plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:mala29_ wrote:morze nie będzie tak zle a testy jakie ci wychodzą ?
dziś jeszcze negatywny ale już 2 kreski to jutro pewnie pozytywny bedzie!! Może lekarz zdecyduję że i jutro IUI zrobi!! Bo mój M nie wiadomo kiedy znowu urlop dosanie:-(
aga to ciśnij swojego lekarza żeby ci jutro zrobił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:mala29_ wrote:morze nie będzie tak zle a testy jakie ci wychodzą ?
dziś jeszcze negatywny ale już 2 kreski to jutro pewnie pozytywny bedzie!! Może lekarz zdecyduję że i jutro IUI zrobi!! Bo mój M nie wiadomo kiedy znowu urlop dosanie:-(
aga to ciśnij swojego lekarza żeby ci jutro zrobił
No będę z nim gadać jutro może się zdecyduję!! Robię kolejny test tamten robiłam w południe zobaczymy jaki ten wyjdzie!! -
nick nieaktualnynatusia wrote:mala29_ wrote:w środę 27.02 a boje się strasznie nie samego badania a powikłań które mogą wystąpić.
wszystko będzie w porządku. Strach ma tylko duże oczy
wiem ale jak czytałam o tych powikłaniach to nie za fajną miałam minę i zaraz się coś zaświeciło a jeśli mi się to przytrafi? wiesz morze to głupie ale tam. -
nick nieaktualnyWreszcie doczytałam od mojego ostatniego wpisu...maraton to był...z laptopem w łóżku przyjęłam chyba wszystkie możliwe pozycje...połamało mnie czytanie ha
Wejdę za jakiś czas, to spróbuję się ustosunkować do Waszych wpisów...przynajmniej tych co to mi w pamięci najbardziej się wyryły...siku zbierałam, bo z tą nogą tyle metrów chodzić nie mogę za często...idę, bo się zaraz posiuram...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nina82, Beata, Amicizia, Fedra, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:natusia wrote:mala29_ wrote:w środę 27.02 a boje się strasznie nie samego badania a powikłań które mogą wystąpić.
wszystko będzie w porządku. Strach ma tylko duże oczy
wiem ale jak czytałam o tych powikłaniach to nie za fajną miałam minę i zaraz się coś zaświeciło a jeśli mi się to przytrafi? wiesz morze to głupie ale tam.
Powikłania kochana są możliwe przy każdej ingerencji w nasze ciało
nawet wyrwanie zęba może nieść różne konsekwencje
także nie myśl o złych rzeczach,wyluzuj się i pomyśl,że to kolejny krok w stronę maluszka
-
nick nieaktualny