plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy kupiliśmy w lipcu w tamtym roku !!! sama znalazłam w internecie sama (No Z BRatem) pojechałam auta oglądać i też sama wybrałam!!! mój też kombi nie chciał ale i tak kupiliśmy kombi!!!
Zadzwoniłam tylko do mojego M wyciągaj kasę z konta w Austrii i wracaj z kasą bo auto kupiłam no i auto jest!!Dodi lubi tę wiadomość
-
koleje pytanie mam - hormony fsh i lh odpowiadaja za pierwsza faze cyklu, jesli u mnie owulacja byla potwierdzona to oznacza to ze sa one u mnie w normie?
-
Odnosząc sie do wszystkich postów:
ja zaraz po lecę sikać i myć się. Lekarz mi przykazał. Mam tak częste i nawracjaące zapalenia drog moczowych, że każdy mikrouraz,zatarcie, czy co tam jeszcze je powoduje.
Lekarz twierdzi, że to co zostanie w środku wystarczy i nic tego nie wypłucze, także mam się tym nie martwić. -
aga83 wrote:koleje pytanie mam - hormony fsh i lh odpowiadaja za pierwsza faze cyklu, jesli u mnie owulacja byla potwierdzona to oznacza to ze sa one u mnie w normie?
ciężko wyczućnie jestem lekarzem
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:gocha04 wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:
nie wiem jak cię pocieszyć
Ruciu wiem ze chcesz dobrze i nie da się mnie pocieszyć nikt tak naprawdę z tego forum nie wie co przeżywam i mam nadzieję ze nigdy na własnej skórze nie będzie musiał się przekonać....
Fedruś przytulaski:*
Mogę jedynie sobie wyobrazić jak cię męczy takie czekanie na maleństwo.
Gosiu Kochana ale ja już nie czekam bo wiem że nie będzie jestem tu zwami np. po to żeby Beci nakopać do dupki
Fedra, podświadomie na pewno czekasz. I mówiąc, że nie czekasz tylko się bronisz, żeby się nie rozczarować. Mój system ochronny podobnie działa:)
ja dziś z opóźnieniem odwołuje się do wypowiedzi, ale trochę pracy mam i bebzol mnie naparza od @. Jeszcze w aptece byłam po nospe, a babka, że prądu nie ma i nic nie może sprzedać... uhhh
Ann gratuluję!👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Fedra wrote:gocha04 wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:
nie wiem jak cię pocieszyć
Ruciu wiem ze chcesz dobrze i nie da się mnie pocieszyć nikt tak naprawdę z tego forum nie wie co przeżywam i mam nadzieję ze nigdy na własnej skórze nie będzie musiał się przekonać....
Fedruś przytulaski:*
Mogę jedynie sobie wyobrazić jak cię męczy takie czekanie na maleństwo.
Gosiu Kochana ale ja już nie czekam bo wiem że nie będzie jestem tu zwami np. po to żeby Beci nakopać do dupki
Fedra, podświadomie na pewno czekasz. I mówiąc, że nie czekasz tylko się bronisz, żeby się nie rozczarować. Mój system ochronny podobnie działa:)
ja dziś z opóźnieniem odwołuje się do wypowiedzi, ale trochę pracy mam i bebzol mnie naparza od @. Jeszcze w aptece byłam po nospe, a babka, że prądu nie ma i nic nie może sprzedać... uhhh
Ann gratuluję!
Nie Gosiu nawet podświadomie nie czekam ostatnio nawet się z moim nie przytulamy a w niepokalane poczęcie jakoś nie wierzęnatusia, Nina82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
wpadne troszke pozniej do was, trzeba obiad gotowac
-
Wiatm was wreszcie oficjalnie, bo juz zostałam wyszpiegowana przez Fedrę
tyle napisąłyscie, że juz nie pamietam co wam chcialam napisac, nadrabianie zabralo mi z 2 godziny ponad w tym co chiwle maialm dzis jakies telefony
Witam nowa kolezanke
a ja dzis mam dzien lenia ale tylko do teraz w zasadzie,wlasnie popijam kawke i robie sobie sandwicha a za chwile trzeba sie za obiadek wziac apoznije lece nzowu na basen i silownie
powiem wam ze ostatnio cos mi sie nie chce chodzic tam, sle skoro mam karnet to nie chce zmarnowac, bo mam 3 wejscia w tygodniu i nie przechoedza na nastepny tydzien i w sumie to jest nawet ok bo mnie mobilizuje do ruchu, bo isc mi sie nie chce, ale jak juz jestem to nie chce mi sie potem z basenu wychodzicach ta przekorna natura ludzka
Fedra, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beatko, ale tymi sowimi półsłówkami trzymałas w napięciu, bardzo cie prosze nie rób tak więcej, nam staraczkom i tym zafasolkowaym takie emocje niewskazane
i zgadzam sie z tym co dziewczyny napisały i super że jakoś z M juz ta kwestie łądnie ustaliliście.
Moj teraz jak mu powiedzila, ze jest szansa to mowi ze lepiej nie , ale wiem ze to dlatego, że martwi sie bo nzazywalam te wszytskie leki i z tego powodu wolalby zeby nic nie bylo i chyba ma wyrzuty sumienia ze wtedy nie okazal sie dosc silny zeby jednka sie powstrzymac, bo jest bardzo odpowiedzilany i strasznie chce dzidziusia ale wie ze leki itd bo tez z ich powodu tyle zwlekalismy ze sie boi zeby nie zaszkodzic, czasami to jest bardzije przewrazliwiony niz jaDora, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:oj Saguś żeby to się tak dało...
Fedrus kochana o Tobie też! zobaczytsz że jesczę będziesz miała cała gromadke
Libruś pewnie by tak było, tylko jak go do tego przekonać bo samo sie nie zrobi
Beatko, myśle że nie będziesz musiala go przekonywać... bo to trzeba poczuć... i ja myślę, że czuję, że chce, tylko sie boiBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny