X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze 400 stron i imprezka he he!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty Aga się nie ciesz, bo ja się na Twoje pempkowwe szykuję ostro ...do roboty!;-) hehe

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Ty Aga się nie ciesz, bo ja się na Twoje pempkowwe szykuję ostro ...do roboty!;-) hehe

Muzarcia oby oby !!!! ale cię upiję he he na tym pępkowym :-)
    Oby ta owulka jak najpózniej przyszła i jak najwiecej urosły pęcherzyki!!
    Test robiłam dziś to negatywnie negatywny tylko jedna krecha więc do owulki jeszcze trochę!!:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Kaja wrote:
    Shagga_80 a pro po niepokalanek byłam w czwartek w Aptece w Wielkim Citi Gdańsk i jak pytałam pania o te tabl to ona nie wie o co mi chodzi??!!!!nie zna niepokalanka?!!!i nie kupiłam bo myślałam,że nazwę pokręciłam !!!!Apteka przy kinie krewetka

farmaceuta nie zna takiej nazwy ,dziwne jakaś niedouczona a powinna znać a nawet wiedzieć ze jest w dwóch postaciach tabsów np. castagnus i w ziołach do zaparzania jako herbata ...;)

wiem ,że to właścicielka była bo inne panny zwracały sie do niej pani szefowa!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    muzarcia wrote:

Muzarcia oby oby !!!! ale cię upiję he he na tym pępkowym :-)
    Oby ta owulka jak najpózniej przyszła i jak najwiecej urosły pęcherzyki!!
    Test robiłam dziś to negatywnie negatywny tylko jedna krecha więc do owulki jeszcze trochę!!:-)

Mażycielki upijać się chcą ,jak was zafasolkują do tej rocznicy Oby!!!to zostanie wam drink bezalkoholu kokosowe mleczko ;-) tego wam życzę hihihihihihihiihihhiihih

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja ta co nie bedzie zafasolkowana pić będize mogła!!!:-) A fasokli mleczko hi hi hi !!:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 patrz jak kąbinuje ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 patrz jak kąbinuje ;-)

Kaja no to do roboty i kombinować nie trzeba będzie bo tylko mleko zostanie!!!:-):-)
    Oj czemu to nie takie łatwe :-(

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pro po pępkowego mój kolega jak syna opijał to 3 dni mu zeszło dziewczyna do domu od 2 dni z dzieckiem ,a ten opijał Wiktora ,że hoho ,a do tego z kolegą opijali jeszcze drugie dziecko (dziewczynkę )ile ,się naszukałam dekla jednego po mieście pępkowe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas się mówi że piję się do puki pępek nie odpadnie więc tydzień czasem he he he!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:)
    Lusia, gratulacje...
    co tam ciekawego słychać? ja mam już posprzątane... z m zostało nam jeszcze zaimpregnowanie kanapy... ale to za chwilę, najpierw obiadek musi się zawiązać na sadełko;) więc jestem:)

Dodi lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 chryste panie to nie mówię tego mojemu M bo on by się ucieszył ihihihih u nas jest zwyczaj 1 dniowy dzień przed powrotem ze szpitala opija się pępkowe!!!!,ale dawno nie było w naszej rodzinie takich imprez ;-) teraz patrzą na nas !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra cześc słoneczko my tu dziś pępkujemy heheheheh

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmykam laseczki idę prysznic wziąść a potem jedziemy do brata mojego M pograć w karty!!! wieczorkiem może wpadnę papatki!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas nie ma w rodzinie dzieci... więc pępkowe mamy tylko po znajomych:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga_80 a pro po niepokalanek byłam w czwartek w Aptece w Wielkim Citi Gdańsk i jak pytałam pania o te tabl to ona nie wie o co mi chodzi??!!!!nie zna niepokalanka?!!!i nie kupiłam bo myślałam,że nazwę pokręciłam !!!!Apteka przy kinie krewetka

A poprosiłaś niepokalanek czy castagnus? :)

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie czytam wasze wpisy odnosnie nastawienia na ciaże i też uwarzam że @może i jast rozczarowująca ale jest to początek staran a co jak narazie kojarzy mi sie z czymś przyjemnym a to mierzenie temp i obserwacja własnego organizmu napewno sie przydaje zanim tu trafiłam nigdy nawet o tym nie pomyslałam :) wiec trzeba sie nastawic pozytywnie wkońcu nam sie uda:)

nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

event.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia mówiłam obie nazwy więc jak pani mi powiedziała ,że nie zna to jak wyszłam to myslałam,że pokręciłam nazwę!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwidoczniej Pani była jakaś mało obeznana. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w mojej aptece się dopiero zorientowali jak powiedziałam, że to jest ziołowy lek na zmniejszenie objawów PSM

‹‹ 1592 1593 1594 1595 1596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ