plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Weszłam na chwilkę znaleźć przepis na jedno ciasto (Stary w poniedziałek ma urodziny, a jako,że prezent od miesiąca nosi to chociaż ciasto Mu zrobię). No więc po to włączyłam kompa...szukanie przepisu i listy zakupów (do ciasta) zajęło mi chwilkę...no i muuuuuuuuuuuuuusiałam zajrzeć tu
Witam nową staraczkę Aga83Mam nadzieję,że zadomowisz się u nas
Kaja...tak sobie myślę coś...te PCOS to miałaś potwierdzone badaniami? Bo ja kilka lat temu leżałam w szpitalu gdzie robili mi badania właśnie pod kątem PCOS i nawet w wypisie dostałam,że mam PCOS...po czym robiłam testosteron wolny(poza szpitalem) i to wykluczyło mi PCOS...a dotąd wszystkie badania miały rzekomo potwierdzać...a dodam,że jestem w drugiej ciąży od tamtego czasuWięc jeśli nie jest to na 100% zbadane we wszelki możliwy sposób, to nie martwiłabym się tą diagnozą
Doruś, tak kochana, idziemy jutro razem , hehehehe ...ja na 17
A w ogóle to jutro idę do pracy...a gorzej,że z dnia na dzień czuję się coraz gorzej i akurat teraz muszę do pracy iść, grrrrrrrrrrrrrrrrFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa a co do świec i innych wygibasów po serduszkowaniu....nigdy takich ćwiczeń nie robiłam (szczerze to z Lajdis dowiedziałam się,że tak robią Babki,hehehe) ale "po robocie" nie szłam zaraz do kibelka (mimo,że też dość szybko łapię infekcje) przynajmniej 20 minut leżałam i dopiero
-
Fedra no tak jak nie było bzykanka to ciężko czekać na efekty:) Wiatropylne nie jesteśmy. Kibicuję ci, żeby udało się w inny sposób jak nie naturalny;)
Widzę troche się forum zaczęło odludniać i jestem na bierząco.
Aga83 witamy w szeregach, bardzo pozytywna ta małpka, taka słodziutka:D
Mauysia kombinuj dziewczyno, żeby się nie wydało. Myślę, że pomysł z jakimiś tabletkami jest dobry może terapia na opryszczkę czy coś tam;)
Beata wiedziałam, że się dogadacie z M, ale nie przypuszczałam, że tak szybko <wow> ale zajebi**ie!Beata, Nina82 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaaa i jeszcze coś, hehehhe.
U nas też nikt nie wie jeszcze o ciąży (tzn poza Wami, moim M i Kubusiem...choć ten ostatni chyba nie bardzo rozumie to)...ale w weekend zamierzamy poinformować najbliższych...Stary wygania mnie na sobotę z domu,bo będzie oglądał walkę Gołota-Saleta i zaprasza brata, Szwagra, Tatę i kolegę...a ja jadę z Młodym do mojej Mamy...nie jestem przesądna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amicizia wrote:Wiatm was wreszcie oficjalnie, bo juz zostałam wyszpiegowana przez Fedrę
tyle napisąłyscie, że juz nie pamietam co wam chcialam napisac, nadrabianie zabralo mi z 2 godziny ponad w tym co chiwle maialm dzis jakies telefony
Witam nowa kolezanke
a ja dzis mam dzien lenia ale tylko do teraz w zasadzie,wlasnie popijam kawke i robie sobie sandwicha a za chwile trzeba sie za obiadek wziac apoznije lece nzowu na basen i silownie
powiem wam ze ostatnio cos mi sie nie chce chodzic tam, sle skoro mam karnet to nie chce zmarnowac, bo mam 3 wejscia w tygodniu i nie przechoedza na nastepny tydzien i w sumie to jest nawet ok bo mnie mobilizuje do ruchu, bo isc mi sie nie chce, ale jak juz jestem to nie chce mi sie potem z basenu wychodzicach ta przekorna natura ludzka
Ami właśnie miałam się Ciebie pytać gdzie Ty chodzisz na basen i na siłownie?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Fedra no tak jak nie było bzykanka to ciężko czekać na efekty:) Wiatropylne nie jesteśmy. Kibicuję ci, żeby udało się w inny sposób jak nie naturalny;)
Widzę troche się forum zaczęło odludniać i jestem na bierząco.
Aga83 witamy w szeregach, bardzo pozytywna ta małpka, taka słodziutka:D
Mauysia kombinuj dziewczyno, żeby się nie wydało. Myślę, że pomysł z jakimiś tabletkami jest dobry może terapia na opryszczkę czy coś tam;)
Beata wiedziałam, że się dogadacie z M, ale nie przypuszczałam, że tak szybko <wow> ale zajebi**ie!
Tylko Gosiu My w inny sposób też nie będziemy do tego pod chodzić znaczy nie podchodzimy do in vitro17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:możesz zaprzestać bo to tylko lek ziołowy i tak szybko nie zadziała.Ja stosowałam castagnusa 3 miechy i mi uregulował cykl do 28 dni.Nic mi nie wydłużył!!!!Wręcz skrócił
Witam Cię nowa staraczko i cześć Kaju!
o własnie dziewzczyny, napiszcie co myślicie... skoro castagnus reguluje cykle, to mam pytanko... czy skoro biorę już 3 opakowanie tego ziółka i moje cykle nie uległy zmianie - tzn. nadal mam krótkie 24d cykle - to czy oznacza to, iż taka moja uroda? -
nick nieaktualnyBeata wrote:dzięki kochane macie rację!
jeszcze was całkiem nie nadrobiłam zrobię to wieczorkim bo teraz musze leciec po Oliwke na basen
pogadaliśmy, bo oczywiście co chwilę tu przychodził i patrzył co robię aż wreszcze chciał poczytac co mi tu piszecie
trochę mi było głupio wiec wyłączyłam, pogadaliśmy i powiedział ze lepiej jakby samo sie udało to by sie bardzo cieszył( i kto ich zrozumie)
wiec ustaliliśmy ze sie nie napinamy i czekamy do wiosny, a w miedzy czasie załatwia mi karnet na basen i mam iść na słoneczkoa wiosne rowerkiem sobie pomykamy
powiedział do wiosny a ja ...czyli do 21 marca ? hehehe
papa buziaki humor mam o niebo lepszy
czyli wniosek jeden! chłop przechodzi zmęczenie materiału! Beatko, będzie dobrze:) Czuje to:)natusia, Beata lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Amicizia wrote:Wiatm was wreszcie oficjalnie, bo juz zostałam wyszpiegowana przez Fedrę
tyle napisąłyscie, że juz nie pamietam co wam chcialam napisac, nadrabianie zabralo mi z 2 godziny ponad w tym co chiwle maialm dzis jakies telefony
Witam nowa kolezanke
a ja dzis mam dzien lenia ale tylko do teraz w zasadzie,wlasnie popijam kawke i robie sobie sandwicha a za chwile trzeba sie za obiadek wziac apoznije lece nzowu na basen i silownie
powiem wam ze ostatnio cos mi sie nie chce chodzic tam, sle skoro mam karnet to nie chce zmarnowac, bo mam 3 wejscia w tygodniu i nie przechoedza na nastepny tydzien i w sumie to jest nawet ok bo mnie mobilizuje do ruchu, bo isc mi sie nie chce, ale jak juz jestem to nie chce mi sie potem z basenu wychodzicach ta przekorna natura ludzka
Ami właśnie miałam się Ciebie pytać gdzie Ty chodzisz na basen i na siłownie?
ja mam multikarnet silver z systemu ok i w zasadzie moge korzystac ze wszystkiego co bierze udzial w tym programie ale chodze do MŁYNA na przemysłowej bo tam jest wjescie open czyli moge korztsrac ze wszystkiego, silownia aquaaerobic, basen sauana itd w winnych moge wejsc tylko na basen na godznie np albo tylko na fitness albo tylko na aqua a tam jak pojade to kilka godzin moge spedzic wiec najpierw silownia itd potem w zaleznosci albo od razu aqua albo najpierw pływanie a potem aqua i sauna i znowu pływaniem wszytsko zlaezy jak wczesniej przyjade i o ktorej jest aqua ale ponewaz jest ona zawsze wieczorkiem to chodze na popoludnoa poza tym wole po obiadku sobie pojechac a poza tym wtedy moj M wie co to znaczy siedziec samemu w domu a poza tym zawozi mnie i odbiera wiec nie musze jezdzic mpk a do mnie dojazd jest z przesiadkami a po taki wysilku to jakos sil brak i zima po basenie bezpieczniej od razu do autka -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:No to w takim razie odstawiam i zaczne brac od nowego cyklu no i poserduchuje dzisiaj nie myjac sie odrazu moze przez to nie moglam w ciaxe zajsc ze zawsze po bralam prysznic
ja się kąpię przed serduchami w dni płodne, po wkładam chusteczkę i tak śpię do rana... dopiero rano się podmywam i już... jakoś trzeba się przemęczyć dla wyższych celów:)
teraz jeszcze zastosuję jeszcze jednen myk jak dziewczyny polecają... poduszkę pod tyłek;)natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość