plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Hej Blondi i mała i reszta dziewczynek!!!
U mnie zima w pełni znowu!!
Zastrzyk zrobiłam sobie przed południem test owulacyjny pozytywny dziś więc odliczanie do jutra do IUI!!
Aga, ja też już kciuki trzymam:* normalnie odezwij się jak tylko będziesz mogła:)AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:niom i jestem ponownie:) bo gdzież indziej mogłabym być?
mała, ja samopoczucie?
Librus dziś o wiele lepiej niż wczoraj, choć rana w serduszku jeszcze została. Z dnia na dzień będzie coraz lepieja mam już godzinę ustawioną na to moje badanie.
Kaja, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:niom i jestem ponownie:) bo gdzież indziej mogłabym być?
mała, ja samopoczucie?
Librus dziś o wiele lepiej niż wczoraj, choć rana w serduszku jeszcze została. Z dnia na dzień będzie coraz lepieja mam już godzinę ustawioną na to moje badanie.
o której? -
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
ann2224………... 8…..28lat…… OCZEKUJE NA POTW …wielkopolskie
Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. śląskie
Libra.....................5..... 30lat............26.02..................łódzkie
Rucia....................16....26lat............02.03..................mazowieckie
kopciuszek126.....15....29lat............01.03..................łódzkie
Amicizia ................2.....26lat...........01.03..................małopolskie
Dodi ......................4.....29lat...........01.03..................śląskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
AGA30.................26.....30lat...........06.03..................opolskie
sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
kiti.........................5......25lat............12.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Blondi nadal mnie zastanawia dlaczego nie jesteś w tabelce
możesz mnie oficjalnie zmienic na zafasolkowaną:)26.10.2013 nibyFedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki,wpadłam tylko na chwilkę i chwała Bogu,że przez modernizację dzisiejszą nie ma teraz za dużo czytania
Aguś...powodzenia jutro...ale będziemy się jutro stresować
Ja nadal nie mam ochoty nic jeść...więc dziś na kolację zjadła mieszkankę sałat
A teraz zmykam kąpać Młodego i lulu... Stary znów na treningu....oj będą wojny o to !!!
Miłego wieczorku...i nocki, BabeczkiAGA 30, Dodi, Libra, Mała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:JAk tam wieczorek dziewczynki!! My z moim M w remika gramy to chociaż nie myśle o jutrzejszym dniu!!-)
a ja siedzę sama:) chłop w pracy... przysłał mi sms-a... prześpij się to później poszalejemy:) hehehe...;PAGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:JAk tam wieczorek dziewczynki!! My z moim M w remika gramy to chociaż nie myśle o jutrzejszym dniu!!-)
a ja siedzę sama:) chłop w pracy... przysłał mi sms-a... prześpij się to później poszalejemy:) hehehe...;P
My w sobotę poszalejemy !!!
No to tylko łóżka nie zarwijcie!!mala29_, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:mam taka nadzieje ale co do zafasolkowania to obawiam się że nie będzie takie proste żeby szybko nastąpiło
Mała ależ za to podejście to ci się kopniaczek i to nie mały w twoje 4 literki należy!!! Dasz rade jak my wszystkie!!Bez wyjątków!!
-
nick nieaktualny