plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba wszystkie już pouciekały...
-
no tak tylko u mnie za tydzień m przyjeżdża oby trafił wtedy co trzeba
Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
gadgetko, mauysia i dora piękne te wasze fasolinki na fb
no nie mogę się napatrzeć
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widzę że wszystkie już poznikały więc dobranoc :*
-
Shagga_80 wrote:Amicizia wrote:Witam, wieczorkiem pwałdam, wreszcie napiać, wczesniej podczytywałam wasn na komorce
Lusia gratulacje !!
Ja sie niby w tym cyklu nie staram, ale przez chorobą miśe troszkę skrócił i owulacja była wcześniej, a najlepsze jest to, że za późno sobie pozwolilismy n aserduszkowanoie, daliśmy się ponieść emocjom i efekt jest taki, ze choć się niestaraliśmy jest teoretycznie sznasa na fasolke, martiwe sie torszke bo łykałam leki niewskazane, ale dizś w zasadzie 4 dzien wyzyszch temperatur i juz od dziś nie bior enic poza witaminkami, bo od lekó zacżeło mnie strasznie mdlić itd i stwierdziłąm, że odstawiwam, a jak dostane @ to wtedy znowu je dokoncze, bo wówczas organizm jest osłabiony i łatwo złapać infekcje
Więc teraz u mnir równieżwyczekiwanie na @ się zaczyna
miłego wieczorku i niedzieli
zmykam papa
To co, można trzymać kciuki:) ? Chuuuuuuuuuuuuucham tak czy inaczej
JUz mialam nie wchodzic na laptopa ale jak przeczytalam na korce tsój post to usmiech od ucha do ucha no i te Twoje kochane chuchy dmuchyach musze ich troszke na łapać.
Jak najbardziej można trzymać, jak się uda będziemy szczęśliwi ale pełni niepokoju czy te leki z grupy teratogennych nie zaszkodziły statystycznie szansa jest, ale nie nastawiamy się i jak @ przyjdzie nie będziemy płakać tylko w następnym cyklu ostro do roboty się bierzemy patrząć że nie musimy sie stresowac czy leki nam nie zaszkodziły
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
a dziś pod odstawieniu tych leków już mnie całkiem mdłości odpuściły czyli na 100% byłą to reakcja na leki. Nasz organizm jest mądry i nas skutecznie ostrzega, wystarczy tylko dobrze odczytywać jego sygnały
także Sylwia przede wszystkim dobra i dokładna obserwacja cyklu a rózne inne specyfiki stosowane w odpowiednim momencie beda skuteczne inaczej sie nie da -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
chciałam tylko co nieco zdementować - a mianowicie, ja nie wymiotuję, a tylko mam mdłości - na szczęście! Apogeum miałam w czwartek, ale od tamtego dnia czuję mdłości, ale już nieznaczne.
Shagga - mam tak jak Ty: od słodyczy mnie odrzuca, ale kwaśne smaki - jak najbardziej! Dziś kupiłam sobie kwaszonej kapusty i zajadałam się jak jakimś mega luksusowym smakołykiem, nie mogłam sie oderwać
Lusia - gratuluję i czekam na potwierdzenie lekarza
Co do reszty dziewczynek, które mają w weekend termin @, to czekam niecierpliwie na jutrzejsze tempki
Sylwia, i jeszcze jedna rzecz. Pisałam to już kiedyś, ale się powtórzę. Przestaw sobie w głowie, że tak naprawdę to się staracie pierwszy cykl, a nie siódmy. Bo to Twój pierwszy cykl z obserwacjami, prawda?
Więc nie bądź smutna, że od 7 cykli nie wychodzi, bo to dopiero de facto pierwszy.
Zapewne jeszcze wielu z Was miałam odpowiedzieć, ale nie robiłam notatek, a pamięć mam dziurawą
Miłej nocki Wam życzę i do jutra!Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
cześć Mała. Dla mnie mija pracowicie i jeszcze mnie gardlo boli od 7h gadania. Dobrze, że zostałam z kocicą moją to nie musze strun nadwyrężać
A u ciebie co słychać? Już prawie wszystkie spac poszły, a ja sie zastanawiam czy jutro mam testować, bo dzis skończyłam dupka brać. I strasznie mi sie nie chce testować.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Sylwia zgadzam sie z Mauysią co do tego, że jak w tych 7 cyklach co sie staraliście nie prowadziłas obserwacji to mogliście nawet w okolice owu nie trafiać. Do niedawna też mówiłam, że staram się 8 cykli, ale tak naprawdę ten jest moim 3 z full obserwacjami.
Effcia28, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6