plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Witam sobotnio;)
u mnie jeszcze owulacji nie pokazało i jakos nie czuje żeby sie zbliżała heh gorzej jak była wczesniej w tym cyklu a ja sie zagapiłam
Pozdrawiam was wszystkie;)
Blondi u Ciebie to wciąż zastanawia mnie ta tempka taaaaaaaaka wysoka...a co jest w fazie lutealnej ? Jeszcze wyższa?
Ja teraz w ciąży nie mam nawet takiejBlondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam, wieczorkiem pwałdam, wreszcie napiać, wczesniej podczytywałam wasn na komorce
Lusia gratulacje !!
Ja sie niby w tym cyklu nie staram, ale przez chorobą miśe troszkę skrócił i owulacja była wcześniej, a najlepsze jest to, że za późno sobie pozwolilismy n aserduszkowanoie, daliśmy się ponieść emocjom i efekt jest taki, ze choć się niestaraliśmy jest teoretycznie sznasa na fasolke, martiwe sie torszke bo łykałam leki niewskazane, ale dizś w zasadzie 4 dzien wyzyszch temperatur i juz od dziś nie bior enic poza witaminkami, bo od lekó zacżeło mnie strasznie mdlić itd i stwierdziłąm, że odstawiwam, a jak dostane @ to wtedy znowu je dokoncze, bo wówczas organizm jest osłabiony i łatwo złapać infekcje
Więc teraz u mnir równieżwyczekiwanie na @ się zaczyna
miłego wieczorku i niedzieli
zmykam papaLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Witam, wieczorkiem pwałdam, wreszcie napiać, wczesniej podczytywałam wasn na komorce
Lusia gratulacje !!
Ja sie niby w tym cyklu nie staram, ale przez chorobą miśe troszkę skrócił i owulacja była wcześniej, a najlepsze jest to, że za późno sobie pozwolilismy n aserduszkowanoie, daliśmy się ponieść emocjom i efekt jest taki, ze choć się niestaraliśmy jest teoretycznie sznasa na fasolke, martiwe sie torszke bo łykałam leki niewskazane, ale dizś w zasadzie 4 dzien wyzyszch temperatur i juz od dziś nie bior enic poza witaminkami, bo od lekó zacżeło mnie strasznie mdlić itd i stwierdziłąm, że odstawiwam, a jak dostane @ to wtedy znowu je dokoncze, bo wówczas organizm jest osłabiony i łatwo złapać infekcje
Więc teraz u mnir równieżwyczekiwanie na @ się zaczyna
miłego wieczorku i niedzieli
zmykam papa
To co, można trzymać kciuki:) ? Chuuuuuuuuuuuuucham tak czy inaczejAmicizia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Strasznie padnieta jestem i gardło od 7godzinnego mówienia mnie boli i jeszcze jutro do pracy.
LuSia gratuluje i pobieram dla siebie wiruski:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Shagga_80 wrote:Blondi22 wrote:Witam sobotnio;)
u mnie jeszcze owulacji nie pokazało i jakos nie czuje żeby sie zbliżała heh gorzej jak była wczesniej w tym cyklu a ja sie zagapiłam
Pozdrawiam was wszystkie;)
Blondi u Ciebie to wciąż zastanawia mnie ta tempka taaaaaaaaka wysoka...a co jest w fazie lutealnej ? Jeszcze wyższa?
Ja teraz w ciąży nie mam nawet takiej
tak zawsze mam wysokie temp w fazie lutealnej mam tak około 37.0 do 37.3
nie wiem czy to dobrze czy źle -
nick nieaktualnyNo i nie poszłam (oglądam wózki bliźniacze
).
Blondi...nie wiem czy temperatura tak wysoka to źle czy nie , chociaż wydaje mi się , że w poprzednim cyklu miałaś nieco niższe,co?
A w ogóle to pisałaś ostatnio,że Ty lubisz jak jest gorąco w domu, u nas myślę że 20 stopni to maks...może ma to jakiś wpływ,jak sądzicie? -
nick nieaktualnywitajcie dziewczynki- ja tylko na chwilke uzupelnic lekture i zaraz uciekam- glowa mnie dzisiaj bardzo boli i chyba poloze sie wczesniej.
tym razem pozapisywalam co i komu odpisac bo w moim ostatnim mega dlugim poscie niestety zapomnialam o pozdrowieniach dla she belli i blondiale niniejszym poprawiam sie i pozdrawiam je goraco :*
vivien- a sa tu ciazowki i to nawet dosc sporo hehe:) jak sie tutaj tyle czasu staralo i ze wsparciem dziewczyn udalo sie wreszcie zafasolkowac to sie tak szybko stad nie ucieka...
nina- dodatnie testy owu moga czasem wskazywac na prawdopodobienstwo ciazy- ale NIE U KAZDEJ KOBIETKI tak sie dzieje. Ja dla sprawdzenia zrobilam dwa testy owu przed terminem @- byly niestety negatywne a fasolka juz we mnie roslatak wiec widzisz sama ze to nie regula...
ann- trzymam mocne kciuki za jutrzejszy (zapewne pozytywny) tescik!
Shagus- kochana zmartwie Cie...tak naprawde to dopiero od okolo tygodnia czuje sie duzo lepiej niz wczescniej- nie mam ani wymiotow ani mdlosci... bo do okolo 15 tygodnia ciazy to meczylo mnie to strasznie. I o ile jeszcze z wymiotami roznie bywalo ( czasem meczyly przez kilka dni czasem na troche odpuszczaly) to mdlosci mialam prawie kazdego dnia- tylko niegdy nie wiedzialam czy skonczy sie na tylko na mdlosciach czy tez moze jednak na wymiotach. Mam jednak nadzieje ze u was to przejdzie szybciej niz u mnie. I tak jak Ty na poczatku wcale a wcale nie mialam ochoty na slodycze-nawet przestalam slodzic herbate co nigdy wczesniej mi sie nie zdarzalo! a mialam chetke na zdecydowane smaki- ogorki kiszone, grzybki w occie i na duuuzo mieska ;P ciekawe co to moze oznaczac ...?;P
Ruciu i Malenka- jesli juz dojdzie u was do hsg ( o ile oczywiscie wczesniej nie zafasolkujecie ) to mocno trzymam kciuki za powodzenie zabiegu! Ja mialam zrobione hsg i jeszcze w tym samym cyklu zaszlam w ciaze...- wiec naprawde moze sie udac!
sylwia- tez bym poradzila jak dziewczyny zeby najpierw skupic sie na wykresie i obserwacji wlasnego ciala- sluz szyjka temperatura naprawde moga dac Ci sporo wiedzy nt Twojego organizmu i tego kiedy tak naprawde jest TEN NAJLEPSZY czas do serduszkowania:) mozesz sprobowac roznych wspomagaczy z netu ale podstawa zawsze bedzie jednak TWOJA obserwacja wlasnego ciala... i nie stresuj sie niepotrzebnie tym ze starasz sie 8 cykl... mi udalo sie dopiero w 13! i to przy regularnych obserwacjach... a zobacz ile tu jest dziewczyn ktore staraja sie jeszcze dluzej... zobaczysz - predzej czy pozniej bedzie dobrze- na wszystko przyjdzie odpowiedni czas...
milego wieczoru dziewczynki i niedzieli jutro- serdeczne pozdrowionka :*Shagga_80, Blondi22, Nina82, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:Shaggi a Ty juz tak bardzo pewna tych blizniakow jestes co kocchana...? ;P
bo jeszcze Ci sie spelni hehe...
Żeby móc spokojnie czekać na wieści z USG wolę być zorientowana w temacieGdy myśleliśmy o drugim dziecku to zakładaliśmy,że wydatków zbyt dużo nie będzie ...przy bliźniakach będzie znacznie więcej wydatków i dlatego chcę zorientować się w temacie (co ewentualnie nas czeka) tak, by wiadomość (ewentualna) potwierdzająca moją "diagnozę" nie spadła na mnie jak grom z jasnego nieba...
Znalazłam właśnie nawet całkiem fajny, więc uspokajam się - jakby co nie będzie tak źleTo mój sposób na nie stresowanie się
Blondi22, gadgeta, mala29_, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczęta
ooo co ja widze nastepna fasolinka . lusia gratuluję
Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość