plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
GADGETKO cieszcze sie, ze mdlosci juz Ci daly spokoj! Jest nadzieja i dla nas,ze niedlugo poczujemy sie lepiej.
Trzymam kciuki zs wynik Twojego badania, daj konieczne znac!
Dziekuje tez za odpowiedz na moje pytanie.
LUSIA gratulacje!
UDANEGO WEEKENDU DZIEWCZYNKI:-)Dodi, anna_w, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
LuSiA:) wrote:Na razie się nie cieszy do póki lekarz tego nie potwierdzi on nie ufa testom...
Ale bardzo chce następnego dzidziusia:)
No tak my to mamy we krwi, ze sprawdzamy od razu co i jak najszybsza metoda a faceci potrzebują potwierdzenia, ale teraz nie może juz być inaczej:)Effcia28 lubi tę wiadomość
-
A tak wogole to dzień dobry Wszystkim:D
Witajcie Lusia, Rucia, She, Dora, Plemniczko bo widzę ze się skradasz;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2013, 09:51
Rucia, Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nie wiedzialam ze tu nawet ciazowki goszcza
Lusia gratuluje!!
Ja jak robilam pierwszy tescik to tez widzialam druga kreske jako cien cienia a teraz wykresik idzie do przodu.Zycze nudnejjjjjj ciazy
Dora widze ze podobny wykresik mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2013, 09:32
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki.
Miałam się odezwać do was wczoraj ale mój m dostał wolny dzionek,bo nie było wyjazdu i udaliśmy się do rodzinki,bo już nas tam wieki nie było...
Za to dziś pojechał już o 4:00...i wróci wieczorem.
Ale uknuliśmy plan...jadę do teściowej,bo niedługo ma urodziny i muszę od niej wziąć kilka starych zdjęć...chcę zrobić taki krótki filmik z jej ulubionymi utworkami i zdjęciami rodziny...Podobny prezent zrobiłam mojemu mężusiowi na walentynki. Nasze zdjęcia i ulubiona piosenka...no i efekt niesamowity-on jest twardym facetem ale...łezka mu popłynęła...wzruszył się...tak mi się cieplutko zrobiło na serduszkuI wpadliśmy na pomysł,żeby teściowej zrobić coś podobnego. Ona uwielbia takie sentymentalne prezenty
A żeby się nic nie domyśliła,to jadę dziś sama do niej i zciemnię,że mężowi chcę zrobić taki album na urodziny bo ma zaraz po niej
Dobra ale już wam nie przynudzam
Lusia doczytałam,że u ciebie dzidzia rośnie! Gratuluję!!! Zdrówka! Rośnij zdrowo!
Wszystkim życzę miłego dzionka! Pozdrawiam!Dodi, Rucia, anna_w, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:witam laseczki gratulacjone LUSIA!!!! Dodi teraz na Nas kolej i reszta kobietek!!!!
Tak Kaja teraz my będziemy spinać pośladki i walczyć o potomstwo, no i oczywiście pozostałe bezdzietne koleżanki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2013, 10:44
Kaja, Shagga_80, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LuSiA:) wrote:Hej dziewczyny robiłam teścior:)
No i jest ciemniejsza kreska!!
Jeszcze pozostało mi czekać na wyniki
moje najserdeczniejsze gratulacje kochaniutkatak się ciesze JUPI!!!! w końcu w pojawiła się jakaś fasolka teraz to już dziewczyny posypia się wam fasolki
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Kaja ja zobaczę jak to u mnie będzie, bo jak m dziś zobaczył 2 kreski na teście owu w końcu, to wchodzi to pokoju i mówi... Dodi a Ty wiesz, że masz dwie tak samo mocne kreski hehe więc może coś się jeszcze zrobi w tym kierunku...
mała ja wierzę, że koło poniedziałku Twój wpis będzie identyczny jak Lusi
AGUS Twoje pęcherzyki napewno urosną, nie martw się
ja na chwilę uciekam polatać na mopie, bo m pojechał do fryzjera a popołudniu do szwagra na urodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2013, 10:49
Nina82 lubi tę wiadomość