X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany kobity, od 40 minut nadrabiam wasze posty ;)
    ależ tu produkcja.
    Az przestałam pracowac bo nie nadążam z czytaniem :P

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dzis sie kobitki rozpisaly ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy w lipcu w tamtym roku !!! sama znalazłam w internecie sama (No Z BRatem) pojechałam auta oglądać i też sama wybrałam!!! mój też kombi nie chciał ale i tak kupiliśmy kombi!!!
    Zadzwoniłam tylko do mojego M wyciągaj kasę z konta w Austrii i wracaj z kasą bo auto kupiłam no i auto jest!!:-)

Dodi lubi tę wiadomość

• aga83 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleje pytanie mam - hormony fsh i lh odpowiadaja za pierwsza faze cyklu, jesli u mnie owulacja byla potwierdzona to oznacza to ze sa one u mnie w normie?

[img]http:[/img]
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosząc sie do wszystkich postów:
    ja zaraz po lecę sikać i myć się. Lekarz mi przykazał. Mam tak częste i nawracjaące zapalenia drog moczowych, że każdy mikrouraz,zatarcie, czy co tam jeszcze je powoduje.
    Lekarz twierdzi, że to co zostanie w środku wystarczy i nic tego nie wypłucze, także mam się tym nie martwić.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę zrobić przerwę pól albo i godzinną, mam nadzieję że jak wroce to dam rade nadgonić ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga83 wrote:
    koleje pytanie mam - hormony fsh i lh odpowiadaja za pierwsza faze cyklu, jesli u mnie owulacja byla potwierdzona to oznacza to ze sa one u mnie w normie?

ciężko wyczuć :/ nie jestem lekarzem :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    :( nie wiem jak cię pocieszyć :(

Ruciu wiem ze chcesz dobrze i nie da się mnie pocieszyć nikt tak naprawdę z tego forum nie wie co przeżywam i mam nadzieję ze nigdy na własnej skórze nie będzie musiał się przekonać....

Fedruś przytulaski:*
    Mogę jedynie sobie wyobrazić jak cię męczy takie czekanie na maleństwo.

Gosiu Kochana ale ja już nie czekam bo wiem że nie będzie jestem tu zwami np. po to żeby Beci nakopać do dupki :)

Fedra, podświadomie na pewno czekasz. I mówiąc, że nie czekasz tylko się bronisz, żeby się nie rozczarować. Mój system ochronny podobnie działa:)

ja dziś z opóźnieniem odwołuje się do wypowiedzi, ale trochę pracy mam i bebzol mnie naparza od @. Jeszcze w aptece byłam po nospe, a babka, że prądu nie ma i nic nie może sprzedać... uhhh

Ann gratuluję!

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    :( nie wiem jak cię pocieszyć :(

Ruciu wiem ze chcesz dobrze i nie da się mnie pocieszyć nikt tak naprawdę z tego forum nie wie co przeżywam i mam nadzieję ze nigdy na własnej skórze nie będzie musiał się przekonać....

Fedruś przytulaski:*
    Mogę jedynie sobie wyobrazić jak cię męczy takie czekanie na maleństwo.

Gosiu Kochana ale ja już nie czekam bo wiem że nie będzie jestem tu zwami np. po to żeby Beci nakopać do dupki :)

Fedra, podświadomie na pewno czekasz. I mówiąc, że nie czekasz tylko się bronisz, żeby się nie rozczarować. Mój system ochronny podobnie działa:)

ja dziś z opóźnieniem odwołuje się do wypowiedzi, ale trochę pracy mam i bebzol mnie naparza od @. Jeszcze w aptece byłam po nospe, a babka, że prądu nie ma i nic nie może sprzedać... uhhh

Ann gratuluję!

Nie Gosiu nawet podświadomie nie czekam ostatnio nawet się z moim nie przytulamy a w niepokalane poczęcie jakoś nie wierzę :P

natusia, Nina82 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aga83 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadne troszke pozniej do was, trzeba obiad gotowac :)

[img]http:[/img]
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiatm was wreszcie oficjalnie, bo juz zostałam wyszpiegowana przez Fedrę :P

tyle napisąłyscie, że juz nie pamietam co wam chcialam napisac, nadrabianie zabralo mi z 2 godziny ponad w tym co chiwle maialm dzis jakies telefony

Witam nowa kolezanke

a ja dzis mam dzien lenia ale tylko do teraz w zasadzie,wlasnie popijam kawke i robie sobie sandwicha a za chwile trzeba sie za obiadek wziac apoznije lece nzowu na basen i silownie

powiem wam ze ostatnio cos mi sie nie chce chodzic tam, sle skoro mam karnet to nie chce zmarnowac, bo mam 3 wejscia w tygodniu i nie przechoedza na nastepny tydzien i w sumie to jest nawet ok bo mnie mobilizuje do ruchu, bo isc mi sie nie chce, ale jak juz jestem to nie chce mi sie potem z basenu wychodzic :P ach ta przekorna natura ludzka

Fedra, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak 15 się zbliża i cisza na forum hi hi hi!!!!:-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko, ale tymi sowimi półsłówkami trzymałas w napięciu, bardzo cie prosze nie rób tak więcej, nam staraczkom i tym zafasolkowaym takie emocje niewskazane :P i zgadzam sie z tym co dziewczyny napisały i super że jakoś z M juz ta kwestie łądnie ustaliliście.

Moj teraz jak mu powiedzila, ze jest szansa to mowi ze lepiej nie , ale wiem ze to dlatego, że martwi sie bo nzazywalam te wszytskie leki i z tego powodu wolalby zeby nic nie bylo i chyba ma wyrzuty sumienia ze wtedy nie okazal sie dosc silny zeby jednka sie powstrzymac, bo jest bardzo odpowiedzilany i strasznie chce dzidziusia ale wie ze leki itd bo tez z ich powodu tyle zwlekalismy ze sie boi zeby nie zaszkodzic, czasami to jest bardzije przewrazliwiony niz ja :)

Dora, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    oj Saguś żeby to się tak dało...
    Fedrus kochana o Tobie też! zobaczytsz że jesczę będziesz miała cała gromadke :)

Libruś pewnie by tak było, tylko jak go do tego przekonać bo samo sie nie zrobi

Beatko, myśle że nie będziesz musiala go przekonywać... bo to trzeba poczuć... i ja myślę, że czuję, że chce, tylko sie boi

Beata lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus po prstu sie chowaja bo ja przyszlam, tak jak wnioskowala Fedra kilka stron wstecz :P

AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny

Trochę nadrobiłam;) ale nie wszystko:)
    Czekam na wyniki tsh, jutro wizyta u gina. Shagga Ty tez jutro masz wizytę z tego co pametam:)

mauysia, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Doruś :)

i jak tam u Ciebie u Was?

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to rzeczywiście pouciekły!!
    A ja czekam na tel mojego M i muszę jechać po niego pózniej!!!!:-)
    swojska kiełbaska na kolacje bedzie mniam mniam

Blondi22 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem :) Właśnie zjadłam porcję owoców i odliczam minuty do 15:30...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja jestem :) Właśnie zjadłam porcję owoców i odliczam minuty do 15:30...

No to jeszcze 25 minutek!!

‹‹ 1631 1632 1633 1634 1635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ