SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24 minutki he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Weszłam na chwilkę znaleźć przepis na jedno ciasto (Stary w poniedziałek ma urodziny, a jako,że prezent od miesiąca nosi to chociaż ciasto Mu zrobię:D ). No więc po to włączyłam kompa...szukanie przepisu i listy zakupów (do ciasta) zajęło mi chwilkę...no i muuuuuuuuuuuuuusiałam zajrzeć tu :)

Witam nową staraczkę Aga83 :) Mam nadzieję,że zadomowisz się u nas :)

Kaja...tak sobie myślę coś...te PCOS to miałaś potwierdzone badaniami? Bo ja kilka lat temu leżałam w szpitalu gdzie robili mi badania właśnie pod kątem PCOS i nawet w wypisie dostałam,że mam PCOS...po czym robiłam testosteron wolny(poza szpitalem) i to wykluczyło mi PCOS...a dotąd wszystkie badania miały rzekomo potwierdzać...a dodam,że jestem w drugiej ciąży od tamtego czasu :) Więc jeśli nie jest to na 100% zbadane we wszelki możliwy sposób, to nie martwiłabym się tą diagnozą :)

Doruś, tak kochana, idziemy jutro razem , hehehehe ...ja na 17 :)

A w ogóle to jutro idę do pracy...a gorzej,że z dnia na dzień czuję się coraz gorzej i akurat teraz muszę do pracy iść, grrrrrrrrrrrrrrrr

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa a co do świec i innych wygibasów po serduszkowaniu....nigdy takich ćwiczeń nie robiłam (szczerze to z Lajdis dowiedziałam się,że tak robią Babki,hehehe) ale "po robocie" nie szłam zaraz do kibelka (mimo,że też dość szybko łapię infekcje) przynajmniej 20 minut leżałam i dopiero :)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra no tak jak nie było bzykanka to ciężko czekać na efekty:) Wiatropylne nie jesteśmy. Kibicuję ci, żeby udało się w inny sposób jak nie naturalny;)

Widzę troche się forum zaczęło odludniać i jestem na bierząco.

Aga83 witamy w szeregach, bardzo pozytywna ta małpka, taka słodziutka:D

Mauysia kombinuj dziewczyno, żeby się nie wydało. Myślę, że pomysł z jakimiś tabletkami jest dobry może terapia na opryszczkę czy coś tam;)

Beata wiedziałam, że się dogadacie z M, ale nie przypuszczałam, że tak szybko <wow> ale zajebi**ie!

Beata, Nina82 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę laseczki!!!!
    Wieczorkiem napewno za kukam do was!! miłego popołudnia!!!:-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i jeszcze coś, hehehhe.
    U nas też nikt nie wie jeszcze o ciąży (tzn poza Wami, moim M i Kubusiem...choć ten ostatni chyba nie bardzo rozumie to :D )...ale w weekend zamierzamy poinformować najbliższych...Stary wygania mnie na sobotę z domu,bo będzie oglądał walkę Gołota-Saleta i zaprasza brata, Szwagra, Tatę i kolegę...a ja jadę z Młodym do mojej Mamy...nie jestem przesądna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, jak byłam w ciąży z Kubusiem to dowiedziałam się o tym fakcie dzień przed imprezą z rodzinką Starego (mega imprezowiczami) i powiedzieliśmy wszystkim,że jestem chora i biorę leki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    BellaRosa wrote:
    Widzisz Beatka? :D I o to chodzi! :D

no o to że on może będzie uważał do końca zycia :P

zobaczysz... jak ochłonie... zapędzi się i nie skontroluje;P

Beata lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ami
    wczoraj miałam apogeum objawów!!dziś standardowo. Mam nadzieję,że mnie jutro paw nie złapie w drodze do lekarza, bo m. w delegacji i muszę jechać sama... a wystarczy mi jakiś niemiły zapaszek....

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    hej dziewczynki włąśnie odebrałam bete 340 czyli fasolka jest jutro do ginekologa:)

to fasolinka potwierdzona:) jeszcze raz gratulacje:)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Wiatm was wreszcie oficjalnie, bo juz zostałam wyszpiegowana przez Fedrę :P

tyle napisąłyscie, że juz nie pamietam co wam chcialam napisac, nadrabianie zabralo mi z 2 godziny ponad w tym co chiwle maialm dzis jakies telefony

Witam nowa kolezanke

a ja dzis mam dzien lenia ale tylko do teraz w zasadzie,wlasnie popijam kawke i robie sobie sandwicha a za chwile trzeba sie za obiadek wziac apoznije lece nzowu na basen i silownie

powiem wam ze ostatnio cos mi sie nie chce chodzic tam, sle skoro mam karnet to nie chce zmarnowac, bo mam 3 wejscia w tygodniu i nie przechoedza na nastepny tydzien i w sumie to jest nawet ok bo mnie mobilizuje do ruchu, bo isc mi sie nie chce, ale jak juz jestem to nie chce mi sie potem z basenu wychodzic :P ach ta przekorna natura ludzka

Ami właśnie miałam się Ciebie pytać gdzie Ty chodzisz na basen i na siłownie?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia życzę...my właśnie zjedliśmy zupkę i chyba wyjdziemy przed blok poczekać na Tatę..a potem jedziemy po okulary, do fryzjera i do sklepu :)
    Może wieczorkiem zajrzę :)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Fedra no tak jak nie było bzykanka to ciężko czekać na efekty:) Wiatropylne nie jesteśmy. Kibicuję ci, żeby udało się w inny sposób jak nie naturalny;)

Widzę troche się forum zaczęło odludniać i jestem na bierząco.

Aga83 witamy w szeregach, bardzo pozytywna ta małpka, taka słodziutka:D

Mauysia kombinuj dziewczyno, żeby się nie wydało. Myślę, że pomysł z jakimiś tabletkami jest dobry może terapia na opryszczkę czy coś tam;)

Beata wiedziałam, że się dogadacie z M, ale nie przypuszczałam, że tak szybko <wow> ale zajebi**ie!

Tylko Gosiu My w inny sposób też nie będziemy do tego pod chodzić znaczy nie podchodzimy do in vitro :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    możesz zaprzestać bo to tylko lek ziołowy i tak szybko nie zadziała.Ja stosowałam castagnusa 3 miechy i mi uregulował cykl do 28 dni.Nic mi nie wydłużył!!!!Wręcz skrócił ;)
    Witam Cię nowa staraczko i cześć Kaju!

o własnie dziewzczyny, napiszcie co myślicie... skoro castagnus reguluje cykle, to mam pytanko... czy skoro biorę już 3 opakowanie tego ziółka i moje cykle nie uległy zmianie - tzn. nadal mam krótkie 24d cykle - to czy oznacza to, iż taka moja uroda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dzięki kochane macie rację!
    jeszcze was całkiem nie nadrobiłam zrobię to wieczorkim bo teraz musze leciec po Oliwke na basen

pogadaliśmy, bo oczywiście co chwilę tu przychodził i patrzył co robię aż wreszcze chciał poczytac co mi tu piszecie :)

trochę mi było głupio wiec wyłączyłam, pogadaliśmy i powiedział ze lepiej jakby samo sie udało to by sie bardzo cieszył :) :O ( i kto ich zrozumie)

wiec ustaliliśmy ze sie nie napinamy i czekamy do wiosny, a w miedzy czasie załatwia mi karnet na basen i mam iść na słoneczko :) a wiosne rowerkiem sobie pomykamy

powiedział do wiosny a ja ...czyli do 21 marca ? hehehe
    papa buziaki humor mam o niebo lepszy

czyli wniosek jeden! chłop przechodzi zmęczenie materiału! Beatko, będzie dobrze:) Czuje to:)

natusia, Beata lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uu Dorka no nie fajnie z tymi objawami :( zycze ci zeby cie szybko opusciły i czekam cierpliwie na Twoje wyniki i na usg Shaggi no i jeszcze ciekawe co tam u Gadgetki z serduszkiem...

Dora lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:
    Wiatm was wreszcie oficjalnie, bo juz zostałam wyszpiegowana przez Fedrę :P

tyle napisąłyscie, że juz nie pamietam co wam chcialam napisac, nadrabianie zabralo mi z 2 godziny ponad w tym co chiwle maialm dzis jakies telefony

Witam nowa kolezanke

a ja dzis mam dzien lenia ale tylko do teraz w zasadzie,wlasnie popijam kawke i robie sobie sandwicha a za chwile trzeba sie za obiadek wziac apoznije lece nzowu na basen i silownie

powiem wam ze ostatnio cos mi sie nie chce chodzic tam, sle skoro mam karnet to nie chce zmarnowac, bo mam 3 wejscia w tygodniu i nie przechoedza na nastepny tydzien i w sumie to jest nawet ok bo mnie mobilizuje do ruchu, bo isc mi sie nie chce, ale jak juz jestem to nie chce mi sie potem z basenu wychodzic :P ach ta przekorna natura ludzka

Ami właśnie miałam się Ciebie pytać gdzie Ty chodzisz na basen i na siłownie?

ja mam multikarnet silver z systemu ok i w zasadzie moge korzystac ze wszystkiego co bierze udzial w tym programie ale chodze do MŁYNA na przemysłowej bo tam jest wjescie open czyli moge korztsrac ze wszystkiego, silownia aquaaerobic, basen sauana itd w winnych moge wejsc tylko na basen na godznie np albo tylko na fitness albo tylko na aqua a tam jak pojade to kilka godzin moge spedzic wiec najpierw silownia itd potem w zaleznosci albo od razu aqua albo najpierw pływanie a potem aqua i sauna i znowu pływaniem wszytsko zlaezy jak wczesniej przyjade i o ktorej jest aqua ale ponewaz jest ona zawsze wieczorkiem to chodze na popoludnoa poza tym wole po obiadku sobie pojechac a poza tym wtedy moj M wie co to znaczy siedziec samemu w domu a poza tym zawozi mnie i odbiera wiec nie musze jezdzic mpk a do mnie dojazd jest z przesiadkami a po taki wysilku to jakos sil brak i zima po basenie bezpieczniej od razu do autka :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    No to w takim razie odstawiam i zaczne brac od nowego cyklu no i poserduchuje dzisiaj nie myjac sie odrazu moze przez to nie moglam w ciaxe zajsc ze zawsze po bralam prysznic

ja się kąpię przed serduchami w dni płodne, po wkładam chusteczkę i tak śpię do rana... dopiero rano się podmywam i już... jakoś trzeba się przemęczyć dla wyższych celów:)
    teraz jeszcze zastosuję jeszcze jednen myk jak dziewczyny polecają... poduszkę pod tyłek;)

natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fitnessmlyn.pl/

o tutaj chodze ale na ten an ul. przemysłowej tam mi blizej

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez poduszka pod tyleczek na jakis czas a potem tez staram sie nie myc ale zwykle te 20 minut trudno wytrzymac bo zawsze po serduszkowaniu chce mi sie siusiu i za dlugo nie wytrzymam z pecherzem :/

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 1632 1633 1634 1635 1636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ