plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:sylwia1985 wrote:Sprobuje nie kapac sie odrazu po serduchowaniu brac niepokalanek od nastepnego cyklu mierzyc temp codziennie o 7 robic testy owu codziennie o tej samej porze czyli o 17 msm nadzieje ze dwie krechy zobacze a tak za dwa tygodnie dwie krechy na tescie ciazowym i juz nie bede was meczyla
W ogóle się spróbuj nie kąpać! Rano po wstaniu idź się umyj po prostu, przecież sperma tak czy siak wylatuje ładnych kilka godzin, więc nie wiem co ci daje ten prysznic?
A daje bo nie cierpie klasc sie spocona a w trakcie przeciez czlowiek sie poci poza tym nie lubie zapachu spermy i lepiej sie czuje jak sie wykapie poprostu tak mam -
nick nieaktualnySylwia na następny dzień po stosunku, polecam wkładkę higieniczną, która jest baaardzo przydatna. Poza tym jeżeli jesteś w pracy, to może zaopatrzyć się w wilgotne husteczki, lecisz do łazienki, podcierasz się nimi i nie czuć zapachu spermy. Żadna z nas raczej nie lubi tego dyskomfortu, ale jak się chce, to trzeba pocierpieć.
-
sylwia1985 wrote:Rucia wrote:sylwia1985 wrote:Sprobuje nie kapac sie odrazu po serduchowaniu brac niepokalanek od nastepnego cyklu mierzyc temp codziennie o 7 robic testy owu codziennie o tej samej porze czyli o 17 msm nadzieje ze dwie krechy zobacze a tak za dwa tygodnie dwie krechy na tescie ciazowym i juz nie bede was meczyla
W ogóle się spróbuj nie kąpać! Rano po wstaniu idź się umyj po prostu, przecież sperma tak czy siak wylatuje ładnych kilka godzin, więc nie wiem co ci daje ten prysznic?
A daje bo nie cierpie klasc sie spocona a w trakcie przeciez czlowiek sie poci poza tym nie lubie zapachu spermy i lepiej sie czuje jak sie wykapie poprostu tak mam
Sylwia chyba kazda z nas tak ma... ja tez nie czuje sie wtedy czysta i pachnąca, ale jak pomysle ze dzieki temu moze sie udac to wszystko inne przestaje miec znaczenie.natusia, gadgeta, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:sylwia1985 wrote:Sprobuje nie kapac sie odrazu po serduchowaniu brac niepokalanek od nastepnego cyklu mierzyc temp codziennie o 7 robic testy owu codziennie o tej samej porze czyli o 17 msm nadzieje ze dwie krechy zobacze a tak za dwa tygodnie dwie krechy na tescie ciazowym i juz nie bede was meczyla
Sylwia tu nie chodzi o męczenie. Tylko mamy wrażenie, że zupełnie nie potrafisz słuchać tego co się do Ciebie mówi. Powtarzamy ci coś po 10 razy, a ty dalej swoje. Notuj sobie te wszystkie rady.
ja już zaczęłam notować, ważne dla mnie rzeczy tj nazwy leków czy proporcje:)natusia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Rucia wrote:sylwia1985 wrote:Sprobuje nie kapac sie odrazu po serduchowaniu brac niepokalanek od nastepnego cyklu mierzyc temp codziennie o 7 robic testy owu codziennie o tej samej porze czyli o 17 msm nadzieje ze dwie krechy zobacze a tak za dwa tygodnie dwie krechy na tescie ciazowym i juz nie bede was meczyla
A daje bo nie cierpie klasc sie spocona a w trakcie przeciez czlowiek sie poci poza tym nie lubie zapachu spermy i lepiej sie czuje jak sie wykapie poprostu tak mam
No to nie wiem jak ty chcesz zajść w ciaże? Zapytaj się swojej gin, czy to jest dobra metoda na poczęcie dziecka. -
Rucia wrote:Sylwia na następny dzień po stosunku, polecam wkładkę higieniczną, która jest baaardzo przydatna. Poza tym jeżeli jesteś w pracy, to może zaopatrzyć się w wilgotne husteczki, lecisz do łazienki, podcierasz się nimi i nie czuć zapachu spermy. Żadna z nas raczej nie lubi tego dyskomfortu, ale jak się chce, to trzeba pocierpieć.
Sprobuje dobrze ze jestem jeszcze przed ovu i moze nie bedzie za pozno -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziewczyny a myslicie ze to prawda ze wymiotuje sie na dziewczynke, a jak nie ma mdlosci to bedzie chlopak. Juz ktorys raz to slyszalam, ale ciezko mi w to uwierzyc ze po tym mozna sie domyslac płci.
Nie prawdaJa nie miałam żadnych mdłości, żadnych wymiotów w ciąży a mam córkę
natusia, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gadgetka wyniki holtera napewno są w normie:) dobrze, że dolegliwości ci przeszły i teraz będziesz częściej z nami:)
gadgeta lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Rucia wrote:Mówią też, że dziewczynka odbiera urodę, chłopak dodaje. Też się z tym nie zgodzę
Z mym dzieciorem miałam nieskazitelnie gładką i piękną cerę, i wyglądałam ładnie
też mi się zdaje, że to po prostu zbieg okoliczności.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Rucia wrote:sylwia1985 wrote:Sprobuje nie kapac sie odrazu po serduchowaniu brac niepokalanek od nastepnego cyklu mierzyc temp codziennie o 7 robic testy owu codziennie o tej samej porze czyli o 17 msm nadzieje ze dwie krechy zobacze a tak za dwa tygodnie dwie krechy na tescie ciazowym i juz nie bede was meczyla
Sylwiuś, trzeba sie przemu dla wyższych celów:)Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziewczyny a myslicie ze to prawda ze wymiotuje sie na dziewczynke, a jak nie ma mdlosci to bedzie chlopak. Juz ktorys raz to slyszalam, ale ciezko mi w to uwierzyc ze po tym mozna sie domyslac płci.
wątpię, z tymi co rozmawiałam wszystkie wymiotowały a płci dzieci były różne...
ja sprawdzam metodę mojej babci i przepowiadam płeć dziecka po kształcie brzuszka (takiego min. 6 miesięcznego) 8 razy na 8 mi się udało więc może coś w tym jest;)natusia, gocha04, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:plemniczka wrote:dziewczyny a myslicie ze to prawda ze wymiotuje sie na dziewczynke, a jak nie ma mdlosci to bedzie chlopak. Juz ktorys raz to slyszalam, ale ciezko mi w to uwierzyc ze po tym mozna sie domyslac płci.
wątpię, z tymi co rozmawiałam wszystkie wymiotowały a płci dzieci były różne...
ja sprawdzam metodę mojej babci i przepowiadam płeć dziecka po kształcie brzuszka (takiego min. 6 miesięcznego) 8 razy na 8 mi się udało więc może coś w tym jest;)
z tym brzuchem znam i u mnie sie sprawdziło -
nick nieaktualnya propos kształtu brzuszka... oatatnio tak miałam, że macałam brzuszek synowekj koleżanki z pracy i poweidziałam, że na moje oko to chłopak... to się śmiały ze mnie, bo lekarz dwa razy potwierdził dziewczynkę i miała być Julka... myślę upssss, pierwszy raz się nie udało... przychodzę w poniedziałek do pracy a koleżanka mi oświadcza, że w sobotę urodził się jej wnusio i będzie miał na imię Szymon... za przepowiednię dostałam czerwone winko na pępkowe i kartkę z napisem "dla cioci, która się w konia nie dała zrobić" hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 15:56
plemniczka, natusia, Amicizia, Blondi22, gadgeta, Rucia, kiti, Shagga_80, gocha04, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
uciekam do domu papa👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika