plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
29 lat, jedno poronienie w 2007 roku w 8 tc, od tamtego czasu ciaz brak (przynajmniej tych o ktorych ja bym wiedziala). nowy rok, nowy lekarz, nowe nadzieje. zaczelam od prowadzenia wykresu i znalazlam wasze forum, ktore od jakiegos czasu podgladalam. wreszcie dojzalam do tego aby sie dzielic swoimi przezyciami z drugimi. mam nadzieje ze bedzie mi tu dobrze wsrod was
gocha04, Shagga_80, natusia, Libra, Rucia, Beata, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra pewnie masz rację ,ale sama kurcze nie wiem co mam robić !!!!
nie poddawać się przedewszystkim
po drugie iść na laparo gdzie usuną Ci te paskudztwa co tam się robią
po trzecie wiem ze powinno się leki przyjmować przy PCO jeśli się chce zaciążyć
po czwarte więc idziesz do lekarza ustalasz plan działania i do dziełaAGA 30, kopciuszek126, natusia, Libra, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyaga83 wrote:29 lat, jedno poronienie w 2007 roku w 8 tc, od tamtego czasu ciaz brak (przynajmniej tych o ktorych ja bym wiedziala). nowy rok, nowy lekarz, nowe nadzieje. zaczelam od prowadzenia wykresu i znalazlam wasze forum, ktore od jakiegos czasu podgladalam. wreszcie dojzalam do tego aby sie dzielic swoimi przezyciami z drugimi. mam nadzieje ze bedzie mi tu dobrze wsrod was
Tu zawsze jest dobrze !!!
Czasem hormony nam odbijają i ostro jest ale poza tym cudownie!!!natusia, Libra, Beata, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Kaja wrote:Fedra pewnie masz rację ,ale sama kurcze nie wiem co mam robić !!!!
po czwarte więc idziesz do lekarza ustalasz plan działania i do dzieła
Ciocia Fredzia wie co mówi!!!kopciuszek126, natusia, Libra, Nina82 lubią tę wiadomość
-
aga83 wrote:29 lat, jedno poronienie w 2007 roku w 8 tc, od tamtego czasu ciaz brak (przynajmniej tych o ktorych ja bym wiedziala). nowy rok, nowy lekarz, nowe nadzieje. zaczelam od prowadzenia wykresu i znalazlam wasze forum, ktore od jakiegos czasu podgladalam. wreszcie dojzalam do tego aby sie dzielic swoimi przezyciami z drugimi. mam nadzieje ze bedzie mi tu dobrze wsrod was
napewno będzie dobrze tylko jeśli będę miała humory to nie bierz tego co pisze do siebie
a jakie robiłaś badania Ty i Twój partner?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dzięki kochane macie rację!
jeszcze was całkiem nie nadrobiłam zrobię to wieczorkim bo teraz musze leciec po Oliwke na basen
pogadaliśmy, bo oczywiście co chwilę tu przychodził i patrzył co robię aż wreszcze chciał poczytac co mi tu piszecie
trochę mi było głupio wiec wyłączyłam, pogadaliśmy i powiedział ze lepiej jakby samo sie udało to by sie bardzo cieszył( i kto ich zrozumie)
wiec ustaliliśmy ze sie nie napinamy i czekamy do wiosny, a w miedzy czasie załatwia mi karnet na basen i mam iść na słoneczkoa wiosne rowerkiem sobie pomykamy
powiedział do wiosny a ja ...czyli do 21 marca ? hehehe
papa buziaki humor mam o niebo lepszykopciuszek126, mauysia, plemniczka, kiti, Muska, Amicizia, gocha04, Shagga_80, natusia, gadgeta, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:dzięki kochane macie rację!
jeszcze was całkiem nie nadrobiłam zrobię to wieczorkim bo teraz musze leciec po Oliwke na basen
pogadaliśmy, bo oczywiście co chwilę tu przychodził i patrzył co robię aż wreszcze chciał poczytac co mi tu piszecie
trochę mi było głupio wiec wyłączyłam, pogadaliśmy i powiedział ze lepiej jakby samo sie udało to by sie bardzo cieszył( i kto ich zrozumie)
wiec ustaliliśmy ze sie nie napinamy i czekamy do wiosny, a w miedzy czasie załatwia mi karnet na basen i mam iść na słoneczkoa wiosne rowerkiem sobie pomykamy
papa buziaki humor mam o niebo lepszy
no i od razu mi lepiejFedra, Beata lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:Kaja wrote:Fedra pewnie masz rację ,ale sama kurcze nie wiem co mam robić !!!!
po czwarte więc idziesz do lekarza ustalasz plan działania i do dzieła
Ciocia Fredzia wie co mówi!!!
Kuźwa czasem się tu czuje jak lekarz
a tak na powarznie to pada u mnie śniegWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 12:50
mauysia, AGA 30, natusia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
ja po seksie wkladam sobie podusie pod tylek i leze spokojnie z 20 - 30min
Fedra lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:dzięki kochane macie rację!
papa buziaki humor mam o niebo lepszy
powiedz mu że niechciałby wiedzieć jak go tu objeżamy
no i to koljeny dowód na to że za chłopem nie nadążyszLibra, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra a propos alkoholu... Moja teściowa robi zarąbiste nalewki: malinówka, pigwówka, sosnówka, miętówka, niedźwiedziówka (spiryt, cytryna i miód), porzeczkówka... I TERAZ - W WEEKEND - BĘDĘ MUSIAŁA ODMÓWIĆ SPRÓBOWANIA! I, co gorsza, wymyslić jakąś wymówkę...
Fedra, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Fedra a propos alkoholu... Moja teściowa robi zarąbiste nalewki: malinówka, pigwówka, sosnówka, miętówka, niedźwiedziówka (spiryt, cytryna i miód), porzeczkówka... I TERAZ - W WEEKEND - BĘDĘ MUSIAŁA ODMÓWIĆ SPRÓBOWANIA! I, co gorsza, wymyslić jakąś wymówkę...
A to jeszcze nic nie wiedzą że dziadkami będą!! -
co do badan hormonalnych to jeszcze nie robilam. na dzisiejszy dzien to mialam w styczniowym cyklu robiony monitoring, ktory pokazal ze wszystko ok - pecherzyki rosly, dominujacy 18mm w 14dc, owulacja z prawego jajnika. hormonow jeszcze nie robilam, czekam do kwietnia. mam nowa ginke, i zrobilysmy sobie taki plan zebym prosto nie wariowala. mierze temp, i obserwuje swoje cialo, biore witaminki i duphaston od 15dc. i jak narazie tyle.
Shagga_80, Nina82 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedra a propos alkoholu... Moja teściowa robi zarąbiste nalewki: malinówka, pigwówka, sosnówka, miętówka, niedźwiedziówka (spiryt, cytryna i miód), porzeczkówka... I TERAZ - W WEEKEND - BĘDĘ MUSIAŁA ODMÓWIĆ SPRÓBOWANIA! I, co gorsza, wymyslić jakąś wymówkę...
a powiedz że jesteś chora i na antybiotykach i nie możesz pić i już
uwielbiam wszystkiego rodzaju naleweczki mniamAGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny