plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sorry Ruciu nie chciałam Cie wystraszyć. ja miałam tam napisane że bardzo rzadko 1% występują jakieś powikłania i zagrożenia. Więc chyba nie ma co się za bardzo bać.
Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyhej dziewczyny:)
Gadgetko, cieszę się, że u Ciebie z serduchem jest ok:)
AGA:) wielki dzień... a ja od rana już tak jestem podekscytowana jakbym sama miała mieć inseminacjęoby wszystko zagrało... i wiesz cyk pyk i ciąża:) Trzymam kciuki i proszę nie stresuj się!:*
ale to badanie można robić w znieczuleniu... jak się obawiacie bólu porozmawiajcie o znieczuleniu z lekarzem prowadzącym... i za was też trzymam kciukasy:)Rucia, mala29_, Muska, Shagga_80, Fedra, Dodi, AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Mala a mówili ci coś czy będą cię trzymać w szpitalu, czy po badaniu idziesz do domu jak to jest?
jak moja koleżanka miała to badanie, to była w szpitalu 3 dni... ale ona miała jeszcze inne przy okazji (posiew, czystość pochwy i coś tam jeszcze - ale nie pamiętam) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mala a ja będe sama
mój M. ma teraz taki zapieprz w pracy, że nie może wziąć sobie dnia wolnego.
Libra ja mogłam.
a moj m. chodzi zemna na karzda wizyte i na karzde badanie, naszczescie nie ma z tym problemow zeby mogl brac wolne. Casem sie yroszke buntuje ale wie i tak ze ja go potrzebuje psychicznie bo wtedy lepiej sie czuje jak jest zemna no i troszke jako tlumacz bo nie wszystko jestem w stanie zrozumiec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 06:59
Shagga_80, Fedra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Mała wrote:ann2224 wrote:hejka wszystkim ja wczoraj byłąm u gin i przepisał mi luteine az 3 opakowania:( strasznie mnie to niepokoi:(
A nie powiedział dlaczego???
ann nie martw sie tą luteiną. Lekarze teraz bardzo czesto tak profilaktycznie przepisują progesteron bez przyczyn. Nie zaszkodzi, a moze pomóc. Moja siostra tez bierze bez przyczyny. Wiec luuuuzzz:)ann2224 lubi tę wiadomość