plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Dziewczyny jaki dokładnie oeparol stosujecie na poprawę śluzu? Latałam po różnych stronach i tych wiesiołków jest mnóstwo, ale w żadnym opisie nie znalazłam informacji o tym, że poprawia śluz.
I czy castagnus można łączyć w wiesiołkiem?
Chciałabym zacząć brać już w tym cyklu.
Gocha ja łykam jedną tabletke rano, łączę z castagnusem i jest ok. Śluzu mam dosyć sporo, na pcozątku był taki galaretowaty po Oeparolu, ale teraz po 3 msc stosowania wrócił do normy -
Amicizia wrote:wczoraj jak z ginka gadalam, starsznie fajna babeczka, to mowila, ze najczesciej takim starajcym sie parom udaje sie zajsc wlasnie jak gdzies wyjada, sie odpreza i przestana myslec o ciazy, bo wlansie takie napiecie i ciagle myslenie blokuje owulacje, bo niby sie nie starsz niby sobie wmaiwaisz ze jak bedzie to bedzie, ale podswiadomie chcesz uparcie, wlasnie wazne zeby sie wyluzowac, my sie ostatnio wyluzowlaismy za bardzi i teraz chyba jednka chcialabynm @ chociaz jej brak tez mnie bardzo ucieszy
hehehe teraz to ja sama nie wiem co chce ale co ma byc to bedzie
Ten Ktoś na Górze wie lepiej i zdaje sie na niego
ja mogę mówić, że się nie staram, ale wiem, że to nic nie da, bo mam to wszystko tak głęboko w głowie, że ciężko pozbyć mi się tych myśli.
Wyjazd też nie koniecznie może dobrze wpływać..na wakacje byliśmy z M nad morzem i to w czasie owulki i też nic z tego nie wyszło. Nie wiem może za dużo czytam i siedzę na forum...ciężko stwierdzić, a może powinnam się napić i wtedy się bzykać do upadłego. Albo najlepiej i pewnie najskuteczniej byłoby walnąć tym wszystkim testami, prochami, badaniami o podłogę i kopnąć myśli w 4 litery i żyć dla siebie, a nie dla tych chorych myśli.
To jest naprawdę skomplikowane.Beata, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyhej natusiu- chyba najgorsze juz za mna:) juz drugi tydzien leci bez zadnych wymiotow wiec chyba wychodze na prosta:) no i juz tak strasznie spac mi sie nie chce, troche wiecej mam energii-jest dobrze. a jeszcze cos kolo 4 tygodni i wiosna bedzie!!! JUUPPPIII!!!!!!!
Rucia, Dora, natusia, Amicizia, gocha04, Shagga_80, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:sylwia1985 wrote:Rucia wrote:Heloł
aga83 - witaj w naszych progach.
Sylwia1985 - nigdy nie przyszło ci do głowy, że biorąc prysznic od razu po stosunku, możesz wszystko z siebie wypłukać? Pierwszy raz słyszę żeby dziewczyna tak robiła! Przecież to totalna głupota. Nie obraź się ale czasami mam wrażenie, ze nie masz zielonego pojęcia o przygotowaniach do macierzyństwa. Wydaje mi się, że nie korzystasz z portali o tej tematyce, nie zaglądasz na fora.
Dora, Shagga - czekam na wasze info od lekarza
Beatka - super, ze się dogadaliście.
No to chyba na tyle
Ale przeciez i tak wszystko wylatuje a zreszta zawsze po chce mi sie siusiac wiec tak czy siak musze do toalety i co ma wyleciec to i tak wylatuje
Ja zawsze lecę siusiu przed stosunkiem. Później i tak mam wrażenie, że chce mi się znowu, ale czekam cierpliwie z pół godziny i ew. wtedy dopiero idę. A zazwyczaj i tak usypiam.
ja wszelkie sprawy zalatwiam przed... dobrze, że po mi się nic nie chce i zazwyczaj zasypiam jak dziecko;)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Dziewczyny jaki dokładnie oeparol stosujecie na poprawę śluzu? Latałam po różnych stronach i tych wiesiołków jest mnóstwo, ale w żadnym opisie nie znalazłam informacji o tym, że poprawia śluz.
I czy castagnus można łączyć w wiesiołkiem?
Chciałabym zacząć brać już w tym cyklu.
gosiu podobno najlepszy jest wlasnie Oeparol.. ale sa tez tansze oleje z wiesiolka, innej firmy. I jak najbardziej wiesiolka mozna z castagnusem łączycgocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej plemnisiu
librus- dokladnie... dopiero co pamietam jak zaszlam a tu juz tuz tuz piaty miesiac ciazy sie klania... leci ten czas okropnie, ani sie obejrze a bedziecie trzymac kciuki za nasze forumowe porody...a my rodzace bedziemy trzymac kciuki za wasze fasolinki
plemniczka, gocha04, Libra, Shagga_80, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:ja tez poduszka pod tyleczek na jakis czas a potem tez staram sie nie myc ale zwykle te 20 minut trudno wytrzymac bo zawsze po serduszkowaniu chce mi sie siusiu i za dlugo nie wytrzymam z pecherzem
he a już myslalam ze tylko mi sie chce sisiu zaraz po -
Sprobuje nie kapac sie odrazu po serduchowaniu brac niepokalanek od nastepnego cyklu mierzyc temp codziennie o 7 robic testy owu codziennie o tej samej porze czyli o 17 msm nadzieje ze dwie krechy zobacze a tak za dwa tygodnie dwie krechy na tescie ciazowym i juz nie bede was meczyla
Shagga_80, Nina82, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:hej natusiu- chyba najgorsze juz za mna:) juz drugi tydzien leci bez zadnych wymiotow wiec chyba wychodze na prosta:) no i juz tak strasznie spac mi sie nie chce, troche wiecej mam energii-jest dobrze. a jeszcze cos kolo 4 tygodni i wiosna bedzie!!! JUUPPPIII!!!!!!!
To super! Ciesz się kochana swoim stanem i pisz o wszystkim bo nam to na przyszłość się przyda! Trzymam kciuki za twoje serduszko. Mam nadzieję,że wyniki będą w porządkugadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Sprobuje nie kapac sie odrazu po serduchowaniu brac niepokalanek od nastepnego cyklu mierzyc temp codziennie o 7 robic testy owu codziennie o tej samej porze czyli o 17 msm nadzieje ze dwie krechy zobacze a tak za dwa tygodnie dwie krechy na tescie ciazowym i juz nie bede was meczyla
Sylwia tu nie chodzi o męczenie. Tylko mamy wrażenie, że zupełnie nie potrafisz słuchać tego co się do Ciebie mówi. Powtarzamy ci coś po 10 razy, a ty dalej swoje. Notuj sobie te wszystkie rady.gocha04, natusia, Dora, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblondi a wiesz jak mi bylo trudno na poczatku sie przestawic??
ale robilam tak jak Rucia i librus- najpierw siusiu potem przytulanko i juz tak mocno sie nie chcialoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 15:29
Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Sprobuje nie kapac sie odrazu po serduchowaniu brac niepokalanek od nastepnego cyklu mierzyc temp codziennie o 7 robic testy owu codziennie o tej samej porze czyli o 17 msm nadzieje ze dwie krechy zobacze a tak za dwa tygodnie dwie krechy na tescie ciazowym i juz nie bede was meczyla
W ogóle się spróbuj nie kąpać! Rano po wstaniu idź się umyj po prostu, przecież sperma tak czy siak wylatuje ładnych kilka godzin, więc nie wiem co ci daje ten prysznic?Dora, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam nadzieje tak jak wy ze wynik holtera bedzie ok:) no albo w miare ok. na razie ide - trzeba jakies pranie do pralki wrzucic bo z kosza sie juz wysypuje, cos zjesc a potem do was jeszcze wroce.
buzialki na mile popoludnie dla wszystkich pan :*natusia, Dora, Fedra lubią tę wiadomość
-
Monisiu a nie odpisalam Ci na priv odnosnie mojej siostry, korzystając wiec z tego ze jestesmy tu razem odpowiem Ci, moja siostra juz kilka dni temu slyszala serduszko i jest wszystko dobrze. Aktualnie jest w 8 tygodniu. I w weekend zaliczyla pierwsze wymiotki
natusia, gocha04, gadgeta, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:blondi a wiesz jak mi bylo trudno na poczatku sie przestawic??
ale robilam tak jak Rucia i librus- najpierw siusiu potem przytulanko i juz tak mocno sie nie chcialo
w przyszłosci bede tak robićhe chyba ze przypadkiem w tym cyklu zajde
gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość