plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja już tylko na chwilę
ciekawie wygląda kwestia pępkowego u niektórych z Was
dziewczyny oczękujące na testowanie - oczywiście powodzenia Wam życze i pozytywnego testu
Beatko ja Tobie też życzę wszystkiego co najlepszego a przede wszystkim upragnionego maleństwa :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2013, 23:20
Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
beatko wszystkiego naj z okazji urodzi zdrowia radości miłości spełnienia marzec a szczególnie tego jednego szybciutko zdrowego drugiego dzieciątka i smych dobrych chwil w życiu
buziaczki kochana :*
P.S. To mój pierwszy post z komorki chyba ovu reszte ruchonilo wersje na komorki ze sie moglam zalogowac ale fajnie teraz łatwiej bedzie mi z wami tu pisać szczególnie jak jestem poza domem
miłej niedzieli dobranoc i przepraszam za literowki itd to wina komorki i pozne pory ; )
Dodi, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Drogie Koleżanki
przyjemnej niedzieli Wam życzęja wpadam z samego rana a później jedziemy na obiad do rodziców i zobaczyć się nareszcie z bratem i Jego szkrabem
apropo mojego wykresu, to w tym miesiącu nic z niego nie wiem hehe dziwny jest i te wyższe temperatury w pierwszej fazie? test ovu wydawało mi się, że pozytywny wczoraj był, ale te testy z allegro ogólnie jakieś blade są
Buziam Was wszystkie i oczywiście będę zerkać cały dzień, bo dzień bez ovu, dniem straconym
Blondi22, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Beatko wszystkiego co najlepsze, duzo milosci i ciepla. Pociechy z meza i córci. By Ci sie pospełnialy twoje plany i marzenia. By choroby Cie omijały, a pieniążki przybywały:). I aby jak najszybciej pod twoim sercem zamieszkała "fasolinka".
Nina82, Effcia28, Beata lubią tę wiadomość