plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlemnisiu zaczęłam tak może od 8 dc winko pić migdały może 2 dni wcześniej!! Winko wytrawne po 2 a nawet 3 lampki a raz to nawet całą butelkę wypiłam he he oglądając film!!!
Kopciuszek sluz rozciągliwy już był może jeszcze wróci !!!plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
a u mnie kilka dni bolały mnie lekko jajniki dzis juz cisza i tempka wzrosła moze w koncu mi wyznaczy owulacje na wykesie ale jesli teraz wyznaczy to bedzie jakas szansa że bobas moze byc bo serduszkowalismy bez gumki teraz . Chociarz nie wiem czy plemniki by przeźyły ten 1-2 dni do owulacji we mnie
Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Witam sie i ja ; !!!
Beatko-nie wiem co Ci więcej powiedzieć? Bo dziewczyny już wszystko co ważne powiedziały...
P.S. mój też latem miał chwile zwątpienia-bo miał nerwowy czas (z resztą ma tak cały czas) ale wtedy budowa domu go wykańczała i dlatego stwierdził,że może jeszcze nie teraz-normalnie dobił mnie tym co powiedział, od razu włączyło mi sie 1000 myśli na minutę...tyle się staramy i teraz zaprzepaścić miałabym kolejny miesiac?Nie!!! Gniewałam się troszkę na niego,ale potem żeśmy się pogodzili i seks był dalej
Sylwia nie bierz castagnusa w połowie cyklu bo to Ci nic nie da!!! Bierze się od pierwszego dnia cyklu-no od 4 dnia cyklu też można ,ale nie tak późno!!!Poczekaj na nowy cykl!
Fedrunia-główka do góry!!! Mnie się wydaje, że Ty z nas wszystkich najbardziej twardo stąpasz po ziemi!!! Wiem,że to przytłaczające jak wszyscy wokoło są w ciąży a Ty nie możesz! P.S. a co u Was jest przyczyną nie zajścia w ciąże>? Bo nie kojarzę ;( Wiem,że coś pisałaś o nasieniu M. a u ciebie wszystko jest ok? ?jeśli chcesz odpowiedz, a jak nie masz ochoty to gniewać się nie będę
Plemnisiu- u mnie ten cykl też dziwny-nie potrafie nic stwierdzić. Tylko tyle, że dziś dopiero tempka ładnie poszła w górę. A ovu nie wyznaczyło mi ovulki.
A tak w ogóle to Wam nie pisałam chyba, ale od dzisiaj zaczynam chodzić na aerobik
No to chyba tyle...
Miłego dnia wszystkim życzę
A jeszcze jedno-spójrzcie na naszą tabelkę- już są 4 dziewczyny do dopisania z fasolkami.
P.S. dlaczego Małej ze świętokrzyskiego nie ma w tej tabeli?czy ja źle widzę?ona ma fasolkę przecieżi ann i Malvinka no i Nina. Razem 11 sztuk fasolek
A nas pozostanie ok. 17.Fajnie przybywa
tak powodem jest nasienie mojego M. znaczy się za mało za mało ruchliwych mało żywych i żadnego prawidłowej budowy i tak już od dwóch lat z drobnymi wzlotami gdy wynik był 3% form prawidłowych ale po leczeniu nic się nie poprawiło...
tak u mnie wszystko w pożądku jeszcze chce iść na laparoskopie ale to raczej pod względem że podejrzenie jest u mnie endometriozy a mam już dość meczenia się z bólem przy każdej @ a raczej przed każdą @więc idę na laparo zeby sobie ulżyć
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:U mnie ovu przwiduje owulke 20 21 22 ciekawe czy tak bedzie narazie testy oeulacyjne negatywne choc wczoraj pojawila sie delikatnie druga krecha a organizm daje znac bo bola piersi i jajniki
Sylwia proszę Cię byś przeczytała to co Ci napisałyśmy na kilku ostatnich stronach...gocha04 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedruś a może kiedyś zdarzy się cud i przytrafi się Wam maleńkie szczęscie
Nie o takich przypadkach się słyszy- nie ważne z czyjej przyczyny-i tak się udaje!!!Tego wam życzę z całego serducha mojego!!!
plemniczka, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:W sam dzień owulki może być za pózno !!! plemniki docierają do jajeczka nawet do 12 godzin dopiero!!!! Ja to bym i przed owulką popykała a nie mogę teraz!!! Kurczę a już mam takiego smaka na małe co nieco!!!
A czemu nie mozesz poserduchowac.?
-
sylwia1985 wrote:I nie serduszkowalismy ostatnio bo ktoras pisala ze lepiej poczekac i zastanawiam sie czy dzis nieposerduchowac choc chcialabym centralnie trafic w owulke bo moze zawsze za wczesno poprostu bylo i plemniki umieraly po drodze
chyba się powtórze serduszkowac najlepiej co drugi dzień jeśli będziesz czekać na owu to ją możesz przegapić a po drugie jeśli facet za długo trzyma to po prostu uszkadza plemniki i dupa z tego...gocha04 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:W sam dzień owulki może być za pózno !!! plemniki docierają do jajeczka nawet do 12 godzin dopiero!!!! Ja to bym i przed owulką popykała a nie mogę teraz!!! Kurczę a już mam takiego smaka na małe co nieco!!!
A czemu nie mozesz poserduchowac.?
Sylwia post przed inseminacją !!! -
kopciuszek126 wrote:Fedruś a może kiedyś zdarzy się cud i przytrafi się Wam maleńkie szczęscie
Nie o takich przypadkach się słyszy- nie ważne z czyjej przyczyny-i tak się udaje!!!Tego wam życzę z całego serducha mojego!!!
Kopciuszku u nas przez tyle lat się cud nie zdażył i już pewnie się nie zdaży... no cóż jestem pogodzona z tym mówi się trudno i żyje dalej17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:kopciuszek126 wrote:Fedruś a może kiedyś zdarzy się cud i przytrafi się Wam maleńkie szczęscie
Przeczytalam wszystko
to dlaczego zadajesz te same pytania w kółko jakbyś nie czytała tego co dziewczyny pisały? a czytałaś o castangusie ze się go nie bierze od połowy cyklu?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:sylwia1985 wrote:I nie serduszkowalismy ostatnio bo ktoras pisala ze lepiej poczekac i zastanawiam sie czy dzis nieposerduchowac choc chcialabym centralnie trafic w owulke bo moze zawsze za wczesno poprostu bylo i plemniki umieraly po drodze
chyba się powtórze serduszkowac najlepiej co drugi dzień jeśli będziesz czekać na owu to ją możesz przegapić a po drugie jeśli facet za długo trzyma to po prostu uszkadza plemniki i dupa z tego...
W takim razie dzisiaj zgwalce swojego hihi a jak myslicie czy pozycja i trzymanir nog do gory cos daje.? Ja zawsze po serduchowaniu ide sie kapac bo nie lubie jak to cos leje sie ze mnie -
sylwia1985 wrote:Fedra wrote:sylwia1985 wrote:I nie serduszkowalismy ostatnio bo ktoras pisala ze lepiej poczekac i zastanawiam sie czy dzis nieposerduchowac choc chcialabym centralnie trafic w owulke bo moze zawsze za wczesno poprostu bylo i plemniki umieraly po drodze
chyba się powtórze serduszkowac najlepiej co drugi dzień jeśli będziesz czekać na owu to ją możesz przegapić a po drugie jeśli facet za długo trzyma to po prostu uszkadza plemniki i dupa z tego...
W takim razie dzisiaj zgwalce swojego hihi a jak myslicie czy pozycja i trzymanir nog do gory cos daje.? Ja zawsze po serduchowaniu ide sie kapac bo nie lubie jak to cos leje sie ze mnie
zaleca sie poleżenie 20 min mitem jest trzymanie nóg do góry jak to powiedział jeden lekarz "plemniki mają i tak już utrudnioną drogę nie dodawajmy im problemów z grawitacją"...
a i pozycja najlepsza klasyczna...gocha04, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:sylwia1985 wrote:kopciuszek126 wrote:Fedruś a może kiedyś zdarzy się cud i przytrafi się Wam maleńkie szczęscie
Przeczytalam wszystko
to dlaczego zadajesz te same pytania w kółko jakbyś nie czytała tego co dziewczyny pisały? a czytałaś o castangusie ze się go nie bierze od połowy cyklu?
Czytalam ulotke i tam nic nie pisalo na forach tez grzebalam i nie pisalo ze musi sie od 1dc ja biore od wczoraj bo mam nadzieje ze miesiaczka pzyjdxie bezbolesnie bo z kazdym mc jest coraz gorzej no i to pms mam dosc tych boli a nic nie zrobie nie chce antykoncepcyjnych tabletek bo przeciez staramy sie o maluszka -
sylwia1985 wrote:Fedra wrote:sylwia1985 wrote:kopciuszek126 wrote:Fedruś a może kiedyś zdarzy się cud i przytrafi się Wam maleńkie szczęscie
Przeczytalam wszystko
to dlaczego zadajesz te same pytania w kółko jakbyś nie czytała tego co dziewczyny pisały? a czytałaś o castangusie ze się go nie bierze od połowy cyklu?
Czytalam ulotke i tam nic nie pisalo na forach tez grzebalam i nie pisalo ze musi sie od 1dc ja biore od wczoraj bo mam nadzieje ze miesiaczka pzyjdxie bezbolesnie bo z kazdym mc jest coraz gorzej no i to pms mam dosc tych boli a nic nie zrobie nie chce antykoncepcyjnych tabletek bo przeciez staramy sie o maluszka
tak jak pisały dziewczyny nie bierz od środka cyklu bo sobie go pochrzanisz dokumentnie...
ale jeśli uważasz ze wiesz co robisz i jesteś tego pewna to Twój wybór...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi