X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to wysiaduj agus obyś dobrze wysiedziała :)
    sylwia niestety nadeszła ale o tym ja wiedziałam że tak będzie bo mi na razie nie dane jest cieszyć się szczęściem. Musze jeszcze sobie poczekać

witaj w klubie kochana!

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia morze u ciebie tylko plamienie będzie i jednak Się udało bo u mnie t już na dobre się rozgościła :)
    Dobre z tego że już mam termin HSG :)

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała siedzę jak na szpilkach!!! ja to się bije że jutro pojadę na moitring lekarz powie w czwartek IUI a w czwartek już po owulce będzie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kiedy Mała masz to badanie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morze nie będzie tak zle a testy jakie ci wychodzą ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w środę 27.02 a boje się strasznie nie samego badania a powikłań które mogą wystąpić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

dziś jeszcze negatywny ale już 2 kreski to jutro pewnie pozytywny bedzie!! Może lekarz zdecyduję że i jutro IUI zrobi!! Bo mój M nie wiadomo kiedy znowu urlop dosanie:-(

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    natusia morze u ciebie tylko plamienie będzie i jednak Się udało bo u mnie t już na dobre się rozgościła :)
    Dobre z tego że już mam termin HSG :)

raczej się rozkręci ...

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    w środę 27.02 a boje się strasznie nie samego badania a powikłań które mogą wystąpić.

wszystko będzie w porządku. Strach ma tylko duże oczy 8)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    mala29_ wrote:

dziś jeszcze negatywny ale już 2 kreski to jutro pewnie pozytywny bedzie!! Może lekarz zdecyduję że i jutro IUI zrobi!! Bo mój M nie wiadomo kiedy znowu urlop dosanie:-(

aga to ciśnij swojego lekarza żeby ci jutro zrobił :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała nie ma się czego bać!!! To nie takie straszne dentsta jest gorszy!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    AGA 30 wrote:
    mala29_ wrote:

aga to ciśnij swojego lekarza żeby ci jutro zrobił :)

No będę z nim gadać jutro może się zdecyduję!! Robię kolejny test tamten robiłam w południe zobaczymy jaki ten wyjdzie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    mala29_ wrote:

wiem ale jak czytałam o tych powikłaniach to nie za fajną miałam minę i zaraz się coś zaświeciło a jeśli mi się to przytrafi? wiesz morze to głupie ale tam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie doczytałam od mojego ostatniego wpisu...maraton to był...z laptopem w łóżku przyjęłam chyba wszystkie możliwe pozycje...połamało mnie czytanie ha
    Wejdę za jakiś czas, to spróbuję się ustosunkować do Waszych wpisów...przynajmniej tych co to mi w pamięci najbardziej się wyryły...siku zbierałam, bo z tą nogą tyle metrów chodzić nie mogę za często...idę, bo się zaraz posiuram...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nina82, Beata, Amicizia, Fedra, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam muzarcia!! a co z twoją nogą bo ja nie w temacie!!:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj muzarcia ja miło cię widzieć :)

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    natusia wrote:
    mala29_ wrote:

wiem ale jak czytałam o tych powikłaniach to nie za fajną miałam minę i zaraz się coś zaświeciło a jeśli mi się to przytrafi? wiesz morze to głupie ale tam.

Powikłania kochana są możliwe przy każdej ingerencji w nasze ciało :) nawet wyrwanie zęba może nieść różne konsekwencje :) także nie myśl o złych rzeczach,wyluzuj się i pomyśl,że to kolejny krok w stronę maluszka :)

• natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Muzarciu :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała a w którym dniu cyklu będziesz miała to badanie bo ja się wczoraj dowiedziałam że też mam mieć robione i że to badanie się robi w określonym dniu cyklu?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małe kłopoty, przymusowy odpoczynek na kanapie;-) uraz stawu skokowego;-)

‹‹ 1640 1641 1642 1643 1644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ