plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:ja zamówiłam sobie takie:
http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/40102/46/pushup/Nessa_Kornelia
http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/42172/46/pushup/Mat_162211_Kimbra
http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/42175/46/pushup/Mat_165511_Hot
ja mam tak niewymiarowe piersi ze zawsze musze mierzyć, jedna większa od drugiej i troche duży rozstawa to tego nie moge mieć samej koronki (bo od razu uczulenie mi wychodzi) i nie moze być fiżbin ja to ma przechlapane dlatego zmuszona jestem kupowac w Triumph od lat ten sam model w outlecie za 45 zł
o kurka:) to ja nie mam jeszcze tak źle:) bo mogę przebierać
ostatnio dałam się skusić mężowi na zakup bielizny tylko dla niego w Samancie bodajrze co się nacierpiałam przymierzajac te staniki to masakra moje piersi były całe czerwone od tych cholernych koronek no ale czego nie robi się dla faceta
O to ja mam duze problemy ze stanikami, miseczka J a pod biustm 90:-) i płace za nie kolo 100 zł na zamówienie....i nie moge w niczym przebierać. -
Dora pewnie, ze czytałam
Nawet napisałam, ze Bogu dziękuję, ze trafiłam na lekarza, który potrafi uspokoić i nie straszy bez potrzeby
Wczoraj znów go się pytałam o jakieś tragedie i postawił mnie na ziemię xD Kazał się odczepić od maleństwa nie zawracać niuni główki niepotrzebnymi wymysłami
Oj on w ogóle jest miły ten mój lekarz
Na wstępie zamiast dzień dobry: Oooo widze, ze brzuszek już rośnie!
Ogólnie jakbym mogła to bym zjadła tego lekarza
A w dodatku jest taaaaaki przystojny...
I delikutaśnie bada- za to go kocham normalnie
nawet nie czuję jak wziernik zakłada- pierwszy taki mi się trafił.
Fedra, Libra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
-
justysia8512 wrote:Prosze napiszcie co sadzicie o tym moim tescie owulacyjnym pozytywnym 14 dni po owulce???
napisałam Ci bodaj na poprzedniej stronie albo na tejjustysia8512 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra a wracając do strony z bielizną to ja tu znalazłam zakładkę sexy przebrania i jak pokaże mojemu to pewnie w moim rozmiarze wszystkie wykupi a nawet niektóre mi się podobają
Dodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:ja zamówiłam sobie takie:
http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/40102/46/pushup/Nessa_Kornelia
http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/42172/46/pushup/Mat_162211_Kimbra
http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/42175/46/pushup/Mat_165511_Hot
ja mam tak niewymiarowe piersi ze zawsze musze mierzyć, jedna większa od drugiej i troche duży rozstawa to tego nie moge mieć samej koronki (bo od razu uczulenie mi wychodzi) i nie moze być fiżbin ja to ma przechlapane dlatego zmuszona jestem kupowac w Triumph od lat ten sam model w outlecie za 45 zł
o kurka:) to ja nie mam jeszcze tak źle:) bo mogę przebierać
ostatnio dałam się skusić mężowi na zakup bielizny tylko dla niego w Samancie bodajrze co się nacierpiałam przymierzajac te staniki to masakra moje piersi były całe czerwone od tych cholernych koronek no ale czego nie robi się dla faceta
te co ja kupuję, to koronkę mają z zewnątrz... od strpny wewnętrznej są bawełniane... w samej koronce też długo bym nie wytrzymała:)Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:justysia8512 wrote:Prosze napiszcie co sadzicie o tym moim tescie owulacyjnym pozytywnym 14 dni po owulce???
napisałam Ci bodaj na poprzedniej stronie albo na tej
Ok moja wina... ups nie doczytałam.. A test ciazowy robiłam wczoraj wyszedł negatywnie,,,, muslałam jednak że wskazał mi 2 owulacje czy cos...
dzieki. -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Dora pewnie, ze czytałam
Nawet napisałam, ze Bogu dziękuję, ze trafiłam na lekarza, który potrafi uspokoić i nie straszy bez potrzeby
Wczoraj znów go się pytałam o jakieś tragedie i postawił mnie na ziemię xD Kazał się odczepić od maleństwa nie zawracać niuni główki niepotrzebnymi wymysłami
Oj on w ogóle jest miły ten mój lekarz
Na wstępie zamiast dzień dobry: Oooo widze, ze brzuszek już rośnie!
Ogólnie jakbym mogła to bym zjadła tego lekarza
A w dodatku jest taaaaaki przystojny...
I delikutaśnie bada- za to go kocham normalnie
nawet nie czuję jak wziernik zakłada- pierwszy taki mi się trafił.
hehehe... to tak jakbym o moim ginku czytała:)justysia8512 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra a wracając do strony z bielizną to ja tu znalazłam zakładkę sexy przebrania i jak pokaże mojemu to pewnie w moim rozmiarze wszystkie wykupi a nawet niektóre mi się podobają
hehehe... też z tej zakładki korzystałam:)Fedra lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a ja dzisiaj od rana mam takiego stresa ze mnie na wymioty bierze to przez to ze ciągle myślę wręcz chyba obsesyjnie o Adze tak bym chciała żeby jej się udało że mnie nerwy od środka zaraz rozpiepsza
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Fedra wrote:Libra a wracając do strony z bielizną to ja tu znalazłam zakładkę sexy przebrania i jak pokaże mojemu to pewnie w moim rozmiarze wszystkie wykupi a nawet niektóre mi się podobają
hehehe... też z tej zakładki korzystałam:)
a ja w swoim rozmiarze nic nigdy kupić nie mogłam ale tu spory wybór jest więc na pewno na próbę na jedno wdzianko się skusze17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustysia8512 wrote:Prosze napiszcie co sadzicie o tym moim tescie owulacyjnym pozytywnym 14 dni po owulce???
Justysie ostatnio nasza forumowa koleżanka zrobiła test owu przed @, wyszedł pozytywny, okazało się, ża to ciąża. Więc zrób test ciązowy dla pewności.Fedra, justysia8512, Dodi lubią tę wiadomość
-
Justysia test owulacyjny wykrywa ciążę wcześniej niż zwykły ciążowy. Ja polecam ciążowe z tesco za 5zł
mają czułość 10 a nie jak apteczne 25...
Dora o koncentracji mi nic nie mówWczoraj jak się szykowałam do lekarza pomalowałam rzęsy tylko w 1 oku xD I coś mi nie pasuje i coś źle wyglądam- oj kij tam na pokaz mody nie idę. I dopiero jak już ubrałam się do wyjscia to mąż pyta: a co to za nowa moda?
Dobrze, ze tak z domu nie wyszłam bo by kiszka była
Fedra, justysia8512, Dora, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:wrrrr... normalnie złość mnie ogarnia! wykresu uzupełnić nie mogę, ale to przecież mogę później... ale że jeszcze nie mogę odczytać i odpisać na wiadomości - tu już mnie krew zalewa!
hmmm ja nie miałam z tym problemu
Libra może wyloguj się i zaloguj jeszcze raz może to pomoże?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny