plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeloł
aga83 - witaj w naszych progach.
Sylwia1985 - nigdy nie przyszło ci do głowy, że biorąc prysznic od razu po stosunku, możesz wszystko z siebie wypłukać? Pierwszy raz słyszę żeby dziewczyna tak robiła! Przecież to totalna głupota. Nie obraź się ale czasami mam wrażenie, ze nie masz zielonego pojęcia o przygotowaniach do macierzyństwa. Wydaje mi się, że nie korzystasz z portali o tej tematyce, nie zaglądasz na fora.
Dora, Shagga - czekam na wasze info od lekarza
Beatka - super, ze się dogadaliście.
No to chyba na tyle
Dora, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:gocha04 wrote:Fedra no tak jak nie było bzykanka to ciężko czekać na efekty:) Wiatropylne nie jesteśmy. Kibicuję ci, żeby udało się w inny sposób jak nie naturalny;)
Widzę troche się forum zaczęło odludniać i jestem na bierząco.
Aga83 witamy w szeregach, bardzo pozytywna ta małpka, taka słodziutka:D
Mauysia kombinuj dziewczyno, żeby się nie wydało. Myślę, że pomysł z jakimiś tabletkami jest dobry może terapia na opryszczkę czy coś tam;)
Beata wiedziałam, że się dogadacie z M, ale nie przypuszczałam, że tak szybko <wow> ale zajebi**ie!
Tylko Gosiu My w inny sposób też nie będziemy do tego pod chodzić znaczy nie podchodzimy do in vitro
Tzn że się nie kwalifikujecie do iv, bo brak poprawnych form? Fedra sory, że tak ciągnę za język, ale cały czas myślałam, że na iv czekacie. To, że b. słabe nasienie to czytałam, ale jakoś wogóle nie skojarzyłam faktów, o ja głupia! Bije się w pierś i już nie męczę.
To powiem Wam, że ostatnio śniłaś mi się Ty Fedra, Mała29, oczywiście ja i jeszcze ktoś, że jesteśmy w ciąży!
A tu wszystkie @ podostawały, no jeszcze Mała nie ma:) Moje sny są perdzielnięte, bo jak śniło mi się, że @ przylazła to przylazła, śni mi się, że ciąża to i tak dostaje @. I u mnie teoria sprawdzalności snów na odwrót nie działa.natusia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:sylwia1985 wrote:No to w takim razie odstawiam i zaczne brac od nowego cyklu no i poserduchuje dzisiaj nie myjac sie odrazu moze przez to nie moglam w ciaxe zajsc ze zawsze po bralam prysznic
ja się kąpię przed serduchami w dni płodne, po wkładam chusteczkę i tak śpię do rana... dopiero rano się podmywam i już... jakoś trzeba się przemęczyć dla wyższych celów:)
teraz jeszcze zastosuję jeszcze jednen myk jak dziewczyny polecają... poduszkę pod tyłek;)
ja to wkładkę przyklejam i kimono, a kiedyś też od razu wstawałam i wszystko ze mnie fju...
ale w sumie jak się tak zastanowić.. jak niektórzy bzykają się gdzie popadnie i na przypał (np toaleta w dyskotece itp) to seksik na stojąco, poduszki nie podkładają, świecy też nie robią, najczęściej balanga z % i ciach barach CIĄŻA!
Wydaje mi się, że nasze historie są gdzieś tam wysoko zapisane i choćby srały skały to i tak będzie jak ma być, tylko my dowiadujemy się zawsze na końcu.natusia, Libra, Rucia, Beata, Nina82, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Fedra wrote:Amicizia wrote:http://www.fitnessmlyn.pl/
o tutaj chodze ale na ten an ul. przemysłowej tam mi blizej
aha tak pytam bo ja czasem na AGH na siłownie chodzę
AGH niestey chyba nie jest w tym systemie, ale widzilama ze tam maja aqua aerobic dla kobiet w ciazy wiec jak mi sie uda zafasolkowac to sobie kupie karnet i bede tam chodzic na zajeciaFedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Heloł
Sylwia1985 - nigdy nie przyszło ci do głowy, że biorąc prysznic od razu po stosunku, możesz wszystko z siebie wypłukać? Pierwszy raz słyszę żeby dziewczyna tak robiła! Przecież to totalna głupota. Nie obraź się ale czasami mam wrażenie, ze nie masz zielonego pojęcia o przygotowaniach do macierzyństwa. Wydaje mi się, że nie korzystasz z portali o tej tematyce, nie zaglądasz na fora.
No to chyba na tyle
Ale przeciez i tak wszystko wylatuje a zreszta zawsze po chce mi sie siusiac wiec tak czy siak musze do toalety i co ma wyleciec to i tak wylatuje -
wczoraj jak z ginka gadalam, starsznie fajna babeczka, to mowila, ze najczesciej takim starajcym sie parom udaje sie zajsc wlasnie jak gdzies wyjada, sie odpreza i przestana myslec o ciazy, bo wlansie takie napiecie i ciagle myslenie blokuje owulacje, bo niby sie nie starsz niby sobie wmaiwaisz ze jak bedzie to bedzie, ale podswiadomie chcesz uparcie, wlasnie wazne zeby sie wyluzowac, my sie ostatnio wyluzowlaismy za bardzi i teraz chyba jednka chcialabynm @ chociaz jej brak tez mnie bardzo ucieszy
hehehe teraz to ja sama nie wiem co chce ale co ma byc to bedzie
Ten Ktoś na Górze wie lepiej i zdaje sie na niego
gocha04, Nina82, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jaki dokładnie oeparol stosujecie na poprawę śluzu? Latałam po różnych stronach i tych wiesiołków jest mnóstwo, ale w żadnym opisie nie znalazłam informacji o tym, że poprawia śluz.
I czy castagnus można łączyć w wiesiołkiem?
Chciałabym zacząć brać już w tym cyklu.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
sylwia1985 wrote:Rucia wrote:Heloł
No to chyba na tyle
Ale przeciez i tak wszystko wylatuje a zreszta zawsze po chce mi sie siusiac wiec tak czy siak musze do toalety i co ma wyleciec to i tak wylatuje
A jesli chodzi o przygotowania to jak najbardziej buszuje po forach ale ile kobiet i przypadlosci tyle innych wersji wiec trudno mi ocenic kto ma racje i jak postepowac -
nick nieaktualnyhej hej dziewczynki kochane:)
witam nowa staraczke- aga83 jesli wystapila u Ciebie owulka to wcale nie swiadczy ze poziom hormonow lh i fsh jest w normie! u mnie cykle regularne 27-29 dni owulacje potwierdzone monitoriingami a niestety poziom fsh baaardzo podwyzszony! tak wiec nie ma reguly- hormony zawsze wrto sprawdzic!
Beaciu-ciesze sie ze sobie wszystko z mezem wyjasniliscie bo martwilam sie ze tyle Twoich niepotrzebnych nerwow... 29 lat to jeszcze nie tragedia kochanapatrz na mnie- w tym roku 33 latka mi stukna (kurde chyba jestem tu najstarsza no poza she oczywiscie...) a dopiero pierwsza dzidzia w drodze... jeszcze i blizniaki moga Ci sie przydarzyc! ;P
sylwia-sprobuj choc kilka razy sie po seksie nie kapac!! poczekaj chociaz 20 minut. Moja taktyka to po wieczornym serduszkowaniu tylko wytrzec sie z zewnatrz do sucha chusteczka i juz do rana nie wstawac. prysznic,mycie- wszystko rano. no i podusia pod pupa tez nie zawadzi... podczas kapieli albo siusiania po serduszkowaniu wiekszosc nasienia wylatuje... prawo grawitacji niestety...
Amis- dziekuje za troske-jutro mam dzwonic do szpitala czy holter jest juz opisany i wtedy zaraz po niego jade i dam wam znac co i jak
witajcie wszystkie pozostale dziewczynki: librus dorus plemniczko shagus fedrus gosiu kaju mala musku natusia mauysia i rucia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 15:25
Libra, Rucia, plemniczka, Dora, Amicizia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Dziewczyny jaki dokładnie oeparol stosujecie na poprawę śluzu? Latałam po różnych stronach i tych wiesiołków jest mnóstwo, ale w żadnym opisie nie znalazłam informacji o tym, że poprawia śluz.
I czy castagnus można łączyć w wiesiołkiem?
Chciałabym zacząć brać już w tym cyklu.
ja stosuje oeparol femina, castagnusa też biorę... to są dwa różne wyciągigocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Rucia wrote:Heloł
No to chyba na tyle
Ale przeciez i tak wszystko wylatuje a zreszta zawsze po chce mi sie siusiac wiec tak czy siak musze do toalety i co ma wyleciec to i tak wylatuje
Ja zawsze lecę siusiu przed stosunkiem. Później i tak mam wrażenie, że chce mi się znowu, ale czekam cierpliwie z pół godziny i ew. wtedy dopiero idę. A zazwyczaj i tak usypiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 15:17
Libra, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Rucia wrote:Heloł
No to chyba na tyle
Sylwia ale to nie jest zupenie tak, musisz plemniczko dac troszke czasu a przynajmniej nie utrudniac im podrózy do jajeczka, bo im zajmuje to az 6 godzin za nim do noego dotra wiec warto te 20 minut poczekac nawet z sisusianiem poza tym wjedz na watek z linkami tam sa takie o tej tematyce tez wiec soboe poczytaj bo tem temat mysmy tu jez nie raz omawialy i jesli chcesz miec efekty to nas posłuchaj a jak nie to cóz... ale mysle ze warto za nim zacznie sie pytac o cos na dany temat poszukac w interencie, warto zparzyjaznic sie z wujkiem GOOGLE, a na forum trez sarozne watki i z tego co pamietam to jest i taki poswiecony tej tematycez wyszukiwarka też warto się polubić, może bardzo ułatwić życie
Rucia, natusia, Dora, gocha04, Shagga_80, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:hej hej dziewczynki kochane:)
witam nowa staraczke- aga83 jesli wystapila u Ciebie owulka to wcale nie swiadczy ze poziom hormonow lh i fsh jest w normie! u mnie cykle regularne 27-29 dni owulacje potwierdzone monitoriingami a niestety poziom fsh baaardzo podwyzszony! tak wiec nie ma reguly- hormony zawsze wrto sprawdzic!
Beaciu-ciesze sie ze sobie wszystko z mezem wyjasniliscie bo martwilam sie ze tyle Twoich niepotrzebnych nerwow... 29 lat to jeszcze nie tragedia kochanapatrz na mnie- w tym roku 33 latka mi stukna (kurde chyba jestem tu najstarsza no poza she oczywiscie...) a dopiero pierwsza dzidzia w drodze... jeszcze i blizniaki moga Ci sie przydarzyc! ;P
sylwia-sprobuj choc kilka razy sie po seksie nie kapac!! poczekaj chociaz 20 minut. Moja taktyka to po wieczornym serduszkowaniu tylko wytrzec sie z zewnatrz do sucha chusteczka i juz do rana nie wstawac. prysznic,mycie- wszystko rano. no i podusia pod pupa tez nie zawadzi... podczas kapieli albo siusiania po serduszkowaniu wiekszosc nasienia wylatuje... prawo grawitacji niestety...
Amis- dziekuje za troske-jutro mam dzwonic do szpitala czy holter jest juz opisany i wtedy zaraz po niego jade i dam wam znac co i jak
witajcie wszystkie pozostale dziewczynki: librus dorus shagus fedrus gosiu kaju mala musku natusia mauysia i rucia:)
cześć Gadgetko:) jak zobaczyłam Twój suwaczek, to normalnie sobie uświadomiłam jak ten czas szybko leci:) już 16 tydz. u Ciebie:) mam nadzieję, że wyniki będą ok:)