X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmykam do domku. Postaram się zajrzec wieczorkiem.
    Miłego popołudnia życzę :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    http://www.fitnessmlyn.pl/

o tutaj chodze ale na ten an ul. przemysłowej tam mi blizej

aha tak pytam bo ja czasem na AGH na siłownie chodzę :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kobitki i ja ogłaszam desant :)

do jutra bo dzisiaj to już raczej nie dam rady tu zajrzeć :)

Buziaki dla Wszystkich :*

natusia, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł :)

aga83 - witaj w naszych progach.

Sylwia1985 - nigdy nie przyszło ci do głowy, że biorąc prysznic od razu po stosunku, możesz wszystko z siebie wypłukać? Pierwszy raz słyszę żeby dziewczyna tak robiła! Przecież to totalna głupota. Nie obraź się ale czasami mam wrażenie, ze nie masz zielonego pojęcia o przygotowaniach do macierzyństwa. Wydaje mi się, że nie korzystasz z portali o tej tematyce, nie zaglądasz na fora.

Dora, Shagga - czekam na wasze info od lekarza :)

Beatka - super, ze się dogadaliście.

No to chyba na tyle :)

Dora, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:
    Fedra no tak jak nie było bzykanka to ciężko czekać na efekty:) Wiatropylne nie jesteśmy. Kibicuję ci, żeby udało się w inny sposób jak nie naturalny;)

Widzę troche się forum zaczęło odludniać i jestem na bierząco.

Aga83 witamy w szeregach, bardzo pozytywna ta małpka, taka słodziutka:D

Mauysia kombinuj dziewczyno, żeby się nie wydało. Myślę, że pomysł z jakimiś tabletkami jest dobry może terapia na opryszczkę czy coś tam;)

Beata wiedziałam, że się dogadacie z M, ale nie przypuszczałam, że tak szybko <wow> ale zajebi**ie!

Tylko Gosiu My w inny sposób też nie będziemy do tego pod chodzić znaczy nie podchodzimy do in vitro :)

Tzn że się nie kwalifikujecie do iv, bo brak poprawnych form? Fedra sory, że tak ciągnę za język, ale cały czas myślałam, że na iv czekacie. To, że b. słabe nasienie to czytałam, ale jakoś wogóle nie skojarzyłam faktów, o ja głupia! Bije się w pierś i już nie męczę.

To powiem Wam, że ostatnio śniłaś mi się Ty Fedra, Mała29, oczywiście ja i jeszcze ktoś, że jesteśmy w ciąży!
    A tu wszystkie @ podostawały, no jeszcze Mała nie ma:) Moje sny są perdzielnięte, bo jak śniło mi się, że @ przylazła to przylazła, śni mi się, że ciąża to i tak dostaje @. I u mnie teoria sprawdzalności snów na odwrót nie działa.

natusia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A mi właśnie sąsiadka przyniosła gazetę w której są zdjęcia z imprezy na której byłam!!!:-)

niom i jakie opinie? co tam o was pisali?

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do jutra Fedruś :)

Fedra lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:
    No to w takim razie odstawiam i zaczne brac od nowego cyklu no i poserduchuje dzisiaj nie myjac sie odrazu moze przez to nie moglam w ciaxe zajsc ze zawsze po bralam prysznic

ja się kąpię przed serduchami w dni płodne, po wkładam chusteczkę i tak śpię do rana... dopiero rano się podmywam i już... jakoś trzeba się przemęczyć dla wyższych celów:)
    teraz jeszcze zastosuję jeszcze jednen myk jak dziewczyny polecają... poduszkę pod tyłek;)

ja to wkładkę przyklejam i kimono, a kiedyś też od razu wstawałam i wszystko ze mnie fju...
    ale w sumie jak się tak zastanowić.. jak niektórzy bzykają się gdzie popadnie i na przypał (np toaleta w dyskotece itp) to seksik na stojąco, poduszki nie podkładają, świecy też nie robią, najczęściej balanga z % i ciach barach CIĄŻA!
    Wydaje mi się, że nasze historie są gdzieś tam wysoko zapisane i choćby srały skały to i tak będzie jak ma być, tylko my dowiadujemy się zawsze na końcu.

natusia, Libra, Rucia, Beata, Nina82, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:
    http://www.fitnessmlyn.pl/

o tutaj chodze ale na ten an ul. przemysłowej tam mi blizej

aha tak pytam bo ja czasem na AGH na siłownie chodzę :)

AGH niestey chyba nie jest w tym systemie, ale widzilama ze tam maja aqua aerobic dla kobiet w ciazy wiec jak mi sie uda zafasolkowac to sobie kupie karnet i bede tam chodzic na zajecia :)

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Sylwia1985 - nigdy nie przyszło ci do głowy, że biorąc prysznic od razu po stosunku, możesz wszystko z siebie wypłukać? Pierwszy raz słyszę żeby dziewczyna tak robiła! Przecież to totalna głupota. Nie obraź się ale czasami mam wrażenie, ze nie masz zielonego pojęcia o przygotowaniach do macierzyństwa. Wydaje mi się, że nie korzystasz z portali o tej tematyce, nie zaglądasz na fora.

Ale przeciez i tak wszystko wylatuje a zreszta zawsze po chce mi sie siusiac wiec tak czy siak musze do toalety i co ma wyleciec to i tak wylatuje

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj jak z ginka gadalam, starsznie fajna babeczka, to mowila, ze najczesciej takim starajcym sie parom udaje sie zajsc wlasnie jak gdzies wyjada, sie odpreza i przestana myslec o ciazy, bo wlansie takie napiecie i ciagle myslenie blokuje owulacje, bo niby sie nie starsz niby sobie wmaiwaisz ze jak bedzie to bedzie, ale podswiadomie chcesz uparcie, wlasnie wazne zeby sie wyluzowac, my sie ostatnio wyluzowlaismy za bardzi i teraz chyba jednka chcialabynm @ chociaz jej brak tez mnie bardzo ucieszy :) hehehe teraz to ja sama nie wiem co chce ale co ma byc to bedzie :) Ten Ktoś na Górze wie lepiej i zdaje sie na niego :)

gocha04, Nina82, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki dokładnie oeparol stosujecie na poprawę śluzu? Latałam po różnych stronach i tych wiesiołków jest mnóstwo, ale w żadnym opisie nie znalazłam informacji o tym, że poprawia śluz.
    I czy castagnus można łączyć w wiesiołkiem?
    Chciałabym zacząć brać już w tym cyklu.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Rucia wrote:

Ale przeciez i tak wszystko wylatuje a zreszta zawsze po chce mi sie siusiac wiec tak czy siak musze do toalety i co ma wyleciec to i tak wylatuje

A jesli chodzi o przygotowania to jak najbardziej buszuje po forach ale ile kobiet i przypadlosci tyle innych wersji wiec trudno mi ocenic kto ma racje i jak postepowac

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dziewczynki kochane:)
    witam nowa staraczke- aga83 jesli wystapila u Ciebie owulka to wcale nie swiadczy ze poziom hormonow lh i fsh jest w normie! u mnie cykle regularne 27-29 dni owulacje potwierdzone monitoriingami a niestety poziom fsh baaardzo podwyzszony! tak wiec nie ma reguly- hormony zawsze wrto sprawdzic!
    Beaciu-ciesze sie ze sobie wszystko z mezem wyjasniliscie bo martwilam sie ze tyle Twoich niepotrzebnych nerwow... 29 lat to jeszcze nie tragedia kochana :) patrz na mnie- w tym roku 33 latka mi stukna (kurde chyba jestem tu najstarsza no poza she oczywiscie...) a dopiero pierwsza dzidzia w drodze... jeszcze i blizniaki moga Ci sie przydarzyc! ;P

sylwia-sprobuj choc kilka razy sie po seksie nie kapac!! poczekaj chociaz 20 minut. Moja taktyka to po wieczornym serduszkowaniu tylko wytrzec sie z zewnatrz do sucha chusteczka i juz do rana nie wstawac. prysznic,mycie- wszystko rano. no i podusia pod pupa tez nie zawadzi... podczas kapieli albo siusiania po serduszkowaniu wiekszosc nasienia wylatuje... prawo grawitacji niestety...

Amis- dziekuje za troske-jutro mam dzwonic do szpitala czy holter jest juz opisany i wtedy zaraz po niego jade i dam wam znac co i jak

witajcie wszystkie pozostale dziewczynki: librus dorus plemniczko shagus fedrus gosiu kaju mala musku natusia mauysia i rucia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 15:25

Libra, Rucia, plemniczka, Dora, Amicizia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Dziewczyny jaki dokładnie oeparol stosujecie na poprawę śluzu? Latałam po różnych stronach i tych wiesiołków jest mnóstwo, ale w żadnym opisie nie znalazłam informacji o tym, że poprawia śluz.
    I czy castagnus można łączyć w wiesiołkiem?
    Chciałabym zacząć brać już w tym cyklu.

ja stosuje oeparol femina, castagnusa też biorę... to są dwa różne wyciągi

gocha04 lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gadgetko! Jak się czujesz?

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Rucia wrote:

Ja zawsze lecę siusiu przed stosunkiem. Później i tak mam wrażenie, że chce mi się znowu, ale czekam cierpliwie z pół godziny i ew. wtedy dopiero idę. A zazwyczaj i tak usypiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 15:17

Libra, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze strasznie mnie ciagna dzis jajniki mam nadzieje ze owulka sie zbliza jestem taka ociezala dzis

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Rucia wrote:

Sylwia ale to nie jest zupenie tak, musisz plemniczko dac troszke czasu a przynajmniej nie utrudniac im podrózy do jajeczka, bo im zajmuje to az 6 godzin za nim do noego dotra wiec warto te 20 minut poczekac nawet z sisusianiem poza tym wjedz na watek z linkami tam sa takie o tej tematyce tez wiec soboe poczytaj bo tem temat mysmy tu jez nie raz omawialy i jesli chcesz miec efekty to nas posłuchaj a jak nie to cóz... ale mysle ze warto za nim zacznie sie pytac o cos na dany temat poszukac w interencie, warto zparzyjaznic sie z wujkiem GOOGLE, a na forum trez sarozne watki i z tego co pamietam to jest i taki poswiecony tej tematyce :) z wyszukiwarka też warto się polubić, może bardzo ułatwić życie :)

Rucia, natusia, Dora, gocha04, Shagga_80, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    hej hej dziewczynki kochane:)
    witam nowa staraczke- aga83 jesli wystapila u Ciebie owulka to wcale nie swiadczy ze poziom hormonow lh i fsh jest w normie! u mnie cykle regularne 27-29 dni owulacje potwierdzone monitoriingami a niestety poziom fsh baaardzo podwyzszony! tak wiec nie ma reguly- hormony zawsze wrto sprawdzic!
    Beaciu-ciesze sie ze sobie wszystko z mezem wyjasniliscie bo martwilam sie ze tyle Twoich niepotrzebnych nerwow... 29 lat to jeszcze nie tragedia kochana :) patrz na mnie- w tym roku 33 latka mi stukna (kurde chyba jestem tu najstarsza no poza she oczywiscie...) a dopiero pierwsza dzidzia w drodze... jeszcze i blizniaki moga Ci sie przydarzyc! ;P

sylwia-sprobuj choc kilka razy sie po seksie nie kapac!! poczekaj chociaz 20 minut. Moja taktyka to po wieczornym serduszkowaniu tylko wytrzec sie z zewnatrz do sucha chusteczka i juz do rana nie wstawac. prysznic,mycie- wszystko rano. no i podusia pod pupa tez nie zawadzi... podczas kapieli albo siusiania po serduszkowaniu wiekszosc nasienia wylatuje... prawo grawitacji niestety...

Amis- dziekuje za troske-jutro mam dzwonic do szpitala czy holter jest juz opisany i wtedy zaraz po niego jade i dam wam znac co i jak

witajcie wszystkie pozostale dziewczynki: librus dorus shagus fedrus gosiu kaju mala musku natusia mauysia i rucia:)

cześć Gadgetko:) jak zobaczyłam Twój suwaczek, to normalnie sobie uświadomiłam jak ten czas szybko leci:) już 16 tydz. u Ciebie:) mam nadzieję, że wyniki będą ok:)

‹‹ 1633 1634 1635 1636 1637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ