plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:czesc wszystkim.Dziwne pojawil sie u mnie dzis wodnisty slu- tak jak na plodne dni ale przeciez nic mnie nie boli i robilam wczoraj test owulacyjny i jedna krecha i tempka 36,6 dziwne to wszystko!!!o co tu chodzi?
Śluz płodny może pojawić się już wieele dni przed owulacją, u mnie np. na ok. tydzień przed. Wiem, że u niektórych dziewczyn jeszcze o wiele wcześniej przed owu. To normalka. To znak, że spokojnie można zacząć serduchować, bo jakby co to nasienie długo przetrwa.
Jak Ci ten najpłodniejszy śluz zaniknie, to będzie duże prawdopodobieństwo, że dopiero co miałaś owulację.
No i nic nie nie musi boleć bo - jak mówię - płodny śluz może pojawić się na wiele dni przed owulacją.plemniczka, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
U mnie znów zaczyna się popołudniowa padaka, choć i tak jest lepiej niż wczoraj. Wczoraj tak z godzinę przed końcem pracy i w drodze na tramwaj byłam przygotowana psychicznie na to, że puszczę pawia i wzrokiem szukałam ewentualnych zacisznych kątków, gdzie mogłabym to uczynić jakby co. Na szczęście nie zahaftowałam.
Dziś jest odrobinę lepiej, oby tak się utrzymało...
Effcia28, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:co robicie dzis na obiadek?moj spi po sluzbie a ja to pisze z wami to pizze pitrosze !!!
Mmm pychaSłuchać o pizzy mogę, ale pewnie nie byłabym jej w stanie skosztować ani powąchać
My pewnie zrobimy dziś spaghetti z zielonym pesto, więc pójdziemy na maksymalną łatwiznę... Ale to tak między 18 a 19. -
nick nieaktualnymauysia wrote:U mnie znów zaczyna się popołudniowa padaka, choć i tak jest lepiej niż wczoraj. Wczoraj tak z godzinę przed końcem pracy i w drodze na tramwaj byłam przygotowana psychicznie na to, że puszczę pawia i wzrokiem szukałam ewentualnych zacisznych kątków, gdzie mogłabym to uczynić jakby co. Na szczęście nie zahaftowałam.
Dziś jest odrobinę lepiej, oby tak się utrzymało...
fasolinko... nie dokuczaj tak mamusi:)Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:co robicie dzis na obiadek?moj spi po sluzbie a ja to pisze z wami to pizze pitrosze !!!
wczoraj mój m w pracy był, więc walentynki będziemy obchodzić od dzisiaj;)
włąsnie muszę coś wymyśleć na romantyczną kolacyjkęEffcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja to dziś zapracowana i przez cały weekend też zapracowana będę NIESTETY;(👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnydziewczynki wróciłam z monitoringu wychodowałam dwa pcherzyi na lewym jajniku 12 i 13 mm a endo 4.5 mm w poniedziałek następny monitoring i się dowiem kiedy inseminacja!!! sluzu płodnego mam gromy doktorek powiedział i już się ciągnie
Póżniej zajrze idę brać się za gołąbki!!!ann2224, Libra, Shagga_80, Rucia, Beata lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:dziewczynki wróciłam z monitoringu wychodowałam dwa pcherzyi na lewym jajniku 12 i 13 mm a endo 4.5 mm w poniedziałek następny monitoring i się dowiem kiedy inseminacja!!! sluzu płodnego mam gromy doktorek powiedział i już się ciągnie
Póżniej zajrze idę brać się za gołąbki!!!
życzę powodzenia w tym cyklu żebyś w końcu zobaczyła dwie kreseczki:)AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny