X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnio;)

u mnie jeszcze owulacji nie pokazało i jakos nie czuje żeby sie zbliżała heh gorzej jak była wczesniej w tym cyklu a ja sie zagapiłam ;)

Pozdrawiam was wszystkie;)

Libra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Witam sobotnio;)

u mnie jeszcze owulacji nie pokazało i jakos nie czuje żeby sie zbliżała heh gorzej jak była wczesniej w tym cyklu a ja sie zagapiłam ;)

Blondi u Ciebie to wciąż zastanawia mnie ta tempka taaaaaaaaka wysoka...a co jest w fazie lutealnej ? Jeszcze wyższa :) ?
    Ja teraz w ciąży nie mam nawet takiej :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi... miałam to samo napisać, co Shagga:) jak skok zaliczysz, to Ci okienka zabraknie...

Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, wieczorkiem pwałdam, wreszcie napiać, wczesniej podczytywałam wasn na komorce :)

Lusia gratulacje !! :)

Ja sie niby w tym cyklu nie staram, ale przez chorobą miśe troszkę skrócił i owulacja była wcześniej, a najlepsze jest to, że za późno sobie pozwolilismy n aserduszkowanoie, daliśmy się ponieść emocjom i efekt jest taki, ze choć się niestaraliśmy jest teoretycznie sznasa na fasolke, martiwe sie torszke bo łykałam leki niewskazane, ale dizś w zasadzie 4 dzien wyzyszch temperatur i juz od dziś nie bior enic poza witaminkami, bo od lekó zacżeło mnie strasznie mdlić itd i stwierdziłąm, że odstawiwam, a jak dostane @ to wtedy znowu je dokoncze, bo wówczas organizm jest osłabiony i łatwo złapać infekcje :)
    Więc teraz u mnir równieżwyczekiwanie na @ się zaczyna :)

miłego wieczorku i niedzieli

zmykam papa

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Witam, wieczorkiem pwałdam, wreszcie napiać, wczesniej podczytywałam wasn na komorce :)

Lusia gratulacje !! :)

Ja sie niby w tym cyklu nie staram, ale przez chorobą miśe troszkę skrócił i owulacja była wcześniej, a najlepsze jest to, że za późno sobie pozwolilismy n aserduszkowanoie, daliśmy się ponieść emocjom i efekt jest taki, ze choć się niestaraliśmy jest teoretycznie sznasa na fasolke, martiwe sie torszke bo łykałam leki niewskazane, ale dizś w zasadzie 4 dzien wyzyszch temperatur i juz od dziś nie bior enic poza witaminkami, bo od lekó zacżeło mnie strasznie mdlić itd i stwierdziłąm, że odstawiwam, a jak dostane @ to wtedy znowu je dokoncze, bo wówczas organizm jest osłabiony i łatwo złapać infekcje :)
    Więc teraz u mnir równieżwyczekiwanie na @ się zaczyna :)

miłego wieczorku i niedzieli

zmykam papa

To co, można trzymać kciuki:) ? Chuuuuuuuuuuuuucham tak czy inaczej :)

Amicizia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego wieczoru, ja mykam już do m:) do jutra

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam i ja..

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Strasznie padnieta jestem i gardło od 7godzinnego mówienia mnie boli i jeszcze jutro do pracy.

LuSia gratuluje i pobieram dla siebie wiruski:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Blondi22 wrote:
    Witam sobotnio;)

Blondi u Ciebie to wciąż zastanawia mnie ta tempka taaaaaaaaka wysoka...a co jest w fazie lutealnej ? Jeszcze wyższa :) ?
    Ja teraz w ciąży nie mam nawet takiej :)

tak zawsze mam wysokie temp w fazie lutealnej mam tak około 37.0 do 37.3 ;)

nie wiem czy to dobrze czy źle ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie poszłam (oglądam wózki bliźniacze :D ).
    Blondi...nie wiem czy temperatura tak wysoka to źle czy nie , chociaż wydaje mi się , że w poprzednim cyklu miałaś nieco niższe,co?
    A w ogóle to pisałaś ostatnio,że Ty lubisz jak jest gorąco w domu, u nas myślę że 20 stopni to maks...może ma to jakiś wpływ,jak sądzicie?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no troszke nizsze mialam ale cos mi sie wydaje ze ten cykl bedzie pokrecoy i pewnie jakis długi
    chyba temp w domu nie ma wiekszego znaczenia na nasza temperature ciała tak mi sie wydaje
    ogolnie lubie ciepło ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mowisz ogladasz wozki bliźniacze ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki- ja tylko na chwilke uzupelnic lekture i zaraz uciekam- glowa mnie dzisiaj bardzo boli i chyba poloze sie wczesniej.
    tym razem pozapisywalam co i komu odpisac bo w moim ostatnim mega dlugim poscie niestety zapomnialam o pozdrowieniach dla she belli i blondi :) ale niniejszym poprawiam sie i pozdrawiam je goraco :*

vivien- a sa tu ciazowki i to nawet dosc sporo hehe:) jak sie tutaj tyle czasu staralo i ze wsparciem dziewczyn udalo sie wreszcie zafasolkowac to sie tak szybko stad nie ucieka... :D

nina- dodatnie testy owu moga czasem wskazywac na prawdopodobienstwo ciazy- ale NIE U KAZDEJ KOBIETKI tak sie dzieje. Ja dla sprawdzenia zrobilam dwa testy owu przed terminem @- byly niestety negatywne a fasolka juz we mnie rosla :) tak wiec widzisz sama ze to nie regula...

ann- trzymam mocne kciuki za jutrzejszy (zapewne pozytywny) tescik! :P

Shagus- kochana zmartwie Cie...:( tak naprawde to dopiero od okolo tygodnia czuje sie duzo lepiej niz wczescniej- nie mam ani wymiotow ani mdlosci... bo do okolo 15 tygodnia ciazy to meczylo mnie to strasznie. I o ile jeszcze z wymiotami roznie bywalo ( czasem meczyly przez kilka dni czasem na troche odpuszczaly) to mdlosci mialam prawie kazdego dnia- tylko niegdy nie wiedzialam czy skonczy sie na tylko na mdlosciach czy tez moze jednak na wymiotach. Mam jednak nadzieje ze u was to przejdzie szybciej niz u mnie. I tak jak Ty na poczatku wcale a wcale nie mialam ochoty na slodycze-nawet przestalam slodzic herbate co nigdy wczesniej mi sie nie zdarzalo! a mialam chetke na zdecydowane smaki- ogorki kiszone, grzybki w occie i na duuuzo mieska ;P ciekawe co to moze oznaczac ...?;P

Ruciu i Malenka- jesli juz dojdzie u was do hsg ( o ile oczywiscie wczesniej nie zafasolkujecie ) to mocno trzymam kciuki za powodzenie zabiegu! Ja mialam zrobione hsg i jeszcze w tym samym cyklu zaszlam w ciaze...- wiec naprawde moze sie udac! :)

sylwia- tez bym poradzila jak dziewczyny zeby najpierw skupic sie na wykresie i obserwacji wlasnego ciala- sluz szyjka temperatura naprawde moga dac Ci sporo wiedzy nt Twojego organizmu i tego kiedy tak naprawde jest TEN NAJLEPSZY czas do serduszkowania:) mozesz sprobowac roznych wspomagaczy z netu ale podstawa zawsze bedzie jednak TWOJA obserwacja wlasnego ciala... i nie stresuj sie niepotrzebnie tym ze starasz sie 8 cykl... mi udalo sie dopiero w 13! i to przy regularnych obserwacjach... a zobacz ile tu jest dziewczyn ktore staraja sie jeszcze dluzej... zobaczysz - predzej czy pozniej bedzie dobrze- na wszystko przyjdzie odpowiedni czas...

milego wieczoru dziewczynki i niedzieli jutro- serdeczne pozdrowionka :*

Shagga_80, Blondi22, Nina82, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi a Ty juz tak bardzo pewna tych blizniakow jestes co kocchana...? ;P
    bo jeszcze Ci sie spelni hehe... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Shaggi a Ty juz tak bardzo pewna tych blizniakow jestes co kocchana...? ;P
    bo jeszcze Ci sie spelni hehe... :P

Żeby móc spokojnie czekać na wieści z USG wolę być zorientowana w temacie :) Gdy myśleliśmy o drugim dziecku to zakładaliśmy,że wydatków zbyt dużo nie będzie ...przy bliźniakach będzie znacznie więcej wydatków i dlatego chcę zorientować się w temacie (co ewentualnie nas czeka) tak, by wiadomość (ewentualna) potwierdzająca moją "diagnozę" nie spadła na mnie jak grom z jasnego nieba...
    Znalazłam właśnie nawet całkiem fajny, więc uspokajam się - jakby co nie będzie tak źle :) To mój sposób na nie stresowanie się :)

Blondi22, gadgeta, mala29_, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohooo, czułam się dobrze po przedpołudniowym byczeniu ale właśnie to się skończyło :( Zmykam sprzed kompa :(
    Miłego wieczorka..

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ohooo, czułam się dobrze po przedpołudniowym byczeniu ale właśnie to się skończyło :( Zmykam sprzed kompa :(
    Miłego wieczorka..

Pa Shaguś ;)
    no i wieczorku bez mdłoci

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa shagus ja tez juz uciekam- glowa mi zaraz peknie a komp jeszcze to nasila.
    pa i buziaczki dla wszystkich

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa gadgeta ;)

a.png
    a.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta :) ooo co ja widze nastepna fasolinka . lusia gratuluję :)

Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 1593 1594 1595 1596 1597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ