X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    natusia wrote:
    Libra wrote:
    natusia wrote:
    plemniczka wrote:
    natusiu kiedy ty masz termin@? ładny masz ten wykres, pomimo malego spadku

22-ego ...już raczej żadnego skoku nie ma się co spodziewać :/

ale jeszcze można pokibicować "zielonej kropeczce"

ja mam zawsze książkowe wykresy i tak samo książkowo dostaję @ ;D

to uściśnijmy sobie dłonie:)

ale raz już @ nie dostałaś:) więc....:) więc może w tym, może w następnym, byle już za długo zielona kropa nie zwlekała:)

oby,oby...ale na pewno nie teraz...już za bardzo leci w dół tempka.

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    natusia to masz super bo ja jak się nie narzrę Tabsów to mogę szukać jak wiatru w polu .......

Kaja, Ty to musisz posłuchać rad cioci Fedry;)
    bardzo dobrze Ci napisała... ja tylko dorzucę, że znam 3 dziewczyny z PCO... jedna ma już dzidziusia, druga chodzi w ciąży, a trzecia jest właśnie po laparoskopi... także widzisz, szanse masz, tylko musisz trafić na kompetentnego gina i zacząć od badań hormonalnych! i szansę masz - taką samą jak i ja:)

natusia, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:
    natusia to masz super bo ja jak się nie narzrę Tabsów to mogę szukać jak wiatru w polu .......

Kaja, Ty to musisz posłuchać rad cioci Fedry;)
    bardzo dobrze Ci napisała... ja tylko dorzucę, że znam 3 dziewczyny z PCO... jedna ma już dzidziusia, druga chodzi w ciąży, a trzecia jest właśnie po laparoskopi... także widzisz, szanse masz, tylko musisz trafić na kompetentnego gina i zacząć od badań hormonalnych! i szansę masz - taką samą jak i ja:)

amen ;D

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak zrobię moje kochane laseczki przed zafasolkowaniem ....wycisne z niej co się da z tej gin bo mówił,że ona dobra tylko się bawi ,a ja już jak on to powiedział młódka nie jestem i zegar Tyka wiec za kilka tyg mam u niej wizytę to ruszymy z kopyta ......taki mam plan ,a jak nie to idę do tego chłopa co byłam wczoraj !!!!!

Nina82, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dziwne wczoraj robilam test ovu i wyszla druga blada krecha a przed chwila robilam i jedna.Nie wiem o co tu chodzi - testy robie po17
    nie wiem czy to znaczy ze nie bede miec owu czy wczoraj byla ale nie mam ciagnacego sluzu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    też tak zrobię moje kochane laseczki przed zafasolkowaniem ....wycisne z niej co się da z tej gin bo mówił,że ona dobra tylko się bawi ,a ja już jak on to powiedział młódka nie jestem i zegar Tyka wiec za kilka tyg mam u niej wizytę to ruszymy z kopyta ......taki mam plan ,a jak nie to idę do tego chłopa co byłam wczoraj !!!!!

a mi mój gin uparcie wmawia, że zaliczam się do osób młodych:) hehehe ogólnie może i tak, ale na pierwsze dziecko, to chyba z tą młodością przesadził;P

Fedra lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra to ja takiego przypadku nie mam a żadna z koleżanek nie ma tego cuda czym jest PCOS więc mogę być 1 ,ale sprawdzę to na Bank!!!!i tylko słyszę ,że stara jestem i mam wziąść się do robienia dzieci ,ale cóż bedzie i też kolej na mnie pewnie kiedyś ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:

a mi mój gin uparcie wmawia, że zaliczam się do osób młodych:) hehehe ogólnie może i tak, ale na pierwsze dziecko, to chyba z tą młodością przesadził;P

ja mu przyznałam rację bo w wieku mojej kuzynki( 20-27lat) to ja już pół europy zwiedziłam i wiedziałam ,że żyję i o dzieciach nie myślałam wcale dopiero teraz film na dziecko mnie się zrobiło .....no i oczywiście męża też bo zapomniałąm o Najważniejszym ;-) niech mi mój m wybaczy ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia to znaczy ze jeszcze do owulki pewnie masz troche czasu, albo test wadliwy. Jesli mialas bladziutką kreske to test negatywny byl. Hormon mogl wczoraj wzrosnąc, ale dzisiaj jednak opasc.. byc moze owulka Ci sie przesunie

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra to ja takiego przypadku nie mam a żadna z koleżanek nie ma tego cuda czym jest PCOS więc mogę być 1 ,ale sprawdzę to na Bank!!!!i tylko słyszę ,że stara jestem i mam wziąść się do robienia dzieci ,ale cóż bedzie i też kolej na mnie pewnie kiedyś ;-)

kaja a ile ty masz lat? a koleżanki mogły Ci się nie zwiarzyć... ja nic nie wiedziałam dopuki sama się nie zaczęłam starać, wtedy coraz częściej rozmawiałyśmy z dziewczynami na te tematy... sama byłam w szoku, że można mieć takie problemy, jaki emi one opisywały... co dziewczyna to cała historia...
    dla pocieszenia Ci powiem, że jedna z moich koleżanek z POCS urodziła córę w wieku 37lat!
    więc na prawdę, musisz się wziąść do galopu za siebie i podjąć leczenie... a może i w między czasie sama zaskczysz... natury nikt nie ujamżi tak do końca... czasami ona się żądzi własnymi prawami i potrafi pozytywnie zaskoczyć:) także miej nadzieję i działaj... i kompetentny gin to podstawa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 16:43

Fedra lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jestem 80 rocznik taki jak shagga

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewczyny dziwne wczoraj robilam test ovu i wyszla druga blada krecha a przed chwila robilam i jedna.Nie wiem o co tu chodzi - testy robie po17
    nie wiem czy to znaczy ze nie bede miec owu czy wczoraj byla ale nie mam ciagnacego sluzu

Sylwia wujek google podpowie ci na temat hormonu LH jeżeli wpiszesz sobie odpowiednią frazę w wyszukiwarce.

Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, ja mykam do kosmetyczki:) do później:)

natusia, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he ja powiedziałam ze do 30 musi sie udac u mnie ;) wiec mam spoo czasu

a.png
    a.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    dziewczynki, ja mykam do kosmetyczki:) do później:)

no to zdejmiesz maseczkę czy chcesz czy nie ;D

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia polecam

http://www.mojaowulacja.pl/top.htm

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:

kaja a ile ty masz lat? a koleżanki mogły Ci się nie zwiarzyć... ja nic nie wiedziałam dopuki sama się nie zaczęłam starać, wtedy coraz częściej rozmawiałyśmy z dziewczynami na te tematy... sama byłam w szoku, że można mieć takie problemy, jaki emi one opisywały... co dziewczyna to cała historia...
    dla pocieszenia Ci powiem, że jedna z moich koleżanek z POCS urodziła córę w wieku 37lat!
    więc na prawdę, musisz się wziąść do galopu za siebie i podjąć leczenie... a może i w między czasie sama zaskczysz... natury nikt nie ujamżi tak do końca... czasami ona się żądzi własnymi prawami i potrafi pozytywnie zaskoczyć:) także miej nadzieję i działaj... i kompetentny gin to podstawa!

w moim otoczeniu ani jedna koleżanka nie miała takich problemów wszystkie zaciążały w ekspresowym tempie teraz też ostatnio koleżanka ,która już ma 9lataka i bez problemu jej to poszło ,a starałyśmy sie w tym samym czasie ona już 4 miesiac ciąży ,a ja w wielkiej czarnej d... jestem ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wtrące jeszcze jedno... ja robiłam testy owu z allegro i mi nie wychodziły... a z monitoringu wyszło, że owulka była... zarzuciłam testy z allegro, kupiłam z apteki - pięknie mi pik lh wskazywały... teraz w tym cyklu znów powróciłam do testów z allego i blada twarz... wyszedł mi tylko cień drugiej kreski... albo testy z allegro nie dla mnie, albo przeoczyłam pik (choć stosuję się do wszelkich zaleceń), albo mam bezowulacyjny cykl choć wykres na to nie wskazuje.... hmmmm...

i co? leję na wynik testu... tak się zastanawiam... może którasz chce te testy z allegro, bo mam ich ze 40szt... szkoda marnować jak mi ciągle ujemne wychodzą?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 16:55

Fedra lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia maska pomaga na zapchane pory ;-) niech szaleje u kosmetyczki Libra ja byłam wczoraj i się odstresowałam na masażu twarzy....

natusia, Libra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw się,u mnie wszystkie koleżanki też już są mamusiami i to podwójnymi..w sobotę jedna z nich urodziła synka...może jeszcze musimy poczekać na swoją kolejkę :)

‹‹ 1637 1638 1639 1640 1641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ