plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnn Bardzo bardzo Ci gratuluję!
Fajnie, że nadasl sypią się fasolki!
Beatko wszystkiego najlepszego! Spełnienia najskrytszych marzeń, FASOLKI, i dużo miłości
Babcia mojego M. też dzisiaj świętujeKończy 99 lat więc jedziemy na imprezę
Dodi, Shagga_80, ann2224, Nina82, plemniczka, Effcia28, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem a tu znow nowa fasolka
ann gratuluje
beatka a tobie zycze duzoooo milosci,słodyczy i upragnionej fasolinki...buziaczki:****
ann2224, Nina82, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:Ruciu i Malenka- jesli juz dojdzie u was do hsg ( o ile oczywiscie wczesniej nie zafasolkujecie ) to mocno trzymam kciuki za powodzenie zabiegu! Ja mialam zrobione hsg i jeszcze w tym samym cyklu zaszlam w ciaze...- wiec naprawde moze sie udac!
Gadgetko tak bardzo mnie podniosłaś na duchu tym wpisem, ze nawet sobie nie wyobrażasz! Czytałam trochę w necie o "szybkości" zafasolkowania po tym badaniu, i wiele dziewczyn również zaciażyły od razu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2013, 08:38
plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidziałyście dzisiejszą poradę dnia?
Zorganizuj wieczór filmowy z popcornem. Amerykańscy naukowcy odkryli dobroczynny wpływ popcornu na zdrowie i okrzyknęli go jedzeniem pozytywnie wpływającym na płodność. Brzmi niewiarygodnie, ale popcorn posiada więcej skoncentrowanych antyutleniaczy od warzyw i owoców. Ważne jest jednak jego prawidłowe przyrządzenie. Najlepiej jest go piec na zdrowym oleju rzepakowym lub oliwie z oliwek oraz zrezygnować z soli lub ograniczyć ją do minimum.
Aż niewiarygodne !Libra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Rucia ciesze sie ze znalazlas fajna lekarke i trzymam kciuki:-)
Beatko 100 lat!
Dzięki Doruś.Dlatego potwierdziło się to, co pisałyśmy tu już nie raz. Trzeba szukać dobrego lekarza do skutku! Jeżeli Pani doktor pomoże mi zajść w ciąże, to pójde do niej z wielkim bukietem kwiatów!
Dora, Shagga_80, Libra, Effcia28, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann2224 wrote:jak myslicie kiedy najlepiej isc do lekarza bo ja za tydzień wyjezdzam spowrotem do anglii i zastanawiam sie czy nmie wybrac sie w tym tygodniu
Hej dziewczynki
Ann2224 - Twoja wiadomość w ogóle mnie nie zaskoczyłaMuuuuuuuuuuusiało tak być
Gratulacje....co do gina, to jest za wcześnie by móc coś zobaczyć, ale na ogólne badanie ginekologiczne myślę możesz iść...może cytologię? Ja na Twoim miejscu poszłabym, bo pewnie w Anglii gorzej z tą opieką podczas ciąży,co?
Beatko, jeszcze raz życzę zdrówka no i przede wszystkim braciszka lub siostrzyczki dla Córeczki
I zmykam...na śniadanie,bo dopiero wstałam nie dawno i muuuuuuuuuuuuuuusiałam zajrzeć tu
PS. Jeszcze czekam na wieści od kilku z WasDodi, ann2224, plemniczka, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Witam dziewczynki!
Miłej niedzieli życzę!
Ann gratulacje!!! Zdrówka dla Ciebie i maluszka!
Beatko sto lat! Sto lat! Samych radosnych chwil i fasolki! Buziak!
A koleżanka to kiedy zamierza testować,co???? Przecież my tu umieramy z ciekawości