Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnio;)

u mnie jeszcze owulacji nie pokazało i jakos nie czuje żeby sie zbliżała heh gorzej jak była wczesniej w tym cyklu a ja sie zagapiłam ;)

Pozdrawiam was wszystkie;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Witam sobotnio;)

u mnie jeszcze owulacji nie pokazało i jakos nie czuje żeby sie zbliżała heh gorzej jak była wczesniej w tym cyklu a ja sie zagapiłam ;)

Blondi u Ciebie to wciąż zastanawia mnie ta tempka taaaaaaaaka wysoka...a co jest w fazie lutealnej ? Jeszcze wyższa :) ?
    Ja teraz w ciąży nie mam nawet takiej :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi... miałam to samo napisać, co Shagga:) jak skok zaliczysz, to Ci okienka zabraknie...

nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, wieczorkiem pwałdam, wreszcie napiać, wczesniej podczytywałam wasn na komorce :)

Lusia gratulacje !! :)

Ja sie niby w tym cyklu nie staram, ale przez chorobą miśe troszkę skrócił i owulacja była wcześniej, a najlepsze jest to, że za późno sobie pozwolilismy n aserduszkowanoie, daliśmy się ponieść emocjom i efekt jest taki, ze choć się niestaraliśmy jest teoretycznie sznasa na fasolke, martiwe sie torszke bo łykałam leki niewskazane, ale dizś w zasadzie 4 dzien wyzyszch temperatur i juz od dziś nie bior enic poza witaminkami, bo od lekó zacżeło mnie strasznie mdlić itd i stwierdziłąm, że odstawiwam, a jak dostane @ to wtedy znowu je dokoncze, bo wówczas organizm jest osłabiony i łatwo złapać infekcje :)
    Więc teraz u mnir równieżwyczekiwanie na @ się zaczyna :)

miłego wieczorku i niedzieli

zmykam papa

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Witam, wieczorkiem pwałdam, wreszcie napiać, wczesniej podczytywałam wasn na komorce :)

Lusia gratulacje !! :)

Ja sie niby w tym cyklu nie staram, ale przez chorobą miśe troszkę skrócił i owulacja była wcześniej, a najlepsze jest to, że za późno sobie pozwolilismy n aserduszkowanoie, daliśmy się ponieść emocjom i efekt jest taki, ze choć się niestaraliśmy jest teoretycznie sznasa na fasolke, martiwe sie torszke bo łykałam leki niewskazane, ale dizś w zasadzie 4 dzien wyzyszch temperatur i juz od dziś nie bior enic poza witaminkami, bo od lekó zacżeło mnie strasznie mdlić itd i stwierdziłąm, że odstawiwam, a jak dostane @ to wtedy znowu je dokoncze, bo wówczas organizm jest osłabiony i łatwo złapać infekcje :)
    Więc teraz u mnir równieżwyczekiwanie na @ się zaczyna :)

miłego wieczorku i niedzieli

zmykam papa

To co, można trzymać kciuki:) ? Chuuuuuuuuuuuuucham tak czy inaczej :)

Amicizia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego wieczoru, ja mykam już do m:) do jutra

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam i ja..

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Strasznie padnieta jestem i gardło od 7godzinnego mówienia mnie boli i jeszcze jutro do pracy.

LuSia gratuluje i pobieram dla siebie wiruski:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Blondi22 wrote:
    Witam sobotnio;)

Blondi u Ciebie to wciąż zastanawia mnie ta tempka taaaaaaaaka wysoka...a co jest w fazie lutealnej ? Jeszcze wyższa :) ?
    Ja teraz w ciąży nie mam nawet takiej :)

tak zawsze mam wysokie temp w fazie lutealnej mam tak około 37.0 do 37.3 ;)

nie wiem czy to dobrze czy źle ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie poszłam (oglądam wózki bliźniacze :D ).
    Blondi...nie wiem czy temperatura tak wysoka to źle czy nie , chociaż wydaje mi się , że w poprzednim cyklu miałaś nieco niższe,co?
    A w ogóle to pisałaś ostatnio,że Ty lubisz jak jest gorąco w domu, u nas myślę że 20 stopni to maks...może ma to jakiś wpływ,jak sądzicie?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no troszke nizsze mialam ale cos mi sie wydaje ze ten cykl bedzie pokrecoy i pewnie jakis długi
    chyba temp w domu nie ma wiekszego znaczenia na nasza temperature ciała tak mi sie wydaje
    ogolnie lubie ciepło ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mowisz ogladasz wozki bliźniacze ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki- ja tylko na chwilke uzupelnic lekture i zaraz uciekam- glowa mnie dzisiaj bardzo boli i chyba poloze sie wczesniej.
    tym razem pozapisywalam co i komu odpisac bo w moim ostatnim mega dlugim poscie niestety zapomnialam o pozdrowieniach dla she belli i blondi :) ale niniejszym poprawiam sie i pozdrawiam je goraco :*

vivien- a sa tu ciazowki i to nawet dosc sporo hehe:) jak sie tutaj tyle czasu staralo i ze wsparciem dziewczyn udalo sie wreszcie zafasolkowac to sie tak szybko stad nie ucieka... :D

nina- dodatnie testy owu moga czasem wskazywac na prawdopodobienstwo ciazy- ale NIE U KAZDEJ KOBIETKI tak sie dzieje. Ja dla sprawdzenia zrobilam dwa testy owu przed terminem @- byly niestety negatywne a fasolka juz we mnie rosla :) tak wiec widzisz sama ze to nie regula...

ann- trzymam mocne kciuki za jutrzejszy (zapewne pozytywny) tescik! :P

Shagus- kochana zmartwie Cie...:( tak naprawde to dopiero od okolo tygodnia czuje sie duzo lepiej niz wczescniej- nie mam ani wymiotow ani mdlosci... bo do okolo 15 tygodnia ciazy to meczylo mnie to strasznie. I o ile jeszcze z wymiotami roznie bywalo ( czasem meczyly przez kilka dni czasem na troche odpuszczaly) to mdlosci mialam prawie kazdego dnia- tylko niegdy nie wiedzialam czy skonczy sie na tylko na mdlosciach czy tez moze jednak na wymiotach. Mam jednak nadzieje ze u was to przejdzie szybciej niz u mnie. I tak jak Ty na poczatku wcale a wcale nie mialam ochoty na slodycze-nawet przestalam slodzic herbate co nigdy wczesniej mi sie nie zdarzalo! a mialam chetke na zdecydowane smaki- ogorki kiszone, grzybki w occie i na duuuzo mieska ;P ciekawe co to moze oznaczac ...?;P

Ruciu i Malenka- jesli juz dojdzie u was do hsg ( o ile oczywiscie wczesniej nie zafasolkujecie ) to mocno trzymam kciuki za powodzenie zabiegu! Ja mialam zrobione hsg i jeszcze w tym samym cyklu zaszlam w ciaze...- wiec naprawde moze sie udac! :)

sylwia- tez bym poradzila jak dziewczyny zeby najpierw skupic sie na wykresie i obserwacji wlasnego ciala- sluz szyjka temperatura naprawde moga dac Ci sporo wiedzy nt Twojego organizmu i tego kiedy tak naprawde jest TEN NAJLEPSZY czas do serduszkowania:) mozesz sprobowac roznych wspomagaczy z netu ale podstawa zawsze bedzie jednak TWOJA obserwacja wlasnego ciala... i nie stresuj sie niepotrzebnie tym ze starasz sie 8 cykl... mi udalo sie dopiero w 13! i to przy regularnych obserwacjach... a zobacz ile tu jest dziewczyn ktore staraja sie jeszcze dluzej... zobaczysz - predzej czy pozniej bedzie dobrze- na wszystko przyjdzie odpowiedni czas...

milego wieczoru dziewczynki i niedzieli jutro- serdeczne pozdrowionka :*

nick nieaktualny, Blondi22, Nina82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi a Ty juz tak bardzo pewna tych blizniakow jestes co kocchana...? ;P
    bo jeszcze Ci sie spelni hehe... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Shaggi a Ty juz tak bardzo pewna tych blizniakow jestes co kocchana...? ;P
    bo jeszcze Ci sie spelni hehe... :P

Żeby móc spokojnie czekać na wieści z USG wolę być zorientowana w temacie :) Gdy myśleliśmy o drugim dziecku to zakładaliśmy,że wydatków zbyt dużo nie będzie ...przy bliźniakach będzie znacznie więcej wydatków i dlatego chcę zorientować się w temacie (co ewentualnie nas czeka) tak, by wiadomość (ewentualna) potwierdzająca moją "diagnozę" nie spadła na mnie jak grom z jasnego nieba...
    Znalazłam właśnie nawet całkiem fajny, więc uspokajam się - jakby co nie będzie tak źle :) To mój sposób na nie stresowanie się :)

Blondi22, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohooo, czułam się dobrze po przedpołudniowym byczeniu ale właśnie to się skończyło :( Zmykam sprzed kompa :(
    Miłego wieczorka..

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ohooo, czułam się dobrze po przedpołudniowym byczeniu ale właśnie to się skończyło :( Zmykam sprzed kompa :(
    Miłego wieczorka..

Pa Shaguś ;)
    no i wieczorku bez mdłoci

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa shagus ja tez juz uciekam- glowa mi zaraz peknie a komp jeszcze to nasila.
    pa i buziaczki dla wszystkich

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa gadgeta ;)

a.png
    a.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta :) ooo co ja widze nastepna fasolinka . lusia gratuluję :)

Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 1593 1594 1595 1596 1597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ