plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Ty Aga się nie ciesz, bo ja się na Twoje pempkowwe szykuję ostro ...do roboty!
hehe
Muzarcia oby oby !!!! ale cię upiję he he na tym pępkowym
Oby ta owulka jak najpózniej przyszła i jak najwiecej urosły pęcherzyki!!
Test robiłam dziś to negatywnie negatywny tylko jedna krecha więc do owulki jeszcze trochę!! -
samira wrote:Kaja wrote:Shagga_80 a pro po niepokalanek byłam w czwartek w Aptece w Wielkim Citi Gdańsk i jak pytałam pania o te tabl to ona nie wie o co mi chodzi??!!!!nie zna niepokalanka?!!!i nie kupiłam bo myślałam,że nazwę pokręciłam !!!!Apteka przy kinie krewetka
farmaceuta nie zna takiej nazwy ,dziwne jakaś niedouczona a powinna znać a nawet wiedzieć ze jest w dwóch postaciach tabsów np. castagnus i w ziołach do zaparzania jako herbata ...
wiem ,że to właścicielka była bo inne panny zwracały sie do niej pani szefowa!!!! -
AGA 30 wrote:muzarcia wrote:Ty Aga się nie ciesz, bo ja się na Twoje pempkowwe szykuję ostro ...do roboty!
hehe
Muzarcia oby oby !!!! ale cię upiję he he na tym pępkowym
Oby ta owulka jak najpózniej przyszła i jak najwiecej urosły pęcherzyki!!
Test robiłam dziś to negatywnie negatywny tylko jedna krecha więc do owulki jeszcze trochę!!
Mażycielki upijać się chcą ,jak was zafasolkują do tej rocznicy Oby!!!to zostanie wam drink bezalkoholu kokosowe mleczkotego wam życzę hihihihihihihiihihhiihih
AGA 30, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a pro po pępkowego mój kolega jak syna opijał to 3 dni mu zeszło dziewczyna do domu od 2 dni z dzieckiem ,a ten opijał Wiktora ,że hoho ,a do tego z kolegą opijali jeszcze drugie dziecko (dziewczynkę )ile ,się naszukałam dekla jednego po mieście pępkowe
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 chryste panie to nie mówię tego mojemu M bo on by się ucieszył ihihihih u nas jest zwyczaj 1 dniowy dzień przed powrotem ze szpitala opija się pępkowe!!!!,ale dawno nie było w naszej rodzinie takich imprez
teraz patrzą na nas !!!!!
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 a pro po niepokalanek byłam w czwartek w Aptece w Wielkim Citi Gdańsk i jak pytałam pania o te tabl to ona nie wie o co mi chodzi??!!!!nie zna niepokalanka?!!!i nie kupiłam bo myślałam,że nazwę pokręciłam !!!!Apteka przy kinie krewetka
A poprosiłaś niepokalanek czy castagnus? -
tak sobie czytam wasze wpisy odnosnie nastawienia na ciaże i też uwarzam że @może i jast rozczarowująca ale jest to początek staran a co jak narazie kojarzy mi sie z czymś przyjemnym a to mierzenie temp i obserwacja własnego organizmu napewno sie przydaje zanim tu trafiłam nigdy nawet o tym nie pomyslałam
wiec trzeba sie nastawic pozytywnie wkońcu nam sie uda:)
Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny