X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24 minutki he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Weszłam na chwilkę znaleźć przepis na jedno ciasto (Stary w poniedziałek ma urodziny, a jako,że prezent od miesiąca nosi to chociaż ciasto Mu zrobię:D ). No więc po to włączyłam kompa...szukanie przepisu i listy zakupów (do ciasta) zajęło mi chwilkę...no i muuuuuuuuuuuuuusiałam zajrzeć tu :)

Witam nową staraczkę Aga83 :) Mam nadzieję,że zadomowisz się u nas :)

Kaja...tak sobie myślę coś...te PCOS to miałaś potwierdzone badaniami? Bo ja kilka lat temu leżałam w szpitalu gdzie robili mi badania właśnie pod kątem PCOS i nawet w wypisie dostałam,że mam PCOS...po czym robiłam testosteron wolny(poza szpitalem) i to wykluczyło mi PCOS...a dotąd wszystkie badania miały rzekomo potwierdzać...a dodam,że jestem w drugiej ciąży od tamtego czasu :) Więc jeśli nie jest to na 100% zbadane we wszelki możliwy sposób, to nie martwiłabym się tą diagnozą :)

Doruś, tak kochana, idziemy jutro razem , hehehehe ...ja na 17 :)

A w ogóle to jutro idę do pracy...a gorzej,że z dnia na dzień czuję się coraz gorzej i akurat teraz muszę do pracy iść, grrrrrrrrrrrrrrrr

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa a co do świec i innych wygibasów po serduszkowaniu....nigdy takich ćwiczeń nie robiłam (szczerze to z Lajdis dowiedziałam się,że tak robią Babki,hehehe) ale "po robocie" nie szłam zaraz do kibelka (mimo,że też dość szybko łapię infekcje) przynajmniej 20 minut leżałam i dopiero :)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra no tak jak nie było bzykanka to ciężko czekać na efekty:) Wiatropylne nie jesteśmy. Kibicuję ci, żeby udało się w inny sposób jak nie naturalny;)

Widzę troche się forum zaczęło odludniać i jestem na bierząco.

Aga83 witamy w szeregach, bardzo pozytywna ta małpka, taka słodziutka:D

Mauysia kombinuj dziewczyno, żeby się nie wydało. Myślę, że pomysł z jakimiś tabletkami jest dobry może terapia na opryszczkę czy coś tam;)

Beata wiedziałam, że się dogadacie z M, ale nie przypuszczałam, że tak szybko <wow> ale zajebi**ie!

Beata, Nina82 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę laseczki!!!!
    Wieczorkiem napewno za kukam do was!! miłego popołudnia!!!:-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i jeszcze coś, hehehhe.
    U nas też nikt nie wie jeszcze o ciąży (tzn poza Wami, moim M i Kubusiem...choć ten ostatni chyba nie bardzo rozumie to :D )...ale w weekend zamierzamy poinformować najbliższych...Stary wygania mnie na sobotę z domu,bo będzie oglądał walkę Gołota-Saleta i zaprasza brata, Szwagra, Tatę i kolegę...a ja jadę z Młodym do mojej Mamy...nie jestem przesądna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, jak byłam w ciąży z Kubusiem to dowiedziałam się o tym fakcie dzień przed imprezą z rodzinką Starego (mega imprezowiczami) i powiedzieliśmy wszystkim,że jestem chora i biorę leki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    BellaRosa wrote:
    Widzisz Beatka? :D I o to chodzi! :D

no o to że on może będzie uważał do końca zycia :P

zobaczysz... jak ochłonie... zapędzi się i nie skontroluje;P

Beata lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ami
    wczoraj miałam apogeum objawów!!dziś standardowo. Mam nadzieję,że mnie jutro paw nie złapie w drodze do lekarza, bo m. w delegacji i muszę jechać sama... a wystarczy mi jakiś niemiły zapaszek....

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    hej dziewczynki włąśnie odebrałam bete 340 czyli fasolka jest jutro do ginekologa:)

to fasolinka potwierdzona:) jeszcze raz gratulacje:)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Wiatm was wreszcie oficjalnie, bo juz zostałam wyszpiegowana przez Fedrę :P

tyle napisąłyscie, że juz nie pamietam co wam chcialam napisac, nadrabianie zabralo mi z 2 godziny ponad w tym co chiwle maialm dzis jakies telefony

Witam nowa kolezanke

a ja dzis mam dzien lenia ale tylko do teraz w zasadzie,wlasnie popijam kawke i robie sobie sandwicha a za chwile trzeba sie za obiadek wziac apoznije lece nzowu na basen i silownie

powiem wam ze ostatnio cos mi sie nie chce chodzic tam, sle skoro mam karnet to nie chce zmarnowac, bo mam 3 wejscia w tygodniu i nie przechoedza na nastepny tydzien i w sumie to jest nawet ok bo mnie mobilizuje do ruchu, bo isc mi sie nie chce, ale jak juz jestem to nie chce mi sie potem z basenu wychodzic :P ach ta przekorna natura ludzka

Ami właśnie miałam się Ciebie pytać gdzie Ty chodzisz na basen i na siłownie?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia życzę...my właśnie zjedliśmy zupkę i chyba wyjdziemy przed blok poczekać na Tatę..a potem jedziemy po okulary, do fryzjera i do sklepu :)
    Może wieczorkiem zajrzę :)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Fedra no tak jak nie było bzykanka to ciężko czekać na efekty:) Wiatropylne nie jesteśmy. Kibicuję ci, żeby udało się w inny sposób jak nie naturalny;)

Widzę troche się forum zaczęło odludniać i jestem na bierząco.

Aga83 witamy w szeregach, bardzo pozytywna ta małpka, taka słodziutka:D

Mauysia kombinuj dziewczyno, żeby się nie wydało. Myślę, że pomysł z jakimiś tabletkami jest dobry może terapia na opryszczkę czy coś tam;)

Beata wiedziałam, że się dogadacie z M, ale nie przypuszczałam, że tak szybko <wow> ale zajebi**ie!

Tylko Gosiu My w inny sposób też nie będziemy do tego pod chodzić znaczy nie podchodzimy do in vitro :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    możesz zaprzestać bo to tylko lek ziołowy i tak szybko nie zadziała.Ja stosowałam castagnusa 3 miechy i mi uregulował cykl do 28 dni.Nic mi nie wydłużył!!!!Wręcz skrócił ;)
    Witam Cię nowa staraczko i cześć Kaju!

o własnie dziewzczyny, napiszcie co myślicie... skoro castagnus reguluje cykle, to mam pytanko... czy skoro biorę już 3 opakowanie tego ziółka i moje cykle nie uległy zmianie - tzn. nadal mam krótkie 24d cykle - to czy oznacza to, iż taka moja uroda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dzięki kochane macie rację!
    jeszcze was całkiem nie nadrobiłam zrobię to wieczorkim bo teraz musze leciec po Oliwke na basen

pogadaliśmy, bo oczywiście co chwilę tu przychodził i patrzył co robię aż wreszcze chciał poczytac co mi tu piszecie :)

trochę mi było głupio wiec wyłączyłam, pogadaliśmy i powiedział ze lepiej jakby samo sie udało to by sie bardzo cieszył :) :O ( i kto ich zrozumie)

wiec ustaliliśmy ze sie nie napinamy i czekamy do wiosny, a w miedzy czasie załatwia mi karnet na basen i mam iść na słoneczko :) a wiosne rowerkiem sobie pomykamy

powiedział do wiosny a ja ...czyli do 21 marca ? hehehe
    papa buziaki humor mam o niebo lepszy

czyli wniosek jeden! chłop przechodzi zmęczenie materiału! Beatko, będzie dobrze:) Czuje to:)

natusia, Beata lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uu Dorka no nie fajnie z tymi objawami :( zycze ci zeby cie szybko opusciły i czekam cierpliwie na Twoje wyniki i na usg Shaggi no i jeszcze ciekawe co tam u Gadgetki z serduszkiem...

Dora lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:
    Wiatm was wreszcie oficjalnie, bo juz zostałam wyszpiegowana przez Fedrę :P

tyle napisąłyscie, że juz nie pamietam co wam chcialam napisac, nadrabianie zabralo mi z 2 godziny ponad w tym co chiwle maialm dzis jakies telefony

Witam nowa kolezanke

a ja dzis mam dzien lenia ale tylko do teraz w zasadzie,wlasnie popijam kawke i robie sobie sandwicha a za chwile trzeba sie za obiadek wziac apoznije lece nzowu na basen i silownie

powiem wam ze ostatnio cos mi sie nie chce chodzic tam, sle skoro mam karnet to nie chce zmarnowac, bo mam 3 wejscia w tygodniu i nie przechoedza na nastepny tydzien i w sumie to jest nawet ok bo mnie mobilizuje do ruchu, bo isc mi sie nie chce, ale jak juz jestem to nie chce mi sie potem z basenu wychodzic :P ach ta przekorna natura ludzka

Ami właśnie miałam się Ciebie pytać gdzie Ty chodzisz na basen i na siłownie?

ja mam multikarnet silver z systemu ok i w zasadzie moge korzystac ze wszystkiego co bierze udzial w tym programie ale chodze do MŁYNA na przemysłowej bo tam jest wjescie open czyli moge korztsrac ze wszystkiego, silownia aquaaerobic, basen sauana itd w winnych moge wejsc tylko na basen na godznie np albo tylko na fitness albo tylko na aqua a tam jak pojade to kilka godzin moge spedzic wiec najpierw silownia itd potem w zaleznosci albo od razu aqua albo najpierw pływanie a potem aqua i sauna i znowu pływaniem wszytsko zlaezy jak wczesniej przyjade i o ktorej jest aqua ale ponewaz jest ona zawsze wieczorkiem to chodze na popoludnoa poza tym wole po obiadku sobie pojechac a poza tym wtedy moj M wie co to znaczy siedziec samemu w domu a poza tym zawozi mnie i odbiera wiec nie musze jezdzic mpk a do mnie dojazd jest z przesiadkami a po taki wysilku to jakos sil brak i zima po basenie bezpieczniej od razu do autka :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    No to w takim razie odstawiam i zaczne brac od nowego cyklu no i poserduchuje dzisiaj nie myjac sie odrazu moze przez to nie moglam w ciaxe zajsc ze zawsze po bralam prysznic

ja się kąpię przed serduchami w dni płodne, po wkładam chusteczkę i tak śpię do rana... dopiero rano się podmywam i już... jakoś trzeba się przemęczyć dla wyższych celów:)
    teraz jeszcze zastosuję jeszcze jednen myk jak dziewczyny polecają... poduszkę pod tyłek;)

natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fitnessmlyn.pl/

o tutaj chodze ale na ten an ul. przemysłowej tam mi blizej

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez poduszka pod tyleczek na jakis czas a potem tez staram sie nie myc ale zwykle te 20 minut trudno wytrzymac bo zawsze po serduszkowaniu chce mi sie siusiu i za dlugo nie wytrzymam z pecherzem :/

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 1632 1633 1634 1635 1636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ