plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Amicizia wrote:Dodi zgadzam sie ogólnei to mamy sporo na głowie, ale kto jak kto ale my dzielne kobitki damy rade sobie ze wszystkim, ci mężczyźni bez nas to by chyba szybko wyginęli
Wiadomo, że żaden z nich się do tego nie przyzna, ale my to bardzo dobrze wiemyfakt, faktem Oni też się czasem przydadzą, ale my górujemy he he
... ale się dzisiaj dowartościowuję
Amicizia, Mała, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi tak trzeba a co?
uff nadrobiłam was, dobrze, że przez tę awarie nie miała aż tyle do czytania
Kaja to Ty z Kaszub? a z jakich stron? bo ja mam rodzine i to bliską, konkrtenie Ojca na Kaszubach w samej stolicy Kaszub
Aguś powodzenia jutro
a Gadgetka nasz akochana nic nie pisała, a miała dziś ieć wyniki holtera i sie teraz martwie coraz bardziej czy u niej wszystko w porządku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 22:32
Dodi, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynajpierw nie moglam tu nic napisac bo jakies problemy z owu byly a potem padl mi dysk w kompie i do konca dnia nie mialam jak wejsc i wam cokolwiek napisac. m przywiozl swoj laptop z domu rodzinnego i wreszcie mam dojscie do sieci
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak w ogole to witajcie wszystkie i dzien dobry dla tych co sie jutro pojawia
wyniki sa dobre-tzn w tym sensie ze nie ma zadnych arytmii czy zaburzen przewodzenia
akcja serducha jest jednak za szybka ( srednio ok 100 ud/min nawet we snie) ale pani kardiolog powiedziala ze prawdopodobnie ma to zwiazek z ciaza i ze zwiekszona iloscia krwi w moim krwioobiegu
Dodi, she, Mała, Rucia, Libra, anna_w, Fedra, gocha04, natusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzadnych konkretnych lekow nie dostalam bo nie bylo na co ale przy najblizszych badaniach krwi mam dodatkowo zbadac jonogram i poziom magnezu i w razie brakow brac dodatkowo magne b6 lub aspargin zeby wsppomoc troche prace srducha
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak wiec ufff bardzo mi ulzylo ze nie jest zle
nadrobilam czytanie choc oczka mi sie juz zamykaja
Agus- trzymam mocno jutro kciuki!
pozdrowionka dla was wszystkich dziewczynki, przesylam buziaki i do poklikania :*
Amis Ty tez juz zmykaj do lozeczka- my to obie widze jestesmy takie sowy co to pozno chodza spac i najlepiej by pozno wstawaly... ;P
B U Z I A K :*Amicizia, Dodi, Rucia, Shagga_80, Fedra, AGA 30, natusia lubią tę wiadomość
-
uff....ulzyło mi Gadgetkto, że jest dobrze, i że jka coś wystarczy mgB6 lub aspargin, swoja droga asargin jest o tyle fajny, że zawiera tez potas, a on też służy sercu
to teraz już będę mogła spokojnie zasnąć
a z ovu to dzis cały dzien byly jakies problemy...a z komputerem... że tak powiem złośliwość rzezy martwych, ale cieszę się, że jednak udało Ci sie w końcu do nas dotrzeć i to z dobrymi wiadomościamigadgeta lubi tę wiadomość
-
gadgeta wrote:tak wiec ufff bardzo mi ulzylo ze nie jest zle
nadrobilam czytanie choc oczka mi sie juz zamykaja
Agus- trzymam mocno jutro kciuki!
pozdrowionka dla was wszystkich dziewczynki, przesylam buziaki i do poklikania :*
Amis Ty tez juz zmykaj do lozeczka- my to obie widze jestesmy takie sowy co to pozno chodza spac i najlepiej by pozno wstawaly... ;P
B U Z I A K :*
hehehe zgadza sie, takie urocze z nas sówki
właśnie sobie przypomniałąm, że serka na sniadanie nie zorbiłam i rano M nie będzie miał z czym kanapek sobie zrobic, wiec jeszcze tylko serek biały z czosnkiem i ziołami zrobię i ide grzecznie spać , w końcu kobietom przy nadziei sie nie odmawia
Dobranoc Gadgetkospij dobrze buziaki :*
Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Gadgetko dobrze ze do nas dotarłaś
Cieszę się bardzo, że jest dobrze i z niewielką pomocą będzie jeszcze lepiejdziewczyny niecierpliwie czekały na wiadomość od Ciebie
na szczęście dobre informacje od Was płyną więc dziennie kamień spada z sercajeszcze raz dobrej nocy Gadgetko, Ami i pozostałe dziewuszki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 00:37
Fedra, gadgeta, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Dodi zgadzam sie ogólnei to mamy sporo na głowie, ale kto jak kto ale my dzielne kobitki damy rade sobie ze wszystkim, ci mężczyźni bez nas to by chyba szybko wyginęli
Witam wszystkie kobietki
Aj tam:-) Nasz wspólny kolega raz zacytował do mojego M, że bezemnie do tej pory by na drzewie jeszcze siedział ....:-pLibra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej babeczki
na początek życzę wam miłego dnia pełnych dobrych wiadomości
gadgetko ciesze się ogromnie że u Ciebie i maluszka wszystko w porządku
Agus z niecierpliwością będę czekać na wiadomości od ciebie i bardzo mocno będę trzymać kciuki za ciebieMuska, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Aga - czekam na wieści jak poszła inseminacja !
Gadgetko - super, że z seruchem jest ok
Mala29 - HSG będę miała robione do połowy marca ( o ile cytologia i posiew wyjdą dobrze ). Musisz mi koniecznie zdac dokładnie relacje jak to wszystko wygląda, czy boli itp itd. Nie ukrywam, że trochę się boję tego badania.
Miłego piątku dziewczynkiMój dziecior znowu chory, więc siedzimy w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 06:24
Dodi, AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość