X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    dziewczynki, ja mykam do kosmetyczki:) do później:)

wpadaj zrobie ci za free

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Sylwia polecam

http://www.mojaowulacja.pl/top.htm

hehehe ale 45dc nie napisali kiedy mam test ovu ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    natusia maska pomaga na zapchane pory ;-) niech szaleje u kosmetyczki Libra ja byłam wczoraj i się odstresowałam na masażu twarzy....

ja idę sobie paznokietki strzelić;) a co:) z cero nie mam problemów, choć myślę sobie na dzień kobiet mikrodermobrazję zafundować:)

natusia, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia ohhh na razie załamki nie mam ,ale ta bezsilność jest najgorsza !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:
    natusia maska pomaga na zapchane pory ;-) niech szaleje u kosmetyczki Libra ja byłam wczoraj i się odstresowałam na masażu twarzy....

ja idę sobie paznokietki strzelić;) a co:) z cero nie mam problemów, choć myślę sobie na dzień kobiet mikrodermobrazję zafundować:)

to prosimy zdjęcie po powrocie :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:

hybrydki?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to wtrące jeszcze jedno... ja robiłam testy owu z allegro i mi nie wychodziły... a z monitoringu wyszło, że owulka była... zarzuciłam testy z allegro, kupiłam z apteki - pięknie mi pik lh wskazywały... teraz w tym cyklu znów powróciłam do testów z allego i blada twarz... wyszedł mi tylko cień drugiej kreski... albo testy z allegro nie dla mnie, albo przeoczyłam pik (choć stosuję się do wszelkich zaleceń), albo mam bezowulacyjny cykl choć wykres na to nie wskazuje.... hmmmm...

wiesz Libra ze sama zaczynam sie nad tymi testami z allegro zastanawiac... do tej pory bylam z nich zadowolona, bezblednie mi pokazywaly owulke, ale w tym cyklu dziwnie. Jeden test wyszedl mi pozytywny, chociaz chyba nawet nie do konca, bo jednak malenska roznica w kolorze kreseczek byla, wiec kolejny test powinien tylko potwierdzic ciemną kreską, a wyszedl calkowicie blady... i nie wiem czy to moze te tanie testy bywaja czasami zawodne, czy jednak to ten moj cykl.
    W przyszlym cyklu ide na monitoring i tak bedzie najlepiej

natusia, Libra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    natusia ohhh na razie załamki nie mam ,ale ta bezsilność jest najgorsza !!!

grunt to się nie poddawać...kto nie da rady...? my...? nigdy w życiu! Będziemy miały swoje fasolki i już! Doładować sił koleżanko!

Libra, Nina82, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Libra wrote:
    to wtrące jeszcze jedno... ja robiłam testy owu z allegro i mi nie wychodziły... a z monitoringu wyszło, że owulka była... zarzuciłam testy z allegro, kupiłam z apteki - pięknie mi pik lh wskazywały... teraz w tym cyklu znów powróciłam do testów z allego i blada twarz... wyszedł mi tylko cień drugiej kreski... albo testy z allegro nie dla mnie, albo przeoczyłam pik (choć stosuję się do wszelkich zaleceń), albo mam bezowulacyjny cykl choć wykres na to nie wskazuje.... hmmmm...

wiesz Libra ze sama zaczynam sie nad tymi testami z allegro zastanawiac... do tej pory bylam z nich zadowolona, bezblednie mi pokazywaly owulke, ale w tym cyklu dziwnie. Jeden test wyszedl mi pozytywny, chociaz chyba nawet nie do konca, bo jednak malenska roznica w kolorze kreseczek byla, wiec kolejny test powinien tylko potwierdzic ciemną kreską, a wyszedl calkowicie blady... i nie wiem czy to moze te tanie testy bywaja czasami zawodne, czy jednak to ten moj cykl.
    W przyszlym cyklu ide na monitoring i tak bedzie najlepiej

może ja mam niskie lh i dlatego przed owulką na tych testach mi tylko blada krecha wyszła - choć test ma wyryte 15mlu... dziwne - z apteki robiłam o czułości 25mlu i jakoś wychodziły... nie mam pojęcia o co kaman...
    ja chyba na monitoring pójdę w kwietniu, bo wtedy będziemy też mieli badania nasienia m:)
    jak zwykle wypiszę sobie litanię pytań... bardzo dobrze, że mam cierpliwego gina, który mi tłumaczy jak krowie na granicy...:)dobra zmykam, bo mnie kosmetycznie nie przyjmie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 20:37

plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam taka czulosc testu owu 10mlU/ml

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie mi szyjka jest tak jak by na pol podzielona jak jest troche nawet otwarta i czy to normalne jak jedna tak jak by jej polowa jest drugie tyle dłuzsza od tej pierwszej połowy?

nie wiem czy jasno napisalam ;/

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra jakas dzisiaj nie dosc ze piersi i jajniki bola to jeszcze mam zgage,czesto chodze siusiac, jest mi niedobrze,mam jakis humor zrabany - nie wiem co sie dzieje...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lalunie me!!
    Ale się najadłam!!!
    Informuje że mój śluz rozciągliwy wrócił he he!!!:-)

natusia, Blondi22, Shagga_80, Libra, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może coś cie bierze sylwia

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    może coś cie bierze sylwia

wiesz co ja tak mam przed okresem wszystkie objawy ciazy ale wlasnie nie jestem przed okresem jeszcze wiec dziwne to

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mój wzorowy cykl szlag trafił ;D właśnie plamienie się pojawiło... @ rozkręca się na dobre!

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    no i mój wzorowy cykl szlag trafił ;D właśnie plamienie się pojawiło... @ rozkręca się na dobre!

nie przejmuj sie a moze to zagniezdzenie zarodka..ja ma zawsze nadzieje dopuki sie nie rozkreci okres

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to szkoda wielka natusia!!! oj ogromna szkoda!!:-(

natusia lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    natusia wrote:

nie przejmuj sie a moze to zagniezdzenie zarodka..ja ma zawsze nadzieje dopuki sie nie rozkreci okres

nie,to nie to :) Idzie @ wielkimi krokami ;)

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    natusia wrote:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to szkoda wielka natusia!!! oj ogromna szkoda!!:-(

Trudno,nie teraz to innym razem :) Nic nowego ;D

AGA 30, Amicizia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1638 1639 1640 1641 1642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ