiekowi głęboko we łbie :)

to sie nie stresuj ja się postresuje za was zresztą jeden stres w tą czy w tą u mnie to bez różnicy :)
    teraz Drogie Fasolkowe-Mamy nie wolno Wam się stresować teraz trzeba się cieszyć stanem odmiennym i zarażac nim inne kobietki :)

Dora, anna_w, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Beatko WOW!- ile Ty masz postów!-normalnie order za udzielanie się na forum Ci się nalezy:)

Doruś za dużo gadam?

ej no dobra to znikam na cały miesiąc i poczekam aż mnie dogonicie :P papapa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 13:30

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beciu widze ze zaskakuja Nas z goła odmienne sprawy :P

Mauysia nie wiem czy Ci współczuć czy nie tych mdłości ale jakby to zekła moja przyjaciółka "masz co chciałaś" :P

o cholera chyba mi się pralka właśnie zdup....
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ufff nie to tylko drzwiczki się domknęły przy wirowaniu a już o mało miałam zawał...

a tak w ogóle Mauysia to ja Ci zazdroszczę i chętnie przeżyłabym te mdłości za Ciebie i za Dorkę tez :)

Fedruś nie skumałam
    wyjasnij prosze..... chyba ze to coś oczywistego to zeby nie robic mi wstydu że taka nie kumata to prosże na priv :)

nie Kochana mnie zdziwiło ze tak długo na bete dziewczyna czeka a Ciebie ze jej lekarz stwierdził że już po jajeczkowaniu :P
    mnie trzeba dzisiaj brać przez pół bo przez @ i dawkę max ibupromu i dotego dużą dawkę rachunkowości w głowie mi się przestawia :P

AHA heheh kochana nie zapominaj ze ja jestem na tym samym etapie :) ja dostałam wczoraj późnym wieczorem... i dopiero dziś sie rozkręca, brzuch boli co niemiara no i ta szyjka strasznie....

mnie nie zdziwiło, bo ja bety nigdy nie mam tego samego dnia tak jak Wy a robię w miejscowym labolatorium i raczej nigdzie nie wysyłają, wiec nie dziwi mnie bo jeśli mieszka gdzies w mniejszej miejscowości...

natomiast wałkowaliśmy tu temat o jajeczkowaniu i ja zapamiętałam że stwierdzić można tylko monitoringiem na bieżąco patrząc jak dojrzewają pecherzyki a nie po fakcie....

ale może ja głupia jestem i cos nie zrozumiałam, skoro zadnej z Was sie to nie rzuciło w oczy tylko mi...

a no faktycznie jesteśmy na tym samym etapie ha ha ha

co do jajeczkowania no cóż ja jak byłam pod koniec cyklu na usg i z ciekawości zapytałam mojej ginki czy jajeczkowałam to ona mi powiedział ze to można stwierdzić najpóźniej do 3 dni po owu później to już można się jedynie domyślać ale metody na stwierdzenie nie ma... no chyba że się zafasolkowało no to może coś tam widac gdzieś jakieś zmiany ginekologiem jeszcze nie jestem :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    gocha04 wrote:
    ja wogóle grzejników nie odkręcam i mam około 20st.C w dzień, a w nocy temp w sypialni spada do 18st.C,
    Aga wydaje mi się, że nie ma to, aż takiego znaczenia na temp ciała, a gdyby miało to każda by chodziła z soplem w nosie i sina z zimna:)

To my tylko jesteśmy takie piecuchy i mamy 24 stopnie w domu? o.O

ja mam 25 jak jestem sama a jak P i synek jest w domu to przykrecam i jest ze 23 bo oni nie lubia takiego ciepła jak ja

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Dora wrote:
    Beatko WOW!- ile Ty masz postów!-normalnie order za udzielanie się na forum Ci się nalezy:)

Doruś za dużo gadam?

ej no dobra to znikam na cały miesiąc i poczekam aż mnie dogonicie :P papapa

Ty sobie jaj nie rób bo Cię znajdę i zawłosy wytargam na to forum :P

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata ja mieszkam w Niemczech a tutaj przeważnie tak jest...

• Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata mam nadzieję, że to był żart...?!

Beata, Libra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha a u mnie właśnie śnieg zaczął padać jest hurraaa!!!!

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LuSiA:) wrote:

Tak czy inaczej, trzymam kciuki :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    gocha04 wrote:
    Rucia ja też ciepełko lubię, ale już przyzwyczaiłam się do spania w niskiej temperaturze. Jak na dworze zrobiło sie cieplej to temp w nocy w sypialni podskoczyła nam do 20-21 to byliśmy spoceni jak szczury rano i nosy pozapychane.

Gocha próbowałam zmobilizować mojego M. do takiej temperatury ... no może max 22, bo wiem, że człowiek wtedy lepiej funkcjonuje, ale gdzie tam. Ciepło ma być i już.

Wczoraj podczas sprzatania potwierałam wszystkie okna na 15 minut żeby porządnie się wywietrzyło, to później stękał że zimno w domu o.O

nie no wietrzenie codziennie to obowiazkowe i u nas

a.png
    a.png

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra napisałam Ci priv:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś co do jajeczkowania-tak samo myslę

Lusia to tym bardziej mnie nie dziwi..

Dora, Fedra obiecuje już tak dużo nie gadać, będe sie ograniczała obiecuje, wybaczcie że tyle tu postów umieściłam , nie chciałam ale ....ja nie mam takiej pamieci i nie potrafię streścić wszystkiego w jednym poście dlatego często cytuję i stąd tyle wyszło,

znikam przestaje pisać, ale bęDe WAS PODCZYTYWAĆ

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŁEEEEEEEEE nie wytrzymam bez pisania....

mauysia, Fedra, Libra, anna_w, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zmykam na spotkanie z przyjacióką, miłęgo popłudnia życze wam wszystkim papa :)

mauysia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    LuSiA:) wrote:

Tak czy inaczej, trzymam kciuki :)

Dziękuje:)
    Termin na @ mam 17:)
    A do ginekologa mam iść w następnym tygodniu z wynikami to zobaczymy co będzie mówił:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już deserek na wieczor zrobiłam kolacje tez już przygotowalam zostanie tylko podgrzac;)

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja już deserek na wieczor zrobiłam kolacje tez już przygotowalam zostanie tylko podgrzac;)

a My z moim to stwierdziliśmy ze Walentynki zrobimy sobie w niedziele ja już będe miała spokojniejszą głowę po egzaminach i trochę więcej czasu na upichcenie czegoś dobrego :)

Libra, Amicizia, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki powróciłam!!! Składam pranie w końcu !!! Ale mgła się robi u mnie!!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 1569 1570 1571 1572 1573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ