Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic na razie lekarka mi nie mówiła, pewnie za tydzień pójdę do niej na wizytę to dowiem się czegoś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dostałam rozpiskę ze szpitala co to za badanie, jak się je robi i jakie są powikłania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze w szpitalu nie byłam, czekam na wyniki badań, po konsultacji z gin pojade się zapisać do szpitala.
    Trochę mnie teraz wystraszyłaś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry Ruciu nie chciałam Cie wystraszyć. ja miałam tam napisane że bardzo rzadko 1% występują jakieś powikłania i zagrożenia. Więc chyba nie ma co się za bardzo bać.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:)
    Gadgetko, cieszę się, że u Ciebie z serduchem jest ok:)
    AGA:) wielki dzień... a ja od rana już tak jestem podekscytowana jakbym sama miała mieć inseminację:) oby wszystko zagrało... i wiesz cyk pyk i ciąża:) Trzymam kciuki i proszę nie stresuj się!:*
    ale to badanie można robić w znieczuleniu... jak się obawiacie bólu porozmawiajcie o znieczuleniu z lekarzem prowadzącym... i za was też trzymam kciukasy:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Muska, nick nieaktualny, Fedra, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff :) Przeczytałam teraz trochę co nie co na temta powikłań. Najważniejsze żebym później dojechała jakoś do domu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Libruś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala a mówili ci coś czy będą cię trzymać w szpitalu, czy po badaniu idziesz do domu jak to jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mala a mówili ci coś czy będą cię trzymać w szpitalu, czy po badaniu idziesz do domu jak to jest?

jak moja koleżanka miała to badanie, to była w szpitalu 3 dni... ale ona miała jeszcze inne przy okazji (posiew, czystość pochwy i coś tam jeszcze - ale nie pamiętam)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze mną będzie mój kochany mężuś :)

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta... mogłyście dzisiaj rano wprowadzić dane na wykres? bo ja znów nie mogę:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra miałam już robioną cytologię i czystość, więc mam nadzieję, że wypuszczą mnie do domu tego samego dnia :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala a ja będe sama :( mój M. ma teraz taki zapieprz w pracy, że nie może wziąć sobie dnia wolnego.

Libra ja mogłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu nie nie będą mnie trzymać po badaniu będę mogła jechać do domu o ile nie będzie powikłań i będę się dobrze czuła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś witam cię ja normalnie mogłam wprowadzić dane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja mam problem z wysyłaniem postu tu na forum. Wyskakuje mi okienko, ze dwa razy próbuję wysłać tą samę wiadomość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mala a ja będe sama :( mój M. ma teraz taki zapieprz w pracy, że nie może wziąć sobie dnia wolnego.

Libra ja mogłam.

a moj m. chodzi zemna na karzda wizyte i na karzde badanie, naszczescie nie ma z tym problemow zeby mogl brac wolne. Casem sie yroszke buntuje ale wie i tak ze ja go potrzebuje psychicznie bo wtedy lepiej sie czuje jak jest zemna no i troszke jako tlumacz bo nie wszystko jestem w stanie zrozumiec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 06:59

nick nieaktualny, Fedra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    ann2224 wrote:
    hejka wszystkim ja wczoraj byłąm u gin i przepisał mi luteine az 3 opakowania:( strasznie mnie to niepokoi:(

A nie powiedział dlaczego???

ann nie martw sie tą luteiną. Lekarze teraz bardzo czesto tak profilaktycznie przepisują progesteron bez przyczyn. Nie zaszkodzi, a moze pomóc. Moja siostra tez bierze bez przyczyny. Wiec luuuuzzz:)

ann2224 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole to czesc dziewczyny!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga powodzenia dzisiaj! oby to byl TEN wielki dzien:)
    Gadgetko ciesze sie ze dobrze u Ciebie:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 1684 1685 1686 1687 1688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ