Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra witam kochana

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Hej Blondi i mała i reszta dziewczynek!!!
    U mnie zima w pełni znowu!!
    Zastrzyk zrobiłam sobie przed południem test owulacyjny pozytywny dziś więc odliczanie do jutra do IUI!!:-)

Aga, ja też już kciuki trzymam:* normalnie odezwij się jak tylko będziesz mogła:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    niom i jestem ponownie:) bo gdzież indziej mogłabym być?;)

mała, ja samopoczucie?

Librus dziś o wiele lepiej niż wczoraj, choć rana w serduszku jeszcze została. Z dnia na dzień będzie coraz lepiej :) a mam już godzinę ustawioną na to moje badanie.

Kaja, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    niom i jestem ponownie:) bo gdzież indziej mogłabym być?;)

mała, ja samopoczucie?

Librus dziś o wiele lepiej niż wczoraj, choć rana w serduszku jeszcze została. Z dnia na dzień będzie coraz lepiej :) a mam już godzinę ustawioną na to moje badanie.

o której?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    27.02.2013 na 9:45 trochę już strachu czuje przed tym badaniem jak sobie pomyśle o nim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 19:17

Kaja, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic kończe na dziś buzaki dobranoc kochane trzymcię się i aby jutro było o fasolindy więcej !!!!!!

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
    ann2224………... 8…..28lat…… OCZEKUJE NA POTW …wielkopolskie
    Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. śląskie
    Libra.....................5..... 30lat............26.02..................łódzkie
    Rucia....................16....26lat............02.03..................mazowieckie
    kopciuszek126.....15....29lat............01.03..................łódzkie
    Amicizia ................2.....26lat...........01.03..................małopolskie
    Dodi ......................4.....29lat...........01.03..................śląskie
    Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
    AGA30.................26.....30lat...........06.03..................opolskie
    sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
    kiti.........................5......25lat............12.03..................małopolskie
    a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
    Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
    gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
    natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
    Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania

Blondi nadal mnie zastanawia dlaczego nie jesteś w tabelce :/

możesz mnie oficjalnie zmienic na zafasolkowaną:)26.10.2013 niby

Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

event.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papatki przyszłe matki i już matki

nick nieaktualny, Mała, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAk tam wieczorek dziewczynki!! My z moim M w remika gramy to chociaż nie myśle o jutrzejszym dniu!!-)

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki,wpadłam tylko na chwilkę i chwała Bogu,że przez modernizację dzisiejszą nie ma teraz za dużo czytania :)

Aguś...powodzenia jutro...ale będziemy się jutro stresować :)

Ja nadal nie mam ochoty nic jeść...więc dziś na kolację zjadła mieszkankę sałat :D

A teraz zmykam kąpać Młodego i lulu... Stary znów na treningu....oj będą wojny o to !!!

Miłego wieczorku...i nocki, Babeczki :)

nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Mała lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    27.02.2013 na 9:45 trochę już strachu czuje przed tym badaniem jak sobie pomyśle o nim :)

mała:) wszystko będzie dobrze:) i mam nadzieję, że zaraz zafasolkujesz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mała nic się nie bój!!! Będzie dobrze!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam taka nadzieje ale co do zafasolkowania to obawiam się że nie będzie takie proste żeby szybko nastąpiło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    JAk tam wieczorek dziewczynki!! My z moim M w remika gramy to chociaż nie myśle o jutrzejszym dniu!!-)

a ja siedzę sama:) chłop w pracy... przysłał mi sms-a... prześpij się to później poszalejemy:) hehehe...;P

nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim ja wczoraj byłąm u gin i przepisał mi luteine az 3 opakowania:( strasznie mnie to niepokoi:(

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    mam taka nadzieje ale co do zafasolkowania to obawiam się że nie będzie takie proste żeby szybko nastąpiło :)

dobra dobra... Ty wiesz swoje... a ja swoje;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

a ja siedzę sama:) chłop w pracy... przysłał mi sms-a... prześpij się to później poszalejemy:) hehehe...;P

My w sobotę poszalejemy !!!
    No to tylko łóżka nie zarwijcie!!:-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Nina82 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czym to uzasadniał?

iv0915nmtn0pw8ol.png

3jgx3e3kcagyktpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Mała ależ za to podejście to ci się kopniaczek i to nie mały w twoje 4 literki należy!!! Dasz rade jak my wszystkie!!:-) Bez wyjątków!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze... oglądam staniki na kontri... i jest tyle ładnych, że nie mogę się zdecydować...:)

‹‹ 1680 1681 1682 1683 1684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ