plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:morze nie będzie tak zle a testy jakie ci wychodzą ?
dziś jeszcze negatywny ale już 2 kreski to jutro pewnie pozytywny bedzie!! Może lekarz zdecyduję że i jutro IUI zrobi!! Bo mój M nie wiadomo kiedy znowu urlop dosanie:-(
aga to ciśnij swojego lekarza żeby ci jutro zrobiłW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:mala29_ wrote:morze nie będzie tak zle a testy jakie ci wychodzą ?
dziś jeszcze negatywny ale już 2 kreski to jutro pewnie pozytywny bedzie!! Może lekarz zdecyduję że i jutro IUI zrobi!! Bo mój M nie wiadomo kiedy znowu urlop dosanie:-(
aga to ciśnij swojego lekarza żeby ci jutro zrobił
No będę z nim gadać jutro może się zdecyduję!! Robię kolejny test tamten robiłam w południe zobaczymy jaki ten wyjdzie!! -
natusia wrote:mala29_ wrote:w środę 27.02 a boje się strasznie nie samego badania a powikłań które mogą wystąpić.
wszystko będzie w porządku. Strach ma tylko duże oczy
wiem ale jak czytałam o tych powikłaniach to nie za fajną miałam minę i zaraz się coś zaświeciło a jeśli mi się to przytrafi? wiesz morze to głupie ale tam.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyWreszcie doczytałam od mojego ostatniego wpisu...maraton to był...z laptopem w łóżku przyjęłam chyba wszystkie możliwe pozycje...połamało mnie czytanie ha
Wejdę za jakiś czas, to spróbuję się ustosunkować do Waszych wpisów...przynajmniej tych co to mi w pamięci najbardziej się wyryły...siku zbierałam, bo z tą nogą tyle metrów chodzić nie mogę za często...idę, bo się zaraz posiuram...AGA 30, mala29_, natusia, Rucia, Libra, Nina82, Beata, Amicizia, Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:natusia wrote:mala29_ wrote:w środę 27.02 a boje się strasznie nie samego badania a powikłań które mogą wystąpić.
wszystko będzie w porządku. Strach ma tylko duże oczy
wiem ale jak czytałam o tych powikłaniach to nie za fajną miałam minę i zaraz się coś zaświeciło a jeśli mi się to przytrafi? wiesz morze to głupie ale tam.
Powikłania kochana są możliwe przy każdej ingerencji w nasze ciałonawet wyrwanie zęba może nieść różne konsekwencje
także nie myśl o złych rzeczach,wyluzuj się i pomyśl,że to kolejny krok w stronę maluszka
-
nick nieaktualny