plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:natusia maska pomaga na zapchane pory
niech szaleje u kosmetyczki Libra ja byłam wczoraj i się odstresowałam na masażu twarzy....
ja idę sobie paznokietki strzelića co:) z cero nie mam problemów, choć myślę sobie na dzień kobiet mikrodermobrazję zafundować
natusia, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Kaja wrote:natusia maska pomaga na zapchane pory
niech szaleje u kosmetyczki Libra ja byłam wczoraj i się odstresowałam na masażu twarzy....
ja idę sobie paznokietki strzelića co:) z cero nie mam problemów, choć myślę sobie na dzień kobiet mikrodermobrazję zafundować
to prosimy zdjęcie po powrocie -
Libra wrote:Kaja wrote:natusia maska pomaga na zapchane pory
hybrydki? -
Libra wrote:to wtrące jeszcze jedno... ja robiłam testy owu z allegro i mi nie wychodziły... a z monitoringu wyszło, że owulka była... zarzuciłam testy z allegro, kupiłam z apteki - pięknie mi pik lh wskazywały... teraz w tym cyklu znów powróciłam do testów z allego i blada twarz... wyszedł mi tylko cień drugiej kreski... albo testy z allegro nie dla mnie, albo przeoczyłam pik (choć stosuję się do wszelkich zaleceń), albo mam bezowulacyjny cykl choć wykres na to nie wskazuje.... hmmmm...
wiesz Libra ze sama zaczynam sie nad tymi testami z allegro zastanawiac... do tej pory bylam z nich zadowolona, bezblednie mi pokazywaly owulke, ale w tym cyklu dziwnie. Jeden test wyszedl mi pozytywny, chociaz chyba nawet nie do konca, bo jednak malenska roznica w kolorze kreseczek byla, wiec kolejny test powinien tylko potwierdzic ciemną kreską, a wyszedl calkowicie blady... i nie wiem czy to moze te tanie testy bywaja czasami zawodne, czy jednak to ten moj cykl.
W przyszlym cyklu ide na monitoring i tak bedzie najlepiejnatusia, Libra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:natusia ohhh na razie załamki nie mam ,ale ta bezsilność jest najgorsza !!!
grunt to się nie poddawać...kto nie da rady...? my...? nigdy w życiu! Będziemy miały swoje fasolki i już! Doładować sił koleżanko!Libra, Nina82, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Libra wrote:to wtrące jeszcze jedno... ja robiłam testy owu z allegro i mi nie wychodziły... a z monitoringu wyszło, że owulka była... zarzuciłam testy z allegro, kupiłam z apteki - pięknie mi pik lh wskazywały... teraz w tym cyklu znów powróciłam do testów z allego i blada twarz... wyszedł mi tylko cień drugiej kreski... albo testy z allegro nie dla mnie, albo przeoczyłam pik (choć stosuję się do wszelkich zaleceń), albo mam bezowulacyjny cykl choć wykres na to nie wskazuje.... hmmmm...
wiesz Libra ze sama zaczynam sie nad tymi testami z allegro zastanawiac... do tej pory bylam z nich zadowolona, bezblednie mi pokazywaly owulke, ale w tym cyklu dziwnie. Jeden test wyszedl mi pozytywny, chociaz chyba nawet nie do konca, bo jednak malenska roznica w kolorze kreseczek byla, wiec kolejny test powinien tylko potwierdzic ciemną kreską, a wyszedl calkowicie blady... i nie wiem czy to moze te tanie testy bywaja czasami zawodne, czy jednak to ten moj cykl.
W przyszlym cyklu ide na monitoring i tak bedzie najlepiej
może ja mam niskie lh i dlatego przed owulką na tych testach mi tylko blada krecha wyszła - choć test ma wyryte 15mlu... dziwne - z apteki robiłam o czułości 25mlu i jakoś wychodziły... nie mam pojęcia o co kaman...
ja chyba na monitoring pójdę w kwietniu, bo wtedy będziemy też mieli badania nasienia m:)
jak zwykle wypiszę sobie litanię pytań... bardzo dobrze, że mam cierpliwego gina, który mi tłumaczy jak krowie na granicy...:)dobra zmykam, bo mnie kosmetycznie nie przyjmie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 20:37
plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:natusia wrote:no i mój wzorowy cykl szlag trafił
właśnie plamienie się pojawiło... @ rozkręca się na dobre!
nie przejmuj sie a moze to zagniezdzenie zarodka..ja ma zawsze nadzieje dopuki sie nie rozkreci okres
nie,to nie toIdzie @ wielkimi krokami
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:no i mój wzorowy cykl szlag trafił
właśnie plamienie się pojawiło... @ rozkręca się na dobre!
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to szkoda wielka natusia!!! oj ogromna szkoda!!
Trudno,nie teraz to innym razemNic nowego
AGA 30, Amicizia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość